Iris i Anci dobrodošle
dulcinela neka ti on sve provjeri Bogu hvala da je tako detaljan i naravno drago mi je da je sve u redu
visnjass kakvi su rezultati muževi?
Evo mene sa pregleda.. Bio dragi sa mnom, i prvo kad je vidio da mi ginekolog tura onaj papirnati ručnik u rub gaćica pogledao ga je ubitačnim pogledom,a onda kada je na ekran došla naša bebica na licu mu se pojavio smješak
imamo 250grama, jako smo živahni i aktivni, stalno je u pokretu nema mira, ostala sam šokirana jer do sada ipak beba bila mirnija, a ovo sad pravi cirkus
rastopila se sva dok sam gledala kako ručicama dodiruje svoje lice, pa se razbaca, i isteže ko velika, čak je i zjevnula u jednom trenu ma milina
a šta se tiče spola, iako je beba hiperaktivac malo smo sramežljivi i nogice držali u pozi meditiranja, ili kako dragi kaže indijanac pozi.. ali to je i nebitno, sve mi je manje bitno dok god je sunce moje dobro
i dobila uputnicu za urinokulturu na provjeru, jer sam mu spomenula žuti iscjedak, a s obzirom na povišene leukocite ne želim se zezati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Do sada sam dobila 4kg, kaže ginekolog da je normalno.. da neke dosegnu i više
🙏👸👸🙏❤️
dobro nam došle nove trudnice.
dulcinela, navikni se na iscjedak jer je u trudnoći konstantan. samo prati kakav je.
baš je lijepo čitati kako vam/nam bebice lijepo napreduju. moj sportaš je neumoran. jedino me veseli što je postao aktivniji tijekom dana, pa se po noći naspavamo i ja i on.
noćas sam teže zaspala jer je stariji sin imao nekakve noćne more, a onda me počelo frkati po trbuhu. slušam ono famozno "šesto čulo" - kaže sve je ok. slušam trbuh - grčevi, probadanja... pripišem sve probavi i uspijem zaspati. mislim da ću u potpunosti izbaciti večernje obroke i šalice jogurta/mlijeka prije spavanja.
pepita, ja sam za sad na +6kg. moram se malo pripaziti jer sam i u trudnoću ušla s viškom kg, iz razloga što će mi biti se biti lakše poroditi ako nisam predebela. i moram se opet aktivno uhvatiti vježbanja jer se puno bolje osjećam, manje bole leđa, bolja probava, bolji apetit (manje mi se jedu gluposti), kile su na normali, a i bebi odgovara (koliko sam primijetila).
tweety91 dobrodošla i želim ti ugodnu trudnoću
🙏👸👸🙏❤️
pozdrav novim curama
bas mi je lijepo citati opise vasih pregleda
ja sam na 14+1 bila na +2kg, ali i sad stanem u stare hlace, to mi je glavna preokupacija
meni ce biti problem nakupljanje vode jer sam tome inace sklona pa cu svakako dva-tri dana prije sljedeceg pregleda i vaganja dosta smanjiti uh da se rijesim viska.
i definitivno vjezbanje ujutro dok jos nije vruce. ionako se rano budim i ujutro mi nije muka pa da iskoristim.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Muž me čudno pogledao kad sam mu došla s idejom da mi se popiški u času pa sam mu rekla da mi treba za jedan eksperiment, inače mi sve daje na volju a tek sad.. 😇
Kad sam napravila eksperiment pitao me kaj to znači; trudan si i nosiš dečka 😂 (pjenilo se malo i kod njega)
Tak da ne znam, najbolje pričekati ultrazvuk (osim ak beba ne okrene guzicu onda opet niš)
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobrodosle nove cure!
Ja na plus 5.....ubija me gablec na poslu...moram pripaziti
ja sam isto mužu rekla nek se popiša u čašicu i pjenilo se ko i meni. hahahaha... tako da ništ ne vjerujem to, znači i on je trudan i nosi dečka
hvala na dobrodošlici :) dugo sam vas samo čitala pa sam shvatila da bi se mogla i pridružiti da imam s kim pričati o svemu što prolazimo za naše bebice
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji