Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    02. Studeni 2014. 15:11

Gdje ima za kupiti skafandercic taj s rupama ta remenje??? Znam da ih je bilo u lidlu priale god. al ove god. jos nista! :(

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    02. Studeni 2014. 16:16

uh ewelyn mislim da si malo previše toga nabrojala i da će joj u tome biti prevruće, nezz..
    slažem se s jojo, tako sam si ja odprilike zamislila.
    pelene, bodi dugi rukav, štramlice ću još vidjet kakve temperature budu, čarapice, odjelce dugo, AS i preko topla dekica, i naravno kapa. Mislim da je to sasvim dovoljno a i za te 2 min do auta, i z auta u kuću što je doslovno 10 sekundi neće imat prilike da joj bude hladno...
    Nemojte zaboravit koju tetra pelenu ponjet

kleaiva
    02. Studeni 2014. 17:41

tena123 Slažem se s tobom =) Tako i ja nekako mislim bebicu iznijeti =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    02. Studeni 2014. 19:33

Ja imam trenirkicu plišanu koju je dobila. Planiram body dugi, štraplice,te hlačice, gornji dio, kapicu i kapuljačicu od trenirkice. Misla sam ju još u skafić uvalit i u AS? Ili da je s dekicom?

Leona4
    02. Studeni 2014. 21:38

Nama u Dalmaciji je malo toplije pa smo mi odlucili izac u  bodyu dugih rukava, odjelce sa stopalima u komadu, tanka maica i jaknica tanka( to je sve komplet) carapice, kapica u paketinu, u As i dekica preko toga od rodilista do auta mislim da je dovoljno, sta vi kazete?

TODAY is a new BEGINNING :)

crnamala
    02. Studeni 2014. 22:37

Leona.. tako i ja otprilike mislim iznit svog malisa. Planirala san kupit skafander ali su me svi odgovorili s obzirom da su kod nas zime poprilicno blage a ako i zatreba mogu kupit kasnije. Jedino sta mene buni, mozda glupo pitanje,  buduce mame deckica hocete li im vi oblacit hulahopke? Kazu da nije dobro radi testisa a uostalom malo me i strah navlacit ih tako maloj bebi. Kupila sam samo 1 kao hlacice tanje pamucne sa pokrivenim nogicama ako bas bude hladno??!!

MalaMuca
    03. Studeni 2014. 02:08

Ja imam toliko odjeće (fakat sam pretjerala) da nemam pojma više koje odjelce bi spremila za izlazak :D
    Budem uzela bodić sa dugim rukavima, čarapice ili hlačice koje imaju nogice pokrivene i gore odjelce i kapicu. A za voziti doma, brijem u AS iako mi je bolnica do kuće minuta (doslovno), ali bojim se svejedno, kaj je sigurno je sigurno :D i gore dekica i mislim da bude to sasvim dovoljno za do domeka.

LuKi5
    03. Studeni 2014. 08:28

MalaMuca hahaha :))) Ja sam uzela po par od svega I rekla sestri da ga obuce kako bi mu trebalo biti ok s obzirom na temperaturu vanjsku :P

14.06.2014. L ♥

• ettaa
    03. Studeni 2014. 10:06

Mene isto buni to sa stramplicama i deckicima, ja nisam planirala oblacit mu. 
    Nama je termin sredinom 12. Mj. I mislim da cu ga izvesti u bodiju dugih rukava, hlacicama sa zatvorenim prsticima, vestici i preko toga odjelce ( nasla sam u CA preslatko ) i naravno kapica na glavu :) 
    mislim da cu ga u kosari prenjet do doma, nekako mi to draze nego jaje :)

• paris
    03. Studeni 2014. 11:02

Cure, ja imam "zimskog" dečkića i što se štramplica tiče, nisam mu ih oblačila gotovo uopće - mislim da sam mu samo 2 puta navukla kad je bilo ono baš jako hladno a morali smo ići van. Inače je uvijek imao čarapice tanke, pa gore odijelce sa stopalima i termo čarapice na to. Kad smo išli van samo smo još navukli skafander.
    Sad kad puže i ima ga svuda mu obučem štramplice po doma i samo je u tome jer mi je to zgodnije - čarape si ili sam stalno skida ili mu same spadaju, a hlače mu se povlače prema gore, a ja sam opsjednuta s tim da mu ne bude hladno za nogice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.