Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    02. Studeni 2015. 13:03

drago mi je da sam vas sve nasmijala 
    ali ja sam zlu netrebalo svoju depilaciju pomaknula za danas popodne 

ja sam isto inače osoba od popisa i volim križati stvari s istih,
    ali sad sam nešto zapela. stalno mi se neke stvari vrte u glavi, ali nikako da ih stavim na papir.

npr. torbu za rodilište nisam uopće počela spremati. trebam AS donijeti iz spremišta i skužiti kako se pomiču oni remenčići i kako ćemo je montirati u auto. trebam oprati one spužve iz košare za kolica.
    trebamo napokon premjestiti krevetić s balkona u sobu i namjestiti ga.
    s jedne strane imam osjećaj da sam napravila većinu pa sam kao mirna, a s druge strane se usred dana sjetim nečega (npr. moram do biljne ljekarne po sastojke za onaj čaj!) i onda panika.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lady6
    02. Studeni 2015. 13:05

Pepita - da, da tu si u pravu,a interesantno je kako se mijenjaju stavovi kad je u pitanju zet, a kad sin. Ak nis, naučit ćemo kćerkice da od takvih bježe glavom bez obzira

Meni mlijeko ne curi, malo kolostruma je bilo prije i to je to. A što se tiče depilacije, sve još sama radim s britvicom, pa kak bude
    Meni isto zna biti dolje kao pritisak pred mengu, ali me ne boli pa očito nisu trudovi, jedva čekam 11.og TA da vidim kakvo je stanje jer se termin opasno približava i meni je već dosta svega

axia
    02. Studeni 2015. 13:17

višnja, shimmer nadam se da će vam uskoro biti bolje....
    potpisujem ovo za sinove i zetove.... isto vrijedi za snahe i kćeri... a to je valjda tako, nikad nitko nije dovoljno dobar za našu djecu, ili su ona uvijek bolja od tuđe djece... iskreno se nadam da ću svoju djecu odgojiti prije svega da ne budu razmaženi i lijeni. ja osobno svoj dragog obožavam, ali da uživa malo previše protekcije drage majke, uživa. i to debelo koristi. samo, ja si to ne dozvolim, ako ga ona hoće tetošit, samo naprijed. ja radim kao i on, i ne vidim razloga zašto on nebi nekad oprao suđe ili pokvačio veš... i ja popravljam utičnice xD

Pepita2109
    02. Studeni 2015. 13:21

shimmer joojjjj imam osjećaj da popisu nikad kraja, prekrižim jednu stvar dodam dvije.. i tako u krug... 
    lady baš to, hehe, ali opet srcu se ne da naređivati hahah, da je mogu pobjegla bih i ja hahaha, ja došla u njegovu kuću, vodim brigu o kokošima i vrtu, kući, sad kad dođe malena, nadam se da će se ipak malo pokrenuti 
    meni je kolostrum bio pojava u kapima jednu večer tek tako onako bezveze prije još i od tad ništa, i ne bunim se hahah 
    a depilaciju i ja obavljam sama sa britvicom, i uspijevam, samo kako je potrebno često održavanje koža mi je izirititana totalka, i peče užas, ne pomažu nikakve kreme..
    Ja sam na u TA i kod svog ginekologa 10. i ja željno iščekujem da vidim ima li kakvih pomaka, ali nekako sumnjam hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    02. Studeni 2015. 13:30

bokic okruglice!
    dilb, mislimo na tebe!
    Mrkvice, bravo za brazilku!Evo vidis da nije tak strasno.
    Ja danas odnijela te profile,pa ćemo sutra vidjeti nalaz.Nadam se da su ok ko i dosada.
    Kaj se bh tiče i meni su postale jače i neugodnije,prije sam ih mogla prehodati,a sada moram stati malo dok ne produ.

Mrkvica2
    02. Studeni 2015. 13:54

Pepita ma polako, sad imas vremena uhvatiti se u kostac s dlakama 

Mama jel mi vjerujes da mi je manje bilo neugodno kod nje nego u TA kad doktor i 4-5 studenata il kojeg vraga stoji oko njega i gleda meni medu noge. Jos ti ako zelis da one jednokratne gacice pa ih samo pomice di joj smetaju. 

Allegra drzim fige da secer bude okej.. a u vezi bh nista cudno. Kako odmice trudnoca sve su gore.. samo uspori i odmori.

Lady suosjecam.. iskreno sto se mene tice moze me i u cetvrtak umjesto u TA na pregledu ostaviti da rodim 

A ovo za muzeve.. ma vecina ih je ocito tako gotovanski navikla. Nekad si mislim dobro pa jel oni misle da prljavi ves magicno nestane i pojavi se speglan u ormaru ili se pepeljare same istesu, sude koje ne pospreme samo opere 

Cure sretno s prehladom, nadam se da cete se je brzo rijesiti..

Anaheja
    02. Studeni 2015. 14:32

Sad su bolje polovice na tapeti, hahahahhaha . Moj je isto mamino razmazeno deriste, ali dok sam radila sveje pomagao. Sad sam doma, pa misli da ne mora. Nikako da mu uspijem pojasnot da sam trudna i da ne mogu sve ko prije . Treba mi 5x vise vremen da napravim neke stvari jer svako malo motam stat i sjest.... Mada to sve vjerojatno mene zivcira vise nego njega . Ako nesto nije napravljeno, on to ne vidi- ne znam dal je to tak namjerno ili jednostavno ne vidi.... 

Sonja8
    02. Studeni 2015. 14:34

Pozdrav okruglice 
    White, ja planiram do grada sutra ili prekosutra negdje oko podne...moram predati doznake. I ja ti ne mogu poslati privatnu poruku, ne nalazi te   Ti se javim ovdje?
    Sto se tiče područja pod dlakama...ja ih za sad jos sredjujem sama, vidjet ćemo kako cu mjesec dana pred termin...
    Sto se tiče popisa, nisam ni ja ažurna, nekako jos imam vremena za spremiti torbu za rodilište, sastaviti krevet, oprati robicu i pelenice...ali do početka 12.mj to sve planiram srediti  Hoću li se držati plana, hm, vidjet ćemo.

Pepita2109
    02. Studeni 2015. 14:57

Mrkvica vidjet ćemo hahaha 

Anaheja tako je i kod mene, s tim da moj i kad ne radi onda je cijeliiiii dan za kompjuterom, sad mu je izlika da mora igrati jer kad dođe beba neće imati vremena, ja jaučem, uspušem se i slično, ma ne registrira, samo kaže odmori malo budeš kasnije hahahah  i da i to što ne mogu više mene živcira također.. evo sada sam naprimjer prala suđe 2sata xd ne mogu stajati dugo pa ne mogu.. 
    Sonja držim fige da ti plan uspije hehe

Ja sutra idem podignuti nalaz od brisa, sve me strah kakav će biti ...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    02. Studeni 2015. 15:13

anaheja, ja mislim da je to jednostavno dijelom urođeno dijelom zbog odgoja... većinom su takvi. A i što se naših trudnoća tiče, mislim da oni jednostavno ne razumiju koliko je to stanje delikatno i drugačije od onoga kad nismo trudne. Mislim, čak se i ja ponekad iznenadim koliko ne mogu. I jaaako me to frustrira
     Iako se ja zaista ne smijem previše žalit. možda ne pokazuje interes da se uhvati nekog posla doma, ali je barem tu. divim se ženama koje žive kao moja sestra-muž joj je čitav tjedan na putu, dolazi za vikend, ali uvijek je prije kuće postaja birtija. i stalno joj mulja di je i kad će doć... tako da ona jadna sve mora sama (živi sa svekrvom koja je još gora od djeteta pa se i o njoj brine) tako da.. uživam u ovom što imam, moglo je biti daleko gore...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.