Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    25. Kolovoz 2015. 20:07

Meni je posteljica sprijeda, al svejedno osjetim tu i tamo koji pomak :) isto kako koji dan! 
    Pepita, cestitam i javi kako je prosao pregled? Ja cekam petak ta svoj!

Mrkvica2
    25. Kolovoz 2015. 21:09

Hvala cure .. legla sam bila malo i primirila se. Bebica se javila pa sam mirnija.. mislim da sam se vise ja uplasila nego sto sam se lupila, hvala Bogu. 

Pepita javi kako je bilo na pregledu i da li si saznala sto nosis hehe.

Pepita2109
    25. Kolovoz 2015. 22:04

Evo mene moje okruglice, mi se zadržali poslije pregleda kod susjeda malo. Pregled je prošao super, beba ima 1kg, okrenuta je glavicom dolje, i sve je u savršenom redu, ja zatvorena, i sve je super,a to mi je najbitnije   pitala sam ga za to što moja beba ne divlja kao druge odnosno ja ne osjećam tako kao druge mame i rekao je da je to normalno da ne brinem, zatim bol poslije odnosa dolje je zbog prečestog seksa još se iznenadio koliko imam volju hahaha, tako da je rekao da smanjimo to malo i opet ponovio da budemo nježni,moram ponoviti šećer grrrr jer sestra je rekla da je u redu, a doktor mi sada rekao da je granični, i dobila za piti željezo jer mi je dosta palo,.. kontrola za 4tjedna,  22.09. i sada šećer na kraju, stiže jooooš jedna curka 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    25. Kolovoz 2015. 22:18

Pepita, čestitke 
    Jos jedna curka! A najbitnije, da je sve ok!
    Mrkvica, ma vjerujem i ja da je sve ok, bebice su najzaštićenije u trbuščiću 

• mama@
    25. Kolovoz 2015. 22:18

Wwiiiii pepita cestitam na djevojcici. Bas mi je drago sto si saznala ipak.
    Nije lijepo zbog secera i zeljeza ali rijesit ces i to. 

• buffy
    25. Kolovoz 2015. 22:40

Pepita cestitam ti na curici i sto si.konacno saznala ... a koliko sam procitala zeljezo muci vecinu trudnica... a sta si bila vaditi krv nedavno pa ti je ustanovljen nedostatak ili?
    Mrkvica dobro da si se smirila i sad odmaraj bebica je sigurna jos ti se i javila  tako da je sigurno sve super

• buffy
    25. Kolovoz 2015. 22:42

Sad sam pogledala tablicu pa to su same curice.... mislim radi ravnoteze da ce kod mene biti deckic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.