Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    30. Lipanj 2015. 08:04

Nazalost nemam sode da probam test. Meni po svemu sto trenutno imam ukazuje na curicu. Nije daleko da saznamo 
    Shimmer imam i curicu (8) i decka (12).. sad cemo vidjeti gdje smo dalje 
    Pepita po svemu i kod tebe izgleda curica..  bas me zanima dali ce ti danas to i potvrditi. Sretno
    Ja jos pijem 3 dana svoje antibiotike za bestiju... nadam se da ce na kontroli biti sve ok sada.

dillb
    30. Lipanj 2015. 08:36

o... pa imamo mi puno bapskih priča za isprobati. jedino što potvrđuje moje dječake je par-nepar s godinama. mislim da je i lunarni kalendar dr. Jonasa pokazao da su dječaci. kineski kalendar je ovaj put pokazao curicu. 

što se tiče priče sa koncem i lančićem.... ne treba vam vjenčani prsten, zapravo uopće nije bitan prsten već nekakav privjesak. ja sam do sad radila i sa zlatnim i sa srebrenim lančićima i uvijek mi je isto ispadalo (samo što sam uvijek nekako ispustila/nisam prepoznala drugo dijete).

dakle, uzmete lančić sa privjeskom ili stavite prsten na njega i napipate žilu kucavicu na lijevom ili desnom zapešću ruke. drugu ruku oslonite na stol (ili što već) da bude što mirnija i u njoj držite lančić iznad žile kucavice. smirite lančić i pustite ga da se sam od sebe počne njihati. ako se njiše u krugovima - curica, a njihanje naprijed-nazad označava dječaka. kada se lančić smiri na trenutak i počne ponovno njihati, to vam je znak drugog djeteta. ako se lančić u potpunosti smiri, pa se nakon nekog vremena počne ponovno njihati na isti način, to je znak da kreće sve iz početka. 

možete brojati koliko se puta zanjihao, to navodno predstavlja sa koliko ćete godina roditi koje dijete.

meni ispalo da ću imati četvero djece - dječak, dječak, djevojčica, dječak. 

• vekyveee
    30. Lipanj 2015. 12:09

Evo da i ja odgovorim svoja iskustva sa bapskim pričicama :) ja nosim curicu ... :) 

Moguće je da nosite djevojčicu ako: 
    * osjećate žudnju za slatkim ili voćem - DA :) ali ni slano ne zaostaje eeheh , al slatko jedem vise nego prije
    * se prsten obješen na konac kad ga stavite iznad trbuha kreće u krugovima : Potupuna istina nisam mogla vjerovati 
    * se osjećate manje lijepom za vrijeme trudnoće:ISTINA nikad u zivotu nisam imala pristice lice čisto , sad izgledam ko čudo :(
    * nosite visoko i široko:DA
     vam trbuh izgleda više kako lubenica, a manje kao košarkaška lopta : ne znam ovo

* se vaša linea nigra  (tamna linija koju neke žene vide na trbuhu za vrijeme trudnoće) proteže od pubičnih dlaka do pupka : ni ovo nije istina
    * je vaša kosa isušenija i beživotnija nego inače : uvijek je suha ahahhaha
    * imate česte mučnine : svaki dan mucnine  povracanje svako drugi .:)
    * se vaša lijeva dojka čini veća od desne : nemam pojma :D
    * imate potrebu spavati na desnom boku : Ne
    * vam se pogorša ten : DA
    * su godina začeća i vaša dob oboje ili parni ili neparni broj : NE
    * je broj djetetova otkucaja srca 140 ili više: ne znam ovo nije mi rekla
    * su vam nokti slabiji i više pucaju nego prije : naprotiv nokti nikad jači
    * vam se lice zaokružilo : Ne
    * možete pojesti češnjak bez da dugo vonjate po njemu: češnjak cim vidim povratim
    * ne želite jesti koricu na kruhu : naravno da želim :)
    * sanjate da nosite/imate dječaka: ISTINA

eto i kineski kalendar mislim da se link nalazia u 24 sata pokazao mi je da je curica ! :)

visnjass
    30. Lipanj 2015. 13:39

Soda test
    radila 2 puta 😉
    1. Ama baš ništa, izlila u školjku, prvo mokraće pa prah od sode, znači nije se ni namočilo 😮
    2. Zapjenilo se ☺

Sad ću naganjati muža sa čašom da vidim da li će se kod njega zapjent. Čisto da vidim 😂

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    30. Lipanj 2015. 14:12

Iris dobro nam dosla u zimske bebe. Nadam se da ce ti biti lijepo u nasem drustvu i da ce ti dani do poroda brzo i bezbrizno doci.

dillb
    30. Lipanj 2015. 14:44

Iris, dobrodošla. ti i ja smo blizu s terminom. moj termin je krajem 10-og mjeseca. 

visnjass, a jesi me nasmijala.... baš me zanima kako će ti muž reagirati. 

dulcinela
    30. Lipanj 2015. 18:43

Cure, da vam se javim nakon pregleda. Bilo je super, srce kuca, vidjela sam svoju bebicu i na uzv je apsolutno sve u redu.  Velicina bebe odgovara po mjerama od zadnje M. Jedino sto sam morala raditi briseve na ureaplazmu, klamidiju i ostale bakterije, jer me cijelo vrijeme muci taj moj iscjedak pa je ginekolog zelio iskljuciti bakterije kao uzrok iscjetka. Nemam hematom niti neki unutarnji uzrok curkanja. Prije par godina imala sam ureaplazmu, pa se nadam da se nije vratila.
    Dillb, fora su te babske price bar zabave radi, vidjet cemo hoce li mi nabujale grudi donijeti curicu.
    Pepita i Tyna24, kako su prosli vasi pregledi?

• kikica91
    30. Lipanj 2015. 20:07

Dulcinela mene je odma slao na briseve.... neki dan isla po nalaze i hvala bogu sve ok..... nije se vratila ureoplazma.... ali mi je doktor reko za par mjeseci opet na briseve. Bolje kontrolirati

Anci32
    30. Lipanj 2015. 21:27

Pozz mi smo jesenska ekipa princeza stiže 6.11. :) što se tiče simptoma imala sam samo mučnine prva dva tri mjeseca pa se neko vrijeme smirilo sve..sad smo pri kraju 21 tjedna i opet imam lagano mučnine niski tlak čemu doprinosi i ovo vrijeme ali ništa prestrasno sve se da izdržati zasada :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.