Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    06. Studeni 2014. 15:25

iskreno nije često da je beba baš 55 cm a još ima do poroda, bit ce to onda prava bebica, i da definitivo će vel. 50 biti mala. 
    Ja sam uzela samo jedne gegice i jedan bodi 50, u tome će van iz bolnice a ovo sve ostalo je onako dosta veće, raznih brojeva ima od 56 do 82..

Sara9
    06. Studeni 2014. 15:54

Meni je više "iskusnjača" savjetovalo da ne uzimam uopće 56, jer je to bebici uobicajeno taman samo prvih par dana, cak ako je I manja beba zbog pustih pelena, nadpelena, bodija itd. Tako da sam ja sada lagano krenila u kupovinu i radije uzimam 62 jer razlika stvarno nije velika, pa mi se ne cini isplativo kupovat manje, a osobito ako je velika beba kao tvoja :)

KarlaHP
    06. Studeni 2014. 16:06

imam još 10 dana do poroda pa ću stvarno znati pravu veličinu bebe, sreća da sam kupila samo dva bodija vel 50, ostalo je sve veće 

tena123
    06. Studeni 2014. 16:28

sara slažem se da je isplativije uzimat veće veličine jer ove najmanje prerastu za mj dana valjda ali ako mi se beba rodi s 50 cm, onda će joj 62 vel biti baš prevelika, zato mislim da nije loše imat komad dva robice manje veličine.
    karla HP na kraju će vjerojatno biti da su opet pogriješili u mjerenju, ne treba njima baš puno vjerovat.. a i valjda ćeš nam javit za 10-ak dana

KarlaHP
    06. Studeni 2014. 17:15

vinogradska, zagreb :)

Dea23
    06. Studeni 2014. 19:12

Evo nas s pregleda. Miškica ima 1497 g  Manja je za 6 dana. Pitala sam za dužinu, rekao je da se to ne može sa sigurnošću utvrditi pa ne prakticiraju to govoriti.
    I da, glavica je dole! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.