Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirka27
    25. Svibanj 2016. 19:24

Hej cure, pozdrav svima! Zanima me kada ste prvi puta čule srceko od bebe? Sutra mi je tek 5+6, a moj ginekolog me vec naručio na prvi pregled. Ima li šanse da se već sutra čuje srce?

RosaNerra
    25. Svibanj 2016. 20:17

pa ne znam dal se može čut, al bi se trebala vidit se srčana akcija u smislu kolanja krvi. https://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA prema ovome kao čuje se.

mja
    26. Svibanj 2016. 08:33

Dobro jutro klokanice! 

Evo i mene u drustvu, decko i ja cekamo bebu krajem 1. mjeseca 2017.  
    Saznala sam tek ovaj tjedan sto znaci da sam otprilike u 3. ili 4. tjednu , a na prvi pregled idem sredinom 6. mjeseca. 
    Prva beba, puno nepoznanica i jako se veselimo!

Mallla
    26. Svibanj 2016. 10:46

čestitam mja :)
    Mirka moguće je da se čuje, ali ako se ne čuje nije ništa zabrinjavjuće. Jer svakoj ženi je drugačije!

Nerra slažem se Shou-T je zakon, definitivno....ništa me nije istesalo kao on. Kilogrami mi se nisu znacajno topili al su se centimetri smanjivali ito po 8 cm, sve zategnuto, oku ugodno, baš sam bila zadovoljna!

url=https://lilypie.com]

malazvjezdica
    26. Svibanj 2016. 12:53

Obavila sam svoj ljetni soping,leprsavi topici i haljine. Uzela sam samo za broj vece,nadam se da mi nece trebat vise,bar kaj se ljeta tice.😃

• slakica
    26. Svibanj 2016. 16:44

Hej,hej drage buduce mame. Evo da vam se i ja pridruzim. 25.5. sam ugledala +. 😊😊 
    Prva trudnoca,uzbudjeni i zarucnik i ja. Sutra zovem ginekologa da se narucim za pregled. 
     Trenutno osjecam lagane bolove u maternici i pikanje u preponama. I mogla bih spavati 0-24. 😂
    Po mom izracunu termin je 2.2.2017. 
    Veselim se tipkanju sa svima vama. 
    Zelim vam svima skolsku trudnocu. 🙆🙆

• Meow
    26. Svibanj 2016. 21:52

Bok cure evo i ja ugledala plusic, a po aplikaciji mi termin ispada negdje 29.1.2017. Narucena sam 1.6. Kod ginekologa na prvi pregled. Sad sam pred kraj 4 tjedna.

Umorna nisam ovako u zivotu bila, cice su mi ubojice, a ostale simptome nemam, osim osjeta mirisa koji je nenormalno ojacao, zbog njeg sam i radila test.

Pusa Majasocka, podrsko moja na drugoj temi 😹😹😹😹😹😹😹😹

• Meow
    26. Svibanj 2016. 21:54

Btw preporucam aplikaciju Ovia pregnancy jer ti tak lijepo pokazuje kak beba napreduje. Moja je sad mala mrvica, ko zrno maka!!

RosaNerra
    27. Svibanj 2016. 11:21

ajme kolko zimskih beba ima tu  ke dobro... weeeee <3
    Meow.. ja si svaki tjedan pogledam na jubitou kako trudnoćica napreduje. 

pitanjce za radne trudnice... jeste već rekle na poslu svima?
    evo ja se spremam sljedeći tjedan donest kolače u firmu ako sve bude ok na uzv-u u utorak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.