Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Svibanj 2016. 14:53

Meow svaka cast tvom poslodavcu! Kapa do poda! Onda stvarno nemas nikakve brige!

Sto se tice mora ja na moru zivim tako da sam tu cijele godine :) morat cu u potragu za gornjim dijelom kostima :)
    A za posao jedan dan bi volila da me gin ubrzo uputi na bolovanje a djelom bi volila radit koliko god mogu.

url=https://lilypie.com]

katrin171
    28. Svibanj 2016. 17:33

Joj...jedan dan ne pročitam novosti i toliko novih bebica i mama se pridruži
    Mi nismo nikome govorili dok se nismo vratili sa prvog pregleda i čuli srce...trebalo je nekih 2 min da svi saznaju. Poslodavcu isto rekla ubrzo...nije baš bio oduševljen al šta je tu je. Bit će šta bude. U svakom slučaju planiram raditi dok god budem mogla.

• Meow
    28. Svibanj 2016. 19:16

Katrin ja imam uredski posao pa mislim da bi svakako htjela biti do kraja. Fleksibilno mi je sve pa se mogu za preglede organizirati i sve ostalo. Naravno nadam se da ce sve biti u redu pa da cu moci. Meni je pregled 1.6. A tad cu po aplikaciji biti u 5. Tjednu. Da li se tada cuje srceko? Kada ste vi cule srceko?

malazvjezdica
    28. Svibanj 2016. 20:09

Vidim da vas dosta ide na prve preglede pa cak i u 5 tjednu,meni je receno da se ne vidi jos nista tad pa zato najsigurnije u 8.  Tako da ja cekam taj prvi pregled i jedva ga cekam nikako da stigne

• Meow
    28. Svibanj 2016. 21:00

Da, mene je moja narucila pa da obavimo sve krvne pretrage itd i za nedajbog slucaj hematoma itd. A vjerojatno cu onda nakon toga u 8mom tjednu doletit da cujem srceko ak se sad nece cuti. Ne znam...da li da trazim da dodjem tek u 8mom tjednu ili ? Sto savjetujete?

katrin171
    28. Svibanj 2016. 21:35

Meow i moj je više-manje uredski tako da slično razmišljamo. A što se srca tiče ja sam bila prvi put sa 6+1 i čulo se...bili upaljeni zvučnici tako da sam i sama čula :) Na drugi pregled ću za koji dan. Jedva čekam.

katrin171
    28. Svibanj 2016. 21:36

Ja bih otišla i sad (naravno ako si to možeš priuštit)...pa ako se ne cuje nije nije nista cudno dođeš ponovo.

• Meow
    28. Svibanj 2016. 21:47

Ici cu onda. Valjda uzv ne steti bebolinu. A iskreno htjela bih sad otici da vidim da li je sve u redu. Ako se cuje super, ako ne, idem kasnije opet. Ti ides privatno na preglede? 
    Btw jel vi vodite decke na preglede? Moj bi htio doci na uzv, ja bi isto da bude..nadam se da smije. Pitat cu doktoricu dal smije doci.

antonia123
    28. Svibanj 2016. 23:23

Koliko novih trudnica :-)
    Meni je bolje ici na uzv u 8 tj. Otic ranije pa ne cut srce , pa se 2 tj. Zamarat da li je sve u redu..  
    Zadnji put mi je tako reklo oko 6 tj da nema ploda, a ono dosla iduci put na pregled sve u redu shok za cuti da nema nicega samo stres :-(
    Vodim muza na preglede,uvik gleda s menon bebicu i svaki put trazimo slikicu :-)

Mallla
    29. Svibanj 2016. 00:07

Ja prvi put bila sa 6+1 i srce kucalo ko veliko!
    Inace kod moje gin du prva 3 vaginalna ultrazvuka a onda preko stomaka i kad pocmu preko stomaka tada mogu dovest koga zelim!
    Idi fino na pregled, ako se srce ne bude culo nije nista strasno za 2 tjedna ce se cuti ;)
    Inace meni je po UZV trudnoca tjedan manja nego po zadnjoj M

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.