Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    28. Siječanj 2015. 17:36

U 34tom smo tjednu.

Odlazak na wc po noći (cca 6 puta) i buđenje od bolova u kukovima već od 6 ujutro nam malo remete san.  Dva puta sam noćas šetala i razgibavala kukove. Ali s obzirom da su nam to jedine boljke, dobro je... izdržat će se, a mali tulumari ko inače... i štuca!

Malo sam se danas više kretala/šetala pa me pred kraj već počelo svašta bolit i stezat. Sad fino mirujem i gledam tekmu.

Can't stop the signal.

Croheidi
    29. Siječanj 2015. 09:34

Jutro! 
    Mi danas 38tt, počeli smo malu tjerati van 

Neni5
    29. Siječanj 2015. 10:00

Haha nema nista priko reda 
    ja sam komentirala da necu sad kad su kisni dani  kao da se mene pita...
    evo se moj malac razbolio, sve mi se cini da je gripa 

Croheidi
    29. Siječanj 2015. 10:10

Ma daj, pokupio u vrtiću? Ja svog nisam slala već 20 dana, skupio neku virozu pa se liječio i sad me strah 

Neni5
    29. Siječanj 2015. 10:34

Ma di se okrenem svi su bolesni, necaci, babe, a i u vrtic je redovito isao  a ja od bozica nosim nekakvu prehladu jedino je muz na nogama 100%
    nije ni cudno sto  curka ne zeli van

Bljubica
    30. Siječanj 2015. 11:51

ima li koja od vas terminuša sad pred kraj problema s probavom?
    u stilu preglasnih crijeva, noćnih posjeta wc-u (ne samo zbog mokrenja) i općenito učestalog sjedenja na wc-u, "bljucanje kiseline", jedenje u sitnim noćnim satima ne bi li smirili želudac i crijeva, i tako tome slično, jer meni je sve navedeno 

Neni5
    30. Siječanj 2015. 12:48

Noci nemam ali preko dana, ustvari od rucka dok ne podjem spavati me muci zgaravica i ogromna kiselina. Bez obzira sto jela ili ne jela jednnako mi lose bude.
    A par dana sam stolicu imala po 2-3 puta na dan, sad opet nista...

Bljubica
    30. Siječanj 2015. 13:00

ma i mene preko dana muči žgaravica, nekako sam se navikla na to, al ovo preko noći me ubija!

Neni5
    30. Siječanj 2015. 17:11

Pokusaj kad lezis malo podici jastuk, da si na povisenom... mozda ce ti bar malo pomoci. Nemam pametnog savjeta 

Neni5
    01. Veljača 2015. 13:38

Terminuse gdje ste, evo vikend na izmaku ima li kakvih novosti? 
    ja sam se jucer dobro namucila, cili dan sam imala laznjake, bas sam se ponadala to je to  prvo je pocela bol u ledjima, a onda u stomaku i to u kracim razmacima, nekih 10 - 15 min razmaka. 
    i navecer, oko ponoc se sve smiri........

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.