Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BebaNana
    02. Studeni 2015. 10:19

Dobro jutro
    Baš je ljep sunčan i hladan dan-došla sam napokon na svoje
     Evo imate nešto kupona na Bubamari sa 15%na neke stvarčice,možda nekom baš treba
    http://www.bubamara.in/info/aktualno/kuponi-s-popustima

JuicyFruit
    02. Studeni 2015. 10:53

Jutro okruglice drage 
    Stvarno je divno vrijeme i samo razmišljam kako bi se htjela prošetati, ali već 4 dana me sve rastura dolje... I zadnjih par dana imam onaj osjećaj kao pred mengu  ne razvija se u bol nego samo nelagoda pa se nadam da nisu trudovi  
    Inače sve je bilo super dok sam radila i sad odem na porodiljni i ne mogu nista!!

Kako vi napredujete s pripremama  za dolazak bebice? Ja uopće ne znam vise sto jos moram!

axia
    02. Studeni 2015. 11:02

jucy, najbolje ti je napraviti popis ukupno svih stvari koje treba obaviti pa križati. mene je to spasilo ludnice :)
    ja sam evo spakirala sebi torbu za bolnicu. znam da je možda malo rano, al nekako mi je to stalno na pameti, pa nek ona stoji, zlu netrebalo...
    pegla mi je umrla od šoka kad me vidjela....sad moram po svekinu, pa na peglanje... baš sam opet puna elana :)

Mrkvica2
    02. Studeni 2015. 11:29

Juicyfruit slazem se s axiom, najlakse je popis napraviti. Tako sam i ja sve sto treba na papir i polako krizas kako sredis ili nabavis. Muz je vec bio lud kad je vidio da vadim papir svoj iz torbe  Nama je eto ostalo sa cijelog popisa kupiti jednu-dvije dekice iz ikee. A sto se tice bolova.. meni nazalost to prelazi u bol, pa znam da su laznjaci tu.. nepravilno se ponavljaju pa nisam jos radila paniku ali normalno je to, termini su tu..

Evo javljam da sam uspjela i ja prezivjeti brazilku. Boli puno manje nego sto sam ocekivala, posto sam imala jako kratke dlacice nije uspjela skinuti sve sve ali ovaj dio dole koji mi je najgori za srediti je pa sam zadovoljna.. sad se mogu ic i poroditi hehe. Cak mi je i kozmeticarka rekla da njoj to sve izgleda kao da necu jos dugo  Uglavnom ja preporucam otici da se ne patite bezveze.

02. Studeni 2015. 11:57

Axia nije rano z pakiranje torbe,nama su cak na tecaju rekli da kada udjemo u 30tt obavezno spakiramo torbu i spremimo nalaze i knjizicu skupa,...
    Jamoju po malo punim dok sve pokupujem,...

Anaheja
    02. Studeni 2015. 11:59

Hey curke!!
    Evo ja sam danas veselo ukljucila masinu i sad kad sam vjesala ves skoro se onesvjestila... Omeksivac koji mi je do jucer predivno mirisao, smrdi mi kao nakupina smrdljivih martina ... Dal se to i vama dogodilo??

Kod mene kolostruma nema, niti kapljice nigdje. Ali to nista ne znaci, stigne 

A sto se kretanja tice, samo neka vrijeme ostane ovakvo da ja mogu sa svojim bociklicem kud zelim . Ne volim kisu... Hvata me depresija jer mi se onda ne da van, a nemam mira . To se bas nije promijenilo od djetinjstva. Kad su me vidjeli da sjedim na miru, uvijek su me pitali dal mi je dobro- ahahhahahaa

visnjass
    02. Studeni 2015. 12:11

Pozdrav okruglice
    Jucer se probudila s grloboljom i onda jos po groblju cijeli dan pa me jos ispuhalo i naravno nocas nisam spavala, balila i grlo me ubijalo. Kupila sljezov caj, morsku sol za nos i nekakve pastile kaj su mi rekli u ljekarni da mogu. Isla moos - ima kakvog iskustva stim?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    02. Studeni 2015. 12:13

Mrkvica svaka ti cast za brazilku. Ja ne znam da bi mogla uopce jer nisam nikada isla za te stvari kod kozmeticarke. I stidila bi se sigurno hahahahaha.   Sad su onda bas goljo 
    Morat cu se raspitati gdje se kod nas brazilka obavlja

Pepita2109
    02. Studeni 2015. 12:31

Dobar dan okruglice moje nadam se da vam je dan bolji nego jučer
    Tyna imam nokiu lumiu i naravno imam klokanicu na pozadini otpočetka, ali neće pa neće..
    babygirl 
    Mrkvica obećala sam ti da ću jučer stisnuti zube i upotrijebiti epilator,ali nažalost britvica mi je bila brži izbor tako kasno, dragi sada ide na stražu pa ću se imati vremena igrati hehe, a tebi svaka čast za brazilku hehe
    A ja sam sanjala da dojim i to naravno bezuspješno tj bebi je bradavica bila velika i kad sam se probudila bradavice mi bile tvrde ko kamen hahah
    lady jojjj nadam se da će ti biti bolje, a šta se tiče muževa to su majke krive,  i baš zbog toga bih voljela imati sina da napravim od njega čovjeka kojim će se jednog dana žena ponositi,a ne nekog lijenguzu razmaženog...
    shimmer hahahaha koja si ti carica,i mene nešto bolucka, perem suđe u pauzama jer me kod dužeg stajanja bh hvataju, i to neugodne dosta
    anaheja a meni je odjednom zasmrdila pjena za brijanje i moj najdraži parfem, a omekšivač je zasmrdio mom dragom hahah
    visnjass ispiri grlo za čajem od kadulje, i pij kamilicu, mene uhvatila opet prehlada i sad baš spremam kamilicu i koprivu nakon što sredim kuhinju...
    mama tako bi i mene bilo sram, iako smo im tamo samo još jedne u nizu hahaha..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.