Hej cure, pozdrav svima! Zanima me kada ste prvi puta čule srceko od bebe? Sutra mi je tek 5+6, a moj ginekolog me vec naručio na prvi pregled. Ima li šanse da se već sutra čuje srce?
pa ne znam dal se može čut, al bi se trebala vidit se srčana akcija u smislu kolanja krvi. https://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA prema ovome kao čuje se.
Dobro jutro klokanice!
Evo i mene u drustvu, decko i ja cekamo bebu krajem 1. mjeseca 2017.
Saznala sam tek ovaj tjedan sto znaci da sam otprilike u 3. ili 4. tjednu , a na prvi pregled idem sredinom 6. mjeseca.
Prva beba, puno nepoznanica i jako se veselimo!
čestitam mja :)
Mirka moguće je da se čuje, ali ako se ne čuje nije ništa zabrinjavjuće. Jer svakoj ženi je drugačije!
Nerra slažem se Shou-T je zakon, definitivno....ništa me nije istesalo kao on. Kilogrami mi se nisu znacajno topili al su se centimetri smanjivali ito po 8 cm, sve zategnuto, oku ugodno, baš sam bila zadovoljna!
url=https://lilypie.com]
Obavila sam svoj ljetni soping,leprsavi topici i haljine. Uzela sam samo za broj vece,nadam se da mi nece trebat vise,bar kaj se ljeta tice.😃
Hej,hej drage buduce mame. Evo da vam se i ja pridruzim. 25.5. sam ugledala +. 😊😊
Prva trudnoca,uzbudjeni i zarucnik i ja. Sutra zovem ginekologa da se narucim za pregled.
Trenutno osjecam lagane bolove u maternici i pikanje u preponama. I mogla bih spavati 0-24. 😂
Po mom izracunu termin je 2.2.2017.
Veselim se tipkanju sa svima vama.
Zelim vam svima skolsku trudnocu. 🙆🙆
Bok cure evo i ja ugledala plusic, a po aplikaciji mi termin ispada negdje 29.1.2017. Narucena sam 1.6. Kod ginekologa na prvi pregled. Sad sam pred kraj 4 tjedna.
Umorna nisam ovako u zivotu bila, cice su mi ubojice, a ostale simptome nemam, osim osjeta mirisa koji je nenormalno ojacao, zbog njeg sam i radila test.
Pusa Majasocka, podrsko moja na drugoj temi 😹😹😹😹😹😹😹😹
Btw preporucam aplikaciju Ovia pregnancy jer ti tak lijepo pokazuje kak beba napreduje. Moja je sad mala mrvica, ko zrno maka!!
ajme kolko zimskih beba ima tu ke dobro... weeeee <3
Meow.. ja si svaki tjedan pogledam na jubitou kako trudnoćica napreduje.
pitanjce za radne trudnice... jeste već rekle na poslu svima?
evo ja se spremam sljedeći tjedan donest kolače u firmu ako sve bude ok na uzv-u u utorak.
Sortiraj odgovore
Najstariji