Pozdrav curke! Evo napokon sam smo jučer bili na kontroli i sve je ok! Unazad tjedan dana osjećam zabicu,skroz lagano,kao da mjehurići pucketaju ispod pupka ☺️ Joj predivno!!! U početku nisam bila 100 % ali sada mogu sa sigurnošću tvrditi da ga napokon osjećam!(danas je 18+4) želim vam da sto prije osjetite svoje žabice i ribice 😘😘
Shimmer i vekyveee cestitam na curicama i sto je sve uredu bilo.
Ja u petak idem na uzv u bolnicu i ne znam dali ce se stogod vidjeti niti kako cu biti pregledana. Mislim da ce me opet gledati vaginalno. Znam da je rano ali se podscjesno nadam sa cu saznati spol
Vekyveee i Shimmer, cestitam na curicama. Sigurno sve poprima drugu dimenziju kad saznas spol.
Shimmer, hvala ti na lijepim zeljama za pregled, idem sutra i jedva cekam. Termin po ZM mi je 2.2.
Tyna24, sretno i tebi sutra na pregledu, imamo isti dan. Mislim da i Pepita ima preksutra.
Mama, bilo bi super da u petak saznas spol. Ako je dobar uzv, mozda i hoces. Sretno!
hvala na čestitkama, cure
vekyveee, i ja čestitam tebi! tek sad vidim da sam odmah uletjela iza tebe s objavom,
a tebi ni a ni b
sretno svima koji danas i ovaj tjedan idu na preglede.
obavezno izvještaj napisati kad se vratite!
nego ja jutros nešto ležim u krevetu i razmišljam kako sutra punim 15 tjedana i ulazim u 16.
i kako je to onda još četiri tjedna do 20.tjedna i onda mi sine - pa to je POLA trudnoće!
ispočetka nikako da prođe onih famoznih 12.tjedana, a sad već gledam gdje je kraj, hehe
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Evo mene bila malo izolirana od Klokanice, ne mogu preko moba pisati postove pa sam morala čekati da dođem doma... čestitke na curicama bila malo na moru, tri dana uživanja sa dragim, okupala se svega na 20min i to treći dan, izbjegavala sunce teškom mukom jer ga obožavam..nažalost morali se vratiti doma jer dragi mora raditi..
Moj pregled je sutra u 17:45 i jedva čekaaam da vidim svoju bebicu, sutra bi nam trebao reći spol,ali o tom potom, manje bitno..
dulcinela čekamo te sretno svima koji imaju preglede ovih dana
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pozdrav drage trudnice. eto i mene iz kršne nam Like. moji dečki i ja, poveli smo i muževu baku s nama... guštanje na maksimumu. najeli smo se šumskih jagoda toliko da su nam već dosadile.
meni su moja ginekologica i doktorica opće prakse rekle da je sasvim normalno da su u trudnoći povišeni leukociti. naravno, problem je ako i drugi nalazi ukazuju na nekakva žarišta. moja kolegica s posla muku muči sa kćerkinim refluksom i e.coli. pronašla je jednu ženu koja je mješavinom čajeva izliječila tu beštiju kod svog sina. eto, buba u uho....
dulcinela, evo jedna "bapska" priča, kažu da cice jako narastu trudnicama koje nose curice. baš me zanima što ćeš nam objaviti za koja 2 mjeseca.
shimmer, da ja sam korisnik platnenih pelena i platnenih uložaka. najbolja investicija ikad. obožavam ih. kineske pelene su marka chibolo, kupila sam ih preko interneta u paketu od 16 komada. samo ukucaj chibolo u tražilicu i izbacit će ti web stranicu. nakon 2 godine korištenja, ulošci su se pohabali tako da će mi to biti nova investicija.
moj dječak je pravi sportaš. nogata se na veliko. stalno se moram namještati kako njemu odgovara. baš je zeznut.
Dillb vezano za cice... hahaha... meni su narasle uzasno. Kupovala sam si druge grudnjake... mozda i babsa prica bude istinita
Budemo vidjeli
Prosli tjedan sam poslala mail adminu da nam promijeni naslov teme koji sam zeznula i vidim da je sad novi. Juhuuuu... sad zaprave pripadam u svoju temu
dillb i meni su sise nabujale extra u trudnoći i to već u ranoj, vidjet ćemo sutra da li su bapske priče istinite
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svima! Čitam vas već danima, a evo da vam se napokon i pridružim.
Meni je termin 08.12., a vidjela sam da vas ima još :)
Na zadnjem pregledu su mi rekli da je curica <3
Sortiraj odgovore
Najstariji