dillb moja beba je toliko aktivna da je čudo kako je ne osjećam jako, već povremeno i nježno..
mene je strah debljanja jer sam kupila haljinu za vjenčanje naravno veću dosta do 15tjedna trudnoće bila sam na +1, i sad u 4 tjedna dobila još +3, a udajem se za 8 tjedana ako ću dobivati po 3kg mjesečno neću stati nema šanse.. i ja sam ušla sa viškom kg u trudnoću i to 9kg viška tako da stvarno se trudim paziti, mislim da je najveći problem što nemam s kime šetati dragi je lijen za to čak i kad mu kažem da zbog mene i lakšeg poroda, frendica nikako da stigne od malog, jedino sa šogoricom prošetam kad mi dođe,a to je rijetko nego smijem li ja na orbitrek? onako ne da trčim nego da oponašam hodanje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, zašto nejdeš u šetnju sama? ja idem svaku večer, bar se opustim onda dok mi netko ne kvoče pod uho
nove curke, dobrodošle, želim vam školsku trudnoću ,bez mučnina!
Nove trudnice, dobro nam dosle!
Tweety, mi smo blizu s terminima.
Pepita, hvala na podrsci, da, moj doktor je stvarno detaljan i dobro je sve provjeriti. A dobro je sto si i ti radila urinokulturu. Treba sve poslusati. Lijepo je cuti da je tvoja beba tako aktivna i zivahna, sigurno je prava milina to vidjeti na uzv.
Dillb, tvoja bebica je vec pravi sportas, a i ti si nam medju prvima na redu za roditi, slusamo tvoje savjete. Znam za iscjedak da je pojacan u trudnoci i stvarno se nisam brinula prvih tjedana sto je zut i obilniji, ali mi je dva dana prije pregleda bio smedji, ne obilan pa sam se prestrasila. Zato je doktor odmah napravio briseve, ali nije mi se vise smedje pojavljivalo. Pratim...Hvala na savjetima.
Kikica91, super da su ti dobri nalazi briseva. Ako se ne varam, ti si pisala da si imala spontani ranije? Bit ce sve super ovaj put.
Tak nemam ni ja s kim u šetnju po Maksimiru, ili rade ili nije neka ponuda 😉 nikome se neda 5-6 kilometara po šumi a da idem sama nije mi ugodno
pepita, moja ponuda još uvijek vrijedi ☺😉
a još bolje bi bilo da nas se više skupi ju-hu 😀
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tyna24 po cijele dane sam sama dok dragi ne dođe sa posla i onda da sama šetam uh, ne volim ja biti sama...
dulcinela ma naravno sve treba provjeriti a ma neopisivo nešto
za koji tjedan će izvoditi karate i kung fu kako je počelo
🙏👸👸🙏❤️
visnjass vrlo rado, volim dugo šetnje,ali ja sam ti daleko od Zagreba ja sam u Sinju
🙏👸👸🙏❤️
Ja mislila sa sam pročitala da si jug zagreba.. nekaj pobrkala
ahh 😐
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Heloooou svima :) evo i mene malo napokon.pratim vas ali nikako da nista napisem.dobro dosle nove zene :D i sretna sam zbog svih vasih bebica-nogometasa-plesacica xD
evo ja danas bila na 2."pregledu" ,po zadnioj m.ttudna 11tj 3d, termin 19.1.otvorena mi trudnicka,dobila uputnice za krv,izvagana i ajd kuc...dragi i ja dosli uzbudjeni i sretni sto cemo vidjeti nase zlato a kaze dr nista od uzv...pa pitam kada ce biti iduci,kaze tek oko 18.tj.
uh jel mi doslo tesko...skoro se rasplakala da me ovaj moj smirivao kao ono:pa hajde,bit ce sve ok,kak su nase babe izdrzale trudnocu da nista nevide...-.- inace imam 25god.pa vidim da ste pisali da se nuhalni sa toliko god nemora gledati?i to me kopka... ♡♡♥♡♥♡♥♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji