Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    02. Studeni 2015. 19:55

Večer! Vidim vruće teme se okreću 😂 moja sveki je fakat ok(žive iznad nas) i trudi se da dolazi sto manje...naravno da me nekad nazivcira jer dođe onda ako ja malo prilegnem ili mi se bas sad ne razgovara..ali jbg...s druge strane,oni su inzistirali da za cijelu kuću plaćaju režije pa se necu buniti 😀 a da ne spominjem da su dolje muževi deda,baka i prabaka(da,dijete ce nam imati sukunbaku 😀) i mogu vam reci da to sve relativno dobro funkcionira s obzirom da uskoro u kuću stiže peta generacija 😀

Bila sam danas na kontroli(36+6),2980g i ctg mi je pokazao neke lagane trudove ali posto ih ja ne osjecam onda je to normalno..zatvorena sam i mali je naravno na zadak jos uvijek tako da vj tj prije termina idem na carski 😘

Mala77777
    02. Studeni 2015. 19:57

I da,dok sam čekala pregled u radaoni,cula sam male glupane kako placu 😍😍 pa nema ljepšeg zvuka od novorodenackog plača! Naravno da sam i ja cmoljila skupa s njima 😂

• mama@
    02. Studeni 2015. 20:09

Mala77777 super za pregled. Fino napredujete  . 
    Jeli ti dr rekao za carski ili pretpostavljas zbog položaja?  Ja u petak idem na uzv koji ce vjerojatno biti zadnji pa cu pitati kakav je polozaj jer me na koso nekako gurka.

Vidjela sam sobicu.  Prekrasna je

Svekrve hahaha. .. bolje da ne komentiram. Sve je to super hahahahaha

Samo na distancu s njima 

axia
    02. Studeni 2015. 20:11

mama, i mene moj nekako na koso pika, imam osječaj da je glavica kod lijevog kuka, a darce nogicama primam ispod desnog rebra. a doktor mi je rekao da je okrenut kao da je spreman za van :)

Tyna24
    02. Studeni 2015. 20:14

mala nadam se da će ti se bebica okrenuti kako treba

mam@ misliš da bude ti to zadnji uzv? ja idem na pregled preksutra, ali se nadam još jednom uzv pod kraj, negdje oko 38 tjedna prerano je za bebicu da se okrene glavicom dolje u 33 tjednu kolko će biti meni... hmmm...

• mama@
    02. Studeni 2015. 20:36

Tyna ovisi ako si imala vise uzv-a od obaveznog ( a to je 3) onda je moguce da ces jos imati do kraja. Meni ce ovo biti taj treci  uzv pa mislim da je to to. No, mozda me iznenade 

Meni je dr na predzadnjem pregledu rekao da je vjerojatno okrenuta pravilno i to samo pregledom .
    Kako on to osjeti ne znam. Sad cu pitati da mi potvrde

lillany
    02. Studeni 2015. 20:40

axia to kada je beba leđima naljevo je navodno najbolji mogući položaj.  Moja je isto tako. Leđa zatežu lijevo od pupka i osjetim nogice visoko na desno.
    Ima lijepo objašnjenjo na:  http://www.roda.hr/article/read/polozaji-bebe-u-maternici

02. Studeni 2015. 20:42

Kada cujem o vasim svekrvama,dodje mi da skocim do moje da je izljubim,zena je bas na mjestu 😊
    A sa dragim vec imam semu,posto smo vec 6 godina skupa,brzo sam naucila,ja pravim spisak i raspored i samo mi dam,i on sve napravi,....a kad kuha obozavam jer je to obicno klopa iz vana i uvijek nesto sto ja volim 😁
    Sonja8 ja sam pisala i ovima iz podrske niti oni ne kuze zasto ne mogu da ti posaljem poruku,...ostalima mogu... U glavnom kad ces ako ces sutra meni odgovara,samo javi u koliko sati,mozemo se naci kod Tisak medie

axia
    02. Studeni 2015. 20:45

lilany, hvala na linku, zanimljiv članak :) samo nek onda tak i ostane :) a ima još više od 2 mj da se izokreće...

Mala77777
    02. Studeni 2015. 21:07

mama@ Tyna pa najvjerovatnije ce biti carski jer su jako male šanse da se okrene posto mi je trbuh mali(ali stvarno je,neki bi mi dali da sam u 6,7mj) i imam dovoljno plodne vode ali nema viska da bi on mogao Napravit okret...ugl,sav je jadan natisnut u garsonjeri 😓jadno malo... Bas sam danas slušala u radaoni,došla je jedna ženskica,beba joj je do prošli tjedan bila okrenuta na glavicu i ovaj tjedan se okrenula poprečno i mora na carski 😫 dva dana do termina ima..e to je peh ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.