Da, doduše Split mi nije baš najbliži (oko sat i nešto vožnje), ali ako je suditi po prvom porodu.. imam nekih 10tak sati žeščeg viška na raspologanju.
Ja bi tila porod u vodi i jako me ljute ovi iz Kbc-a Split jer imaju kadu i svu potrebnu opremu, a to i dalje ne radi.
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
ja stvarno ne razumijem rodilišta koja imaju opremu i osoblje i svejedno ne rade to. zahtjevaj. imaš to pravo. ako možeš tj. ako je sa bebom sve ok zašto ne. a ovo za udaljenost.. čula sam da druga bebica brže van izlazi
Hahahaha... volila bi ja da druga bebica ubaci u neku žešču brzinu, pa makar rodila na ulazu u rodilište. Navodno su rekli da nemaju sredstva za edukaciju osoblja koje bi to tribalo radit.
I da je tu kadu i opremu zahtjevno održavat. Bu-hu...
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
pozdrav!
evo da se i ja priključim....
mi smo tek na 8+4
termin nam je ako sve bude u redu oko 20.1.
i prije trudnoće sam odlučila da definitivno idem u riječko rodilište (iako pripadam puli), i jako mi se sviđa taj stolčić, pa ako tko ima kakvog iskustva s tim u rijeci nek se javi..
rInna ... mi smo tu skoro isto :) ja sam 10+4 ajde baš mi je drago da nas ima toliko zimskih
pozdrav svima, baš mi je drago što ima toliko zimskih bebica..
nama je termin 1.12 i to mi je prva trudnoća i najvjerojatnije Vinkovačko rodilište pa ako ima netko sa iskustvom neka se javi
Nama je termin 22.11. i rodit ću u Pakracu, jer mi je bliže. Ovo je druga trudnoća, a prvi porod na carski. Još uvijek ne znamo spol, svaki put okrene leđa
Pozdrav svima.....
Evo da se i mi pridružimo zimskim bebama,nama je termin 1.1
Riječko rodilište definitivno
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pozdrav svima! Evo jos jedne zimske bebe.. Termin je 5.12. i posto spadamo pod Vinogradsku mislim da ce tamo biti porod
16.12.2014 <3 Lena <3
Nema nikoga iz Koprivnice? :D
Sandra, tebi bude fešta znači za novu godinu :D
Sortiraj odgovore
Najstariji