U 34tom smo tjednu.
Odlazak na wc po noći (cca 6 puta) i buđenje od bolova u kukovima već od 6 ujutro nam malo remete san. Dva puta sam noćas šetala i razgibavala kukove. Ali s obzirom da su nam to jedine boljke, dobro je... izdržat će se, a mali tulumari ko inače... i štuca!
Malo sam se danas više kretala/šetala pa me pred kraj već počelo svašta bolit i stezat. Sad fino mirujem i gledam tekmu.
Can't stop the signal.
Haha nema nista priko reda
ja sam komentirala da necu sad kad su kisni dani kao da se mene pita...
evo se moj malac razbolio, sve mi se cini da je gripa
Ma daj, pokupio u vrtiću? Ja svog nisam slala već 20 dana, skupio neku virozu pa se liječio i sad me strah
Ma di se okrenem svi su bolesni, necaci, babe, a i u vrtic je redovito isao a ja od bozica nosim nekakvu prehladu jedino je muz na nogama 100%
nije ni cudno sto curka ne zeli van
ima li koja od vas terminuša sad pred kraj problema s probavom?
u stilu preglasnih crijeva, noćnih posjeta wc-u (ne samo zbog mokrenja) i općenito učestalog sjedenja na wc-u, "bljucanje kiseline", jedenje u sitnim noćnim satima ne bi li smirili želudac i crijeva, i tako tome slično, jer meni je sve navedeno
Noci nemam ali preko dana, ustvari od rucka dok ne podjem spavati me muci zgaravica i ogromna kiselina. Bez obzira sto jela ili ne jela jednnako mi lose bude.
A par dana sam stolicu imala po 2-3 puta na dan, sad opet nista...
ma i mene preko dana muči žgaravica, nekako sam se navikla na to, al ovo preko noći me ubija!
Pokusaj kad lezis malo podici jastuk, da si na povisenom... mozda ce ti bar malo pomoci. Nemam pametnog savjeta
Terminuse gdje ste, evo vikend na izmaku ima li kakvih novosti?
ja sam se jucer dobro namucila, cili dan sam imala laznjake, bas sam se ponadala to je to prvo je pocela bol u ledjima, a onda u stomaku i to u kracim razmacima, nekih 10 - 15 min razmaka.
i navecer, oko ponoc se sve smiri........
Sortiraj odgovore
Najstariji