Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    30. Lipanj 2014. 20:43

Pozdrav novim mamicama!
    Ljubatruba i merymir, poseban pozdrav iz okolice Vk... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Leona4
    30. Lipanj 2014. 21:22

Mamice u kojem ste tjednu, cujete li i osjecate li svoje mrvice?

TODAY is a new BEGINNING :)

MalaMuca
    30. Lipanj 2014. 22:23

ja sam u 17. tjednu i vidi mi se trbuh već pomalo i stalno osjećam škakljanje nekakvo. Nadam se da bude uskoro i nekaj više :)

• mm2208
    30. Lipanj 2014. 23:53

Kimito  nadam se da ce biti proljetno vrijeme u proljece jer imam vec jednu curku od 3god pa ne bih da bude prisiljena stalno biti u kuci.. al tko zna, mozda tek onda bude snijega kod nas u slavoniji… 
    BandB
    01. Srpanj 2014. 08:27

Ja sam 17+2 i vec par dana osjetim nesto cudno ali neznam da li je to moj princ...pokusavam se skoncentrirati da skuzim ali sve je nekako nejasno..jedva cekam prve udarce 

cloudy
    01. Srpanj 2014. 08:29

ja još ne osjećam, ali tak sam u petak 12 tjedan... MalaMuca... kažeš vidi ti se trbuh pomalo... meni se sad već iz profila lijepo vidi... a i ja ga odozgora kužim kad se pogledam... i nije mi jasno kako još nitko nije primjetio i pitao pošto još nitko (osim dragog) ne zna

ninika11
    01. Srpanj 2014. 10:45

joj ja sam osjetila lagane lagane leptiriće i kao neko lagano slabo gurkanje((možda sam umislila ali nikad mi nije bilo tako) nadam se uskoro udarcu

Tina0208
    01. Srpanj 2014. 11:07

cloudy posto nitko jos nezna onda ljudi ni ne obracaju paznju na tvoj trbuh... bez brige...malo sirom odjecom moci ces ti jos duugo kriti trbuh... moja sestricna je u 5 mjesecu trudnoce i nitko jos nebi rekao da je trudna ako nezna jer od trbuha nema skoro ni t...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.