Pozdrav novim mamicama!
Ljubatruba i merymir, poseban pozdrav iz okolice Vk...
Krešimir 19.08.2014. <3
Mamice u kojem ste tjednu, cujete li i osjecate li svoje mrvice?
TODAY is a new BEGINNING :)
ja sam u 17. tjednu i vidi mi se trbuh već pomalo i stalno osjećam škakljanje nekakvo. Nadam se da bude uskoro i nekaj više :)
Kimito nadam se da ce biti proljetno vrijeme u proljece jer imam vec jednu curku od 3god pa ne bih da bude prisiljena stalno biti u kuci.. al tko zna, mozda tek onda bude snijega kod nas u slavoniji…
Ja sam 17+2 i vec par dana osjetim nesto cudno ali neznam da li je to moj princ...pokusavam se skoncentrirati da skuzim ali sve je nekako nejasno..jedva cekam prve udarce
ja još ne osjećam, ali tak sam u petak 12 tjedan... MalaMuca... kažeš vidi ti se trbuh pomalo... meni se sad već iz profila lijepo vidi... a i ja ga odozgora kužim kad se pogledam... i nije mi jasno kako još nitko nije primjetio i pitao pošto još nitko (osim dragog) ne zna
joj ja sam osjetila lagane lagane leptiriće i kao neko lagano slabo gurkanje((možda sam umislila ali nikad mi nije bilo tako) nadam se uskoro udarcu
cloudy posto nitko jos nezna onda ljudi ni ne obracaju paznju na tvoj trbuh... bez brige...malo sirom odjecom moci ces ti jos duugo kriti trbuh... moja sestricna je u 5 mjesecu trudnoce i nitko jos nebi rekao da je trudna ako nezna jer od trbuha nema skoro ni t...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji