Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    02. Kolovoz 2015. 13:09

Tyna24 ribu nemoj izbjegavati jer je bogata omegom 3 potrebno za razvoj mozga ali se informiraj koje ribe jer su neke pune žive kao npr. tuna

Inače mi nije bilo većeg gušta od kava+cigareta Al sad ni na televiziji ne mogu vidjet i hvala Bogu na tome. I kava mi uopće ne fali a prije.. nezamislivo mi je bilo dan počet bez kave jer kao ne mogu progledati dok ne popijem

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    02. Kolovoz 2015. 14:17

ne mogu vam opisati kako mi se neda opet raditi taj ogtt. trudnoću vodim privatno tak da moram kod socijalca po uputnicu,a taj je kompliciran za poluditi...

allegrazg
    02. Kolovoz 2015. 16:22

jel se i kod vas buduće bake i djedovi petljaju u sve, od toga kak je najbolje namjestiti sobu za bebu do glupih sitnica? samo se naživciram...

Mrkvica2
    02. Kolovoz 2015. 19:06

Mene mama cak ne gnjavi toliko.. ali sveki smatra da sam uzasno rastrosna i da se razbacujem. Npr sta ce vam kolica pa zimsko je dijete i takve slicne fiks ideje.. medutim u trudnoci mi je uzasno kratak fitilj i nemam zivaca trpit pizdarije, da prostite na izrazu.. pa joj cesto znam i rec da je nase dijete i da ce imati sve sto mislimo da je potrebno..

tweety91
    02. Kolovoz 2015. 19:41

Meni se ni jedna ni druga ne mjesaju, zacudo. Ali i znaju da cu ja po svome bez obzira na njih pa su valjda zato u startu pustile da bude po nasem :) tu i tamo samo imaju poneki savjet i to je to.

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.