allegra, ako bude te nešt zanimalo pitaj
naši koferi spakirani, u noći na moreeee, jedva čekam!
Pepita cestitam za dobre nalaze. Kakva ti je bila tekucina? Jesi i ti lickala limun?
Allegrazg uh. Nidam nikad isla na ista od toga i ne znam sto te ceka na daljnjim pretragama al uvjerena sam da ce se stabilizirati. Samo se nemoj dodatno jos uzrujavati.
Ivylori dobrodosla na u Zimske. Cestitam na blizancima. To mi je uvijek bila zelja ...imati dvije trudnoce blizanaca (malo fantaziram, ha? )
Moja subota inace pocinje jako rano al vec smo naviknuti na to.
Ja ne znam kako vi al ja vec osjetim da mi stomak pomalo smeta kad tebam obuti patike ili se sagnuti po nesto na pod... nije strasno ali vidim da se pupo otima kontroli
dobro jutro curke moje.
evo ja budna od šest,jer me probudio wc, a i curka mi se razigrala u trbuhu i nikak zaspat.
mučio me dosta taj nalaz,ali mi je dr. rekao da ga prvo ponovim na vv, pa ak ni taj ne bude dobar dobiti ću tamo one stvarčice za pikanje i biti na dijeti,kaj je tu je...
ivylori, dobrodošla! čestitam na blizancima!
Ivylori dobro došla
I ja sam se probudila u pol 6 i to wc Al sam samo 2 puta išla jeeeeii
trebala sam se prije požaliti, vratila se u krevet, malo buljila u prazno i začorila
mama vidim da si već u 6 pisala, stvarno rano, ko ti neda spavat subotom
allegrazg upravo to; kaj je tu je, bitno da ima rješenje
Tyna24 uživaj na moru
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pozdrav okruglice.. nadam se da mi uzivate u ovom zasad jako lijepom danu
Allegra nadam se da ce ponovljeni nalazi biti bolji.. javi kako je proslo.
Mama ja se vec posteno patim s tenisicama i ostalom obucom hehe zadisem se kao da sam trcala. Bas bude nezgodno
Ako ne grijesim probudili su te klinci heheh to nas sve ubrzo ceka
Da me barem bude klinci.. njih bi vec nekako potjerala jos malo u krpe. Subotom ustajem u 5 da stignem pse obici i odraditi posla tako da popodne budem komotnija.
Al imate pravo, sve nas ovakvo budenje ceka ubrzo i to ne samo vikendom.
Jedva cekammmm
Mrkvice, jel bila gužva na vv? Kaj je još ista procedura, upis, pa u laboratorij ili prozivaju?
Sortiraj odgovore
Najstariji