Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katrin171
    24. Svibanj 2016. 14:55

Mala zvijezdice zbog čega se mažeš bademovim uljem?

• Makrina
    24. Svibanj 2016. 15:08

Ja sam krenula sa 73 kg. Sad imam 71 kg... A visoka sam 152cm...sa previse sam kila ostala trudna al sta se moze.. Kad dode beba krenut cemo sa vjezbicama i nastojat skinut suvosne kilograme. Svi kazu da je tesko poslje poroda.  Al ja sam pozitivna jer oko mene ima puno mama koje su bile ogromne a sad su zgodnice prave 😀😀

malazvjezdica
    24. Svibanj 2016. 15:48

Bademovo ulje je super za vlaznost kože a time  protiv strija..jer bit je u tome da koza mora biti stalno vlazna ne dozvoliti da bude suha zato dolazi do pucanja kad raste trbuh i grudi.

Mallla
    24. Svibanj 2016. 16:08

Hejjj :) Dobrodošle nove trudnice :) Drago mi je da ste tu s nama!
    Ja sam vam u trudnocu dosla sa 78kg al visoka sam 177cm i onda sam izgubila 2,5 kg. Sad neznam rec koliko imam kg, to se vazem kad dođem kod mame :) Al evo u 9 tjednu tj. 9+5 je danas imam stomcic i nosim trudnicke hlace. Valjda je to od osobe do osobe, ja vam izgledam kao da sam trudna 4mj :) Jedva cekam pocet normalno jesti jer su me mucnine potpuno odmaknule od hrane! A kila cemo skidat nakon sto dođe bebica!
    Ja se mazem nekim mlijekom od lavande samo kad se otusiram ito ne svaki put, inace sam uocila da sto se vise mazem to gore bude ako se preskocim namazat. Al i po tom pitanju smo sve razlicite!
    Sada sam u iscekivanju pregleda koji je za tjedan i pol. dana, nekako mi dugo traje period od pregleda do pregleda!

url=https://lilypie.com]

malazvjezdica
    24. Svibanj 2016. 17:11

Ja nisam nikad imala ravni trbuh..uvijek okrugli naprijed.tako i sada  tvrđi je i nemoze se uvuc.jedva cekam ponosno ga pokazivat.

RosaNerra
    25. Svibanj 2016. 10:44

Dobrodosle nove...
    evo samo da javim. u ponedjeljak imamo pregled.. baš se vesleim vidjeti bebača.. nekako mi se 6 tjedana čini puno vremena od kad se nismo vidjeli :)

što se tiče mazanja, ja se mažem s nekom baby kremom navečer, i imam od  nikala ulje protiv strija i od pšenice neko za ujutro pa kombiniram. popucat ću sigurno, sklona sam stirijama.

kile.. nemam pojma. osjecam da mi se apetiti povećao. ful me trta. a dobro. past će insanity 60 dana iza poroda pa će otić.

• Nutella
    25. Svibanj 2016. 11:51

Lijepi pozdrav svima
    Sto se tice mazanja,jedan mali savjet za sve mame pogotovo prvi put mame-mazite se i po bedrima s vanjske strane! Posto sam vec prosla jednu trudnocu,znam sta me iznenadilo.mazala sam grudi i trbuh i stvarno nemam niti jednu striju,ali nisam razmisljala da cu se i u kukovima i bedrima prosiriti pa tu imama s obje strane po 3 strije,kao da sam se noktima ogrebala. 
    A kile!? U prvoj trudnoci krenula s 53kg nisam ni grama izgubila a dobila 17kila,porodila se sa 70kila.
    A sad sam mislim u 6.tjednu,neki dan imala 53,5 sad imam 51kg jer sam tjedan dana bila doslovno gladna a zinit nemogu.a na dalje cemo vidjet...

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

antonia123
    25. Svibanj 2016. 14:32

Dobrodosle nove. Ja sam se u prvoj trudnoci mazala cistim bademovim uljem , popucala sam svejedno 6 dana jer sam presla termin i kad sam rodila odmah izgubila 6 kg i onda doslo jos par strija... 
    Bila sam jucer na pregledu ,sve je super, beba 4 cm napreduje, skace, nema mira. :-)
    Termin mi je 12.12 ali po uzv 19.12 jer je vjeroj ovulacija bila kasnija zbog dojenja nisu mi se stvari jos ustabilile...

Mallla
    25. Svibanj 2016. 15:55

Oooo Katrin drago mi je za termin, onda skupa odbrojavamo ako se sta u terminima ne promijeni.
    Antonia bravo za bebicu, neka raste sretno i veselo :)
    Nera ja sam radila Focus 25 i bila prezadovoljna, mislim da cu se nakon poroda opet pozabavit s crncicem :)

A sto se strija tice, to mislim da se kremicama moze ublazit al ne u potpunosti izbjec.
    Od djetinstva imam strije al ne od debljanja nego od rasta, a po sisama ih isto imam jer su se mjenjale kako im je pasalo posljednjih godina a inace imam masnu kozu koja ne bi trebala bit sklona strijama al eto ipak je!
    Nego ne opterecuje mene to puno...mogu mi bit podsjetnik na malo zlato :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.