iskreno nije često da je beba baš 55 cm a još ima do poroda, bit ce to onda prava bebica, i da definitivo će vel. 50 biti mala.
Ja sam uzela samo jedne gegice i jedan bodi 50, u tome će van iz bolnice a ovo sve ostalo je onako dosta veće, raznih brojeva ima od 56 do 82..
Meni je više "iskusnjača" savjetovalo da ne uzimam uopće 56, jer je to bebici uobicajeno taman samo prvih par dana, cak ako je I manja beba zbog pustih pelena, nadpelena, bodija itd. Tako da sam ja sada lagano krenila u kupovinu i radije uzimam 62 jer razlika stvarno nije velika, pa mi se ne cini isplativo kupovat manje, a osobito ako je velika beba kao tvoja :)
imam još 10 dana do poroda pa ću stvarno znati pravu veličinu bebe, sreća da sam kupila samo dva bodija vel 50, ostalo je sve veće
sara slažem se da je isplativije uzimat veće veličine jer ove najmanje prerastu za mj dana valjda ali ako mi se beba rodi s 50 cm, onda će joj 62 vel biti baš prevelika, zato mislim da nije loše imat komad dva robice manje veličine.
karla HP na kraju će vjerojatno biti da su opet pogriješili u mjerenju, ne treba njima baš puno vjerovat.. a i valjda ćeš nam javit za 10-ak dana
Evo nas s pregleda. Miškica ima 1497 g Manja je za 6 dana. Pitala sam za dužinu, rekao je da se to ne može sa sigurnošću utvrditi pa ne prakticiraju to govoriti.
I da, glavica je dole!
Sortiraj odgovore
Najstariji