Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    29. Lipanj 2015. 15:14

dobro došla JuicyFruit 

baš me zanima vi cicate, što će vam reći glede spola djeteta. kažu da dječaci ispuštaju muške hormone pa je normalno da se trudnice okite muškastijim obilježjima (tipa dlakavost), a curice ženske hormone pa trudnice obično budu još ženstvenije.

meni su samo lijepo popunile postojeći grudnjak. znak da mliječne žlijezde rade i da se stvara kolostrum.

JuicyFruit
    29. Lipanj 2015. 15:18

Hvala što ste me primile u svoj krug :D

Što se tiče grudnjaka, malo je reći da su mi se "lijepo popunile", možda stvarno ima neka poveznica sa curicom :)

visnjass
    29. Lipanj 2015. 15:22

Iako se fizički ok osjećam nemam snage i ništa mi se neda,  muž me danas izvukao iz kreveta i šetnja po Maksimiru po šumi nekih 5-6 kilometara i to mi je bilo skroz ok. Cure, ako je tko za takvu šetnju bio kad javite se da se dogovorimo. Neda mi se stalno 5 kilometara slušati muža kak nije dobro da se tako povučem,  da ću past u depresiju itd..  znam da je u pravu.. 17 godina radim i sad ne radim ništa i ništa mi se neda

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

dillb
    29. Lipanj 2015. 15:27

eto vidiš kako imaš dobrog muža. vidiš kako se brine za tebe i želi da budeš vesela i sretna. svako razdoblje života sa sobom nosi neka iskustva i pouke. rad je super, ali treba naučiti i ništa ne raditi. pokušaj svaki dan ustati sa osmijehom, nekakvom namjerom da uljepšaš dan sebi ili svom dragom. možda ti bude lakše, možda ćeš tada dobiti i želju za raditi nešto. 

Pepita2109
    29. Lipanj 2015. 15:29

dillb vidjet ćemo  ma samo neka je živo i zdravo, samo me fasciniraju te bapske priče hahah  jer po nekim pričama nosim dečkića, a opet s druge strane i curicu, tako da heh ostaje čekanje 
    juicyfruit ja sam sa 75A prešla na 90C a to je ogrooomna razlika.. hahaha  po tome je i kod mene curka 
    visnjass razumijem te u potpunosti, ja kad nisam imala snage doslovno sam padala u depru lagano zbog tog osjećaja, ali eto treba bar šetati,ako ništa drugo, ja bih rado sa tobom da sam bliže.. samo ti hrabro doći će snaga

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    29. Lipanj 2015. 15:36

slažem se pepita, neka je zdravo. ali fora mi je slušati te gluposti i kasnije se smijati tome. 

ne volim kad žene koje su prošle trudnoću (ili više njih) pričaju u stilu kao da je ono što su one doživjele pravilo i da to tako mora biti. svaka od nas je drugačija i drugačije se tijelo nosi sa stanjem u kojem jesmo. prva trudnoća mi je bila neusporediva s ovom. a možda mi je i teže zato što imam viška kila i što je druga trudnoća došla relativno brzo nakon prve. hm...

Pepita2109
    29. Lipanj 2015. 15:48

dillb i meni je fora baš u tome 
    slažem se s tobom, moja mama nas je rodila 8-ro i svaka trudnoća je priča za sebe pa tako i simptomi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    29. Lipanj 2015. 15:48

visnjass ja bih se vrlo rado šetala po Maksimiru da mi je malo bliže... možda jednog dana kad odem na porodiljni :)
    A i voljela bih da imam više vremena se posvetiti bebici i sebi, ali uz posao je to ipak malo teže. Ja se trudim svaku večer barem malo protegnuti noge po kvartu

dillb
    29. Lipanj 2015. 15:49

ima li još koja bapska priča da je provjerimo na sebi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.