Lillany fora clanak.
Moja je beba kao kod axia okrenuta. Boducka me pod desno rebro i u lijevi kuk.
Onda po tome ispada da smo u idealki?
Samo da se ne desi kao kod ove spomenute, da se 2 dana prije poroda preokrene kontra
Hej raspisane okruglice!
Uh, sveki neću ni spominjati jer bio bio pre dug post. I to samo zato što smo u istoj kući iako smo odvojeni...ali par ulica dalje je ipak par ulica dalje! 😛
A moj mužić i ja smo u ovih 12 godina uvježbali komunikaciju i suživot pa on sve zna. A naučio je 😄 A i ja! Uostalom, ja sebi pišem popise jer tako funkcioniram, a njemu doziram malo po malo jer je stvarno vrijedan pa da ga ne šokiram previše 😄
A dobro vam je i najaviti dan, dva, ili tjedan unaprijed pa onda nije iznenađenje ha ha
Mala, svaka čast na generacijskoj kući! I još se svi i slažu. To još nisam čula! Nadam se da će te odmah na carski, a ne gnjaviti bez veze.
Iillany istina, meni je to ginekolog rekao kada je vidio da je mala tako okrenuta. Nije objasnio zasto samo je rekao jedan od najboljih polozaja za porod.
Pinkypink da! Jedva čekam maloga staviti u naručje sukunbake i da ih slikam...ona tako sva stara i zvučat ce vam čudno ali je bas slatka za staricu od 92 god i mala beba 😀 mislim da ju to jos drži da dozivi 😊
i ja se iskreno nadam da me ne budu maltretirali vaginalnim porodom jer mi je to sve nekako riskantno a i na kraju 75%tih poroda na zadak opet završi na carskom...koja statistika!zamislite!
Dali koja od vas pije čaj od subana,cisti od lista maline?ili bi trebala jos miješati s nečim?
O svekrvama više neću, kakvih sve ima moja je dobra jer zaista je dobra, nema zla u njoj, samo eto to što nas želi držati u šaci, a o muževima, i ja ću raditi popis i raspored hvalaaa curke na savijetu
Tyna zašto bi bilo prerano da se okrene u 33tjednu? Moja malena je okrenuta glavicom dolje od 27 tjedna, a u 23 je bila na koso.. nije nikad rano ni kasno, neke bebe se okrenu i na samom porodu, to što je moja sada glavicom dolje tko zna šta će joj pasti napamet još do poroda hehe
Ali kužim te za uzv, moj je do sad svaki put radio uzv i nadam se da će tako i ostati hehe
Mala77777 moja je imala 2950 sa 36tt (iako ja znam da je tada bilo 36+4, zbog prvog pregleda koji sam imala kod doktora koji nije moj) ali rastu naše buhtlicee, još malkooooo.. i mislim da te neće porađati na zadak pa nije da će beba biti sitna, nisu valjda toliko ludi..
ja sam prošlu ned na ctgu kad sam bila čula malenu bebicu i rastopila se sva kao sladoled hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja pijem čaj od lista maline zadnjih dva tjedna. Mm kupio u ljekarni. Okej je. Nisam sigurna bi li trebala osjetiti ikakav efekt prije samoga poroda. Ali rekoh ne može štetiti pa zašto da ne. I tako mi paše piti čaj od kako je zahladilo.
Cure jel vi imate osjecaj kao da vam je dole sve nateceno i veliko? Meni je sve gore kako se mala spustila i kako se blizi porod.. danas sam bas isla pogledati gospodu jel i fkt mi se cini veca nego prije.. nekad imam osjecaj kao da nemogu skroz noge i guzu skupiti kao prije.. opis je ubi boze ali mislim da shvacate sto zelim reci. Nadam se da se to poslje sve vrati na svoje mjesto i oblik
Meni je zadnjih dana(valjda ovisi kako se mali namjesti guzicom) koma dok piskim! Par puta sam mislila da ce mi se dolje sve razletit kakav je to pritisak da sam se na noge morala ustati od boli...ali prođe kada prestanem s mokrenjem. I veceras mi se živac u lijevom guzu ukliještio..ajme kakva bol...ah jos malo
lillany pa da,nece škoditi...moze samo pomoći! Zasto ne! Ja sam oba puta(prvi put sam imala spontani) ostala trudna pomoću marulje i vrkute i uvijek sam za alternativu! Kažu da je vrkuta dobra poslje poroda za jačanje maternice,moram to jos istražiti dali sta utječe na laktaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji