dobro dosle zimske mamice... ...ima vas stvarno puno...ali prije nego vas pohvatamo,najprije moramo pohvatati bebice koje nam dolaze iduci mjesec...kojih je takodjer puuuunoooo...
Laura 21.08.2014 :-*
istina, mi stignemo do zime skupit sva iskustva od ljetnih i jesenskih mamica
Ja sam isto mislila na Sv. Duh, ali kad sam čula da u Vinogradskoj imaju stolčić razmišljam i o Vinogradskoj..čekam još iskustva sa stolčića pa ću odlučit.. možda se i potrefimo :) Jel već znaš spol? Ja idem u petak na pregled pa će se možda pokazat..
Nisam znala da su u Vinogradskoj dobili stolčić. Oba puta (ovo mi je treća trudnoća) sam rodila na Sv. Duhu i stvarno sam bila prezadovoljna, pa sam zato planirala tamo roditi i ovaj put....
Spol još ne znam, ali instikt mi govori da je curica (vidjet ćemo, baš me zanima jer sam oba puta pogodila). I ja idem u petak popodne na pregled i nadam se da će se pokazati. Koja slučajnost...
nema nijedna mama koja će u Petrovoj roditi? mene ne privlači taj stolčić uopće da vam budem iskrena. ja se planiram kretati po sobi i na onoj lopti pa kad krene krene
Veliki pozdrav!
Evo i nas... termin 19.12.14., druga beba stiže, još neznam jeli dečko ili opet curka.
Rodit ću kao i prvo u KBC Split jer doli brišem čim me porodiljni razrješi dužnosti na poslu.
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
Inače sam iz Drvenika kraj Makarske i najradije bi rodila u Makarskoj da rodilište prije par godina nisu ugasili.
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
aha. a žao mi je zbog toga. ovako moraš u split. ali dobro bila si tamo već pa znaš kako ide
Sortiraj odgovore
Najstariji