U prvoj trudnoci u prva 4 mjeseca dobila niti kilo, a do kraja trudnoce 15 kg... na mojih 53 to je super...sad opet iman 53 i evo sad ce 12 tjedana nisan jos dobila ni kg :-)
Ja se javljam sa danasnjim pregledom.
Rekla je da je sve u redu,malo me pregledala,zadovoljna je i rekla da se vidimo za 4 tjedna.
Za kilazu,sto me jako iznenadilo dobila sam 10 deka??
Znaci zadnji put sam bila u 8tt,a sad sam u 12+4.
Makar se ja osjecam dosta napuhnuto,prije sam imala trbuscic,ali je sad dosta tvrdi
I spavanje na desnoj strani mogu zaboravit,ni jastuk mi ne pomaze..
Bitno da je sve u redu,sa nalazima briseva,urinokulture i kombiniranog je jako zadovoljna,sve je super.
Bok Anna
kaj se tice e coli... tu sam magistar!! na yalost 2 put sam ljecena od te napasti i mojj najveci strah je bio da mi se u trudnoci ne vrati... kaj se tica antibiotika.. sve i da nisi u drugom stanju- ne pomazu bas... ja sam prvi put rijesila cajem za e coli ciljano
a drugi put sa pripravkom kojeg sam sama napravila doma od 200ml meda, 200ml maslinovog ulja, 250g cijelih limuna i 250 g korijena persina,,, zvuci odvratno ali iznenadit ce te koliko je fino... limun i persin izblendas i pomijesas sa uljem i medom i stavis u staklenku i cuvaj u frizideru.. konzumiras 1 veliku zlicu ujutro.. nakon kaj pojedes CIJELU teglicu napravi nalaz a ako ne bude sterilan ponovi terapiju i bit ce sigurno... meni se nakon ovog nikad nije vratila..
kaj se tice vrkute ona je izvrsna ali ne smije se konzumirati u trudnoci bez obzira kaj sluzi zenskim stvarima.. ja sam ju pila jer imam dosta ginekoloskih problema i zaista rijesila sam se cista pomocu nje. na samom pakiranju caja pise da se ne preporuca trudnicama i dojiljama...
sretno ti !!
ste vi dobile neki poklon paket kod ginićke?
sudokrem/centravit bon/ priručnik itd.. ima tu neki kod i znam da se negdje on kao mora upisat al nemam pojma di?
Nerra ja ti se i bez trudnoce nemogu udebljat...znaci da jedem po cijele dane ; kg uvijek ostaju na isto ...nekad bi volila koji kg vise al ne ide, ocito takav metabolizam, takav mi je i bebac...jede po cijele dane evo 14.6 ce napunit godinu dana nema ni 9 kg(rodjen s 3540) zdrav, napredan, seta od 9 mjeseca samostalno..
Da ja sam dobila u prvoj trudnoci taj poklon paketic , stajao je u nekoj kutiji na podu kod ginek i ja ga sama ugledala i zatrazila. Ali sam ja to dobila kod ovog socijalnog ginekol, a cijelu trudnocu isla privatno.
Ivy bas mi je drago da je sve u redu
Meni je danas pregled u 6 drzite fige da sve bude u redu :-*
Ženice.........kad vam je poceo rasti trbuh u kojem tjednu? Ja sam malo jaca ...medutim povracam svaki dan u bilo koje doba... Pala sam na kilazi 2 kile od pocetka trudnoce... Ali stomak mi je sad vec pomalo izrazen... Inace u 12 tjednu sam
Drage moje majcice i zimske bebice,i mi vam se prikljucujemo. Jutros je test pokazao 2crtice a prosli tjedan su simptomi bili za poludit,bila sam ni na nebu ni na zemlji. Sad se vracam u normalu hvala Bogu dragom. Po meni sam u 6.tjednu mada ce ginoc reci tjedan vise po menstuaciji.ali nista znacajno.iduci tjedan idem na prvi pregled pa se nadam samo najboljem. Drzite mi fige. To mi je druga beba pa me strah vise nego prvi put!
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Kad smo kod kilaže, ja sam sklona debljanju i znam kako ce to ići. Prije trudnoće sam bila na Un dijeti i skinula 10 cm u struku i 5 u trbuhu, sada se osjećam kao da sam sve vratila ali cm kaže samo 3. A kažu da nije zdravo držati dijetu i planirat trudnoću ali meni je uspjelo,htjela sam skinut kile ispod 60. Sada samo da smo zdrave,bebica i ja.
Ja osjećam jače mučnine od jučer i pomisao na hranu nikako neznam kaj bi mi pasalo da jedem.
Dobila sam savjet da se mažem samo čistim bademovim uljem pa sam počela mazati grudi i trbuh.
Čestitke Nutella :) I bit će najbolje.
Makrina baš se i ja isto pitam. Kod mene je koji tjedan manje, kila nema dodatnih,al sve hlace tijesne i stomačić se lagano nadzire, a meni se čini prerano. Valjda je kao i sve od osobe do osobe.
Sortiraj odgovore
Najstariji