Pozz!
Meni je sutra termin,al moja curka ne želi ocito vani..sutra mi je kontrola ,rekla mi je ginka da cemo provjeriti plodnu vodu ..pa me zanima da li boli to ili je nelagodno?
Pozz!
Meni je sutra termin,al moja curka ne želi ocito vani..sutra mi je kontrola ,rekla mi je ginka da cemo provjeriti plodnu vodu ..pa me zanima da li boli to ili je nelagodno?
Porodile nam se sve mame zimskih beba koje imaju s tim iskustva
Koliko sam ja to pohvatala, iskustva su različita. Uglavnom ne boli, malo je neugodno, al neke je i bolilo Kao i ostali pregledi.
Osobno još ne znam pa ne mogu podijeliti svoje iskustvo, ali mi se sve čini da ću saznati jer kod mene nikako ne izgleda kao da će malac uskoro van.
Pitala sam te bila već jednom jesi ti iz Zadra, ali nisi se poslije uopće oglasila na toj temi pa ne dobih odgovor
Pozz!
Kad je meni gledala prvi put plodnu vodi, nisam ni osjetila-otvorena 2 cm, kad mi je jučer gledala samo malo sam osjetila, tek tolko da jesam.,..ali mislim da to sve ovisi o ginekologici koliko je nježna...
Koliko sam čula da cure koje još nisu otvorene znaju osjetiti kontrolu plodne vode, a one koje jesu i ne baš. Javi kako je bilo ako dočekam da mi kontroliraju. Kontrola u sub na termin, a nakon toga mislim da rade kontrolu plodne vode.
Koliko sam čula da cure koje još nisu otvorene znaju osjetiti kontrolu plodne vode, a one koje jesu i ne baš.Javi kako je bilo ako dočekam da mi kontroliraju. Kontrola u sub na termin, a nakon toga mislim da rade kontrolu plodne vode.
Nemas razloga za brigu,nista strasno! Nisam niti osjetila..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji