Kako izgledaju te mucnine..ja sad vec drugi dan i to obavezno pred vecer osjecam tezinu u zelucu.bez povracanja..mozda jer vec danima razmisljam kad ce mi pocet ti simptomi
Nove trudnice dobro dosle.
Mala zvjezdice, meni su ti mucnine pocele na 5+4...do tad sam bila ko leptirica!
I dobila posao na zamjeni a vec bila trudna....nakon sto sam vidjela srceko rekla sam na poslu.
Za sad i uz mucnine funkcioniram na poslu. Vecinom je muka bez povracanja! Na poslu nisam bas omiljena od kad sam rekla da sam trudna al zaboli me đon....nek izguram jos misec da imam 3 plaće pa kako bude. Inace kao trudnica imas pravo jedan dan mjesecno za prenatalni pregled bez obzira sto npr. Jos nemas pravo na godisnji. Dva dana prije pregleda poslodavcu napismeno das obavijest. On te moze trazit dokaz da si bila na pregledu.
Buduci da ces radit 4h mislim da ces bez problema to izgurat.
Rekle bi pametne zene, Stvori obitelj a posla ce uvijek bit :)
url=https://lilypie.com]
Trudnice u 11 i 12tt
Da li imate kakve simptome ili sve polako nestaje?
Meni od dnevnih mucnina i povracanja 3-4x,bolnih grudi..samo mi se javlja tu i tamo lagano probadanje u donjem dijelu.
Sve mucnine su nestale
Danas smo usli u 12tt,pa se malo lakse dise,jos u pon idem na uzv i jedva cekam vidjet bebicu
Ja sam u 6+4, imala sam samo mucnine koje bi se uglavnom javile kad bi me glad uhvatila, pa bi sa malim zalogajima to lako rjesila.. :) sad se i to vec smanjilo, ostale su samo bolne grudi i ponekad glavobolje, te umor pri kraju dana kao da nisam 10godina spavala haha.. sve u svemu osjecam se dobro, jedva cekam sljedeci uzv da vidimo otkucaje
Iwy25 dajes mi nadu da će mučnine nestat uskoro. posalji sliku bebice <3
meni je samo navecer toliko zlo da sve seksi aktivnosti moram planirat popodne
cice me bole i to bradavica onako duboko iznutra da me probudi iz sna. i naravno probadanje tu i tamo dole.
Haha..Nerra i meni je tako, ali moram ih planirati popodne ne zbog mucnina nego zato sta vec spavam u 20.00h haha 😊
Leomom ista stvar sa spavanjem. A nikad nisam bila neka velika spavalica. Ovo me sad uništava :D
Trudnice koje ste namakle više tjedana kakvo je stanje s vama? Hoće li ova nesnosna potreba za spavanjem se smanjiti ili da se mirim sa jedva 12 sati budnog stanja? Da li može biti od niskog željeza?
Katrin i Leomom,meni se i u 12tt zna prispavat popodne,ali pokusam radit bilo sta,cistit stan po 10x,ic pec kolace(sto inace ne volim)
Znaci naci si bilo kakav posao,i sad kad je lijepo vrijeme,provodim sto vise vani na sunceku,samo da ne spavam.
Jer onda nemrem sklopit oci po noci i samo se okrecem po krevetu
Ali sa vise tjedana sve mucnine i umor se smanjuje..
Nerra,u pon idem na pregled pa stavim slikicu svoje šljivice
Drage moje trudnice...citam ja vase postove ne brinite...bas mi je drago da kod svih trudnoca protjece super, sto je i najbitnije :-D
Sta trudnoca bude odmicala osjecat cete se sve bolje bar sam ja tako u prvoj truenoci kao da nisan bila trudna...bila sam poletna na sve strane..cak sam se pred kraj trudnoce na brdu ukazanja penjala :-) :-)
Meni je pregled u utorak poslijepodne bit cu 11+4 jedva cekam vidit svoju mrvicu
Pozdrav svim budućim mama!
Muž i ja smo u braku godinu dana i odlučili smo se za bebu. Nismo puno čekali pa smo već nakon prvog pokuaja ugledali jedan veliki plus! Jedine simptome koje imam su mi natečenaprsa i grčevi slični menstrualnim. Danas brojim 6+1, a termin je po mom izračunu12.1. Prvi pregled je idući tjedan i nadamo se čuti srce.
Veselim se druženju u iščekivanju naših zimskim bebača :)
Sortiraj odgovore
Najstariji