ja klopam kamenicu, malu plavu ribu, lignjice, mrkače, škampe, kozice... živim na moru ali opet jedem premalo ribe. . . :( jedem kuhano na poslu pa mi riba nije zgodna za podgrijavanje. jucer sam si složila salatu od tune :D bas mi je pasalo.
i jedna moja frendica je isto tamanila puno male plave ribe u trudnoći, a inače je nutricionist. bo, teško mi je bilo natjerat se jest bilo šta te prve tjedne s mučninama. a sad idem na jedan rižoto s plodovima mora :D
Book cure! Nova sam tu i citajuci vase postove sam se strasnoo zabrinula jer ja doslovno me mogu nista osim kruha i tjestenine ni primirisat Nadam se da ce to brzo proci! Zanima me u kojem su vas tjednu ginici slali na sve pretrage jer ja imam drugi pregled 31.5 i brine me da sam mozda ranije to sve trebala obaviti
Ivona dobrodosla :)
koliko si trudna? krv i urin izvadila sam u 8mom tjednu.
što se tiče kruha i pašte.. i meni je tako bila od 5-9tog tjedna. to prođe. jedi šta ti se jede ako ti to umanjuje mučnine.
Kako provodite napokon lijepi vikend?ja sam jucer bila kod roditelja,firmi pa s frendicama cijeli dan nesto.morala sam dva puta leci i odmoriti.i navecer jedva docekala da legnem u krevet.nitko mi ne vjeruje da sam tako umorna.i u noci zapoceli opet grcevi kad sam se dizala piskit i jedva bi se vratila do kreveta,da sam se malo i preplasila.danas lezim jer mi tako najvise pase. Evo me u 6.tj😊
Mala zvjezdice samo polako. Odmaraj sto vise mozes! Ja sam bila preumorna do ovog tjedna 9og, a sad sam samo umorna!
Inace i mucnine su mi se dobro dobro smanjile, ima ih jos ali ni blizu kako je bilo.
I tu se pronalazim sto kazes da si dva puta morala leci i odmorit, identicno mi je bilo, jednostavno bi osjetila da moram leci!
Za grceve probaj piti magnezij ako vec ne pijes, on bi trebao olaksati malo.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, nova sam na forumu. Čitala sam prethodne komentare i svidja mi se nacin komunikacije. Ja sam skoro na kraju 12.te sedmice, uopste nisam imala mucnince samo mi se spavalo..zadnjih dana osjecam blagi bol u donjem dijelu ledja..Ali imam drugi problem..imam bakterije u urinu, na zadnjem brisu pokazalo mi je eserihiju i enterokok tada mali broj ali nije bas ugodno znati da ih imam a ne mogu koristiti adekvatnu terapiju tj. lijekove na koje su osjetljive obje bakterije zbog trudnoce. Koristila sam neke zamjenske i tablete i vaginalete, sutra ponavljam nalaz ali cini mi se da ce ponovo pored bakterije pisati "brojne"..imala sam i ranije problem s tim i tek sto sam to rijesila dobijem ove dvije..ukoliko imate bilo kakav savjet ili bilo sta bila bih vam zahvalna ukoliko podijelite sa mnom. Lijep pozdrav
Anna
Ciao Anna :)
da li si čula kad za vrkutu?
Vrkuta je inače biljka koja je blagonaklona prema ženskim spolnim organima i hormonima. Koristi se kao čaj, tinktura, kupka kako god. Pomaže pri regulaciji hormona, steže rane, liječi ciste, ublažava endometriozu, pomaže pri začeću i djeluje protiv vaginalnih bakterija.
Košta 12 kn u DM-u ili biljnoj ljekarni. Osim soka od brusnica možeš probati s tamponima koji su utočani u čaj od vrkute.
U posljednje vrijeme prije nego krenem s bilo kakvim antibioticima koji se kod nas dijele šakom i kapom najprije probam pronaći alternativno rješenje.
Draga moja Brin, baš mi je prošlo kroz glavu to pitanje danas
Vagala sam se prosli ponedjeljak ( 9+6 ) i skinula sam pol kile.
Ovaj tjedan imam osjecaj da sam ko balon već he he he. vidi se malo buša, ali onako kako treba. cicke su otišle broj gore. danas sam poslala muža po vagu jer tu sotonsku spravu ne posjedujem doma :D U svakom slučaju, dobila sam 4 cm u struku i 5 u grudima.
Računam kako sam samo 160 u visini i vučem od prije 4-5 kila viška, da ne bi trebala preko 3 kile dobiti u drugom tromjesječju. Napokon papam sve iako moram priznat da mi je probava puno lošija. Baš sam se fino razmazila sa sendivčima i sad hop opet na zdravu hranu :)
Mislim da ću danas napokon odradit jedan trening i šetnju buduci da je jučer bio prvi dan bez mučnina
Sortiraj odgovore
Najstariji