Katrin kod nas dvije toliko preklapanja :) Isti termin, sa isto tjedana prvi pregled, isto radim uredski posao i sefica mi nije bila odusevljena vjesti o trudnoci....jos samo reci da ti je pregled u petak? Hahaha :)
url=https://lilypie.com]
Uopce ne znam racunati te tjedne. Aplikacija mi kaze da sam trudna tocno 5 tjedana a na netu pise da sam u 6. Tjednu. Znaci u 5. Tjednu sam bila prosli tjedan? Znaci i ja onda idem na pregled sa 6 tjedana i 3 dana jel...
Nemrem se naviknuti na pracenje vremena u tjednima hahahaha
Ekipica, evo stigla vam jos jedna prvorotkinja
Ja u 7om tjednu, tu i tamo imam mucnine ali za sad nista strasno. Bila sam na pregledu prosli tjedan, bebica ima vec 2.1mm
p://lilypie.com]
Ja kad sam prvi put ostala trudna dobila sam otkaz tj nije mi bio produzen ugovor jer sam otisla na komplikacije radila sam u trgovini sa cipelama i bilo je trcanje u skladiste gore dole po stepenicama i nosenje tih kutija svakodnevno odjednom po njih 6-7 kad je roba dolazila nije mi zao nek mi nije produzio ugovor jer mi je moja beba i njeno zdravlje bilo najbitnije da se rodi ziva i zdrava .....sad cekamo bracu i seku i doma sam nisam ni trazila posao u meduvremenu ...kad narastu nac ce mama vec nesto i ici ce radit
Meow izracunaj sama tjedne, znaci kad si zadnji put imala od tada i broji tjedan po tjedan....to ce ti bit tjedni po M, a kad odes na ultrazvuk onda ce ti ultrazvuk izbacit tjedne obzirom na razvoj ploda. Kad si zadnji put dobila?
Ja imam aplikaciju pregnancy + bas mi je odlicna za sad!
Mama prvi put, svaka ti cast! Tvoja sam istomisljenica sto se posla tice. Obitelj je nesto sto se stvara, a posao ce se vec naci! :)
Tory dobro dosla :)
url=https://lilypie.com]
Meow, da idem privatno. Kažem da bih ja i sad otišla jer kad sam došla moj doktor mi je rekao prije uzv da se ne iznenadim ako se ne bude culo srce, da to nije nista neobično i da nema mjesta panici, tako da me je unaprijed umirio ako se ne bude čulo. Muž nije još išao sa mnom, moći će ubrzo.
MajaSocka tko zna šta ćemo još otkriti do dvanaestog mjeseca :D Na pregled se nisam još naručila tako da moža bude i u petak
p.s. Pozz novim zimskim mamama
Dobrodosla Tory! Puno bebica ce biti juhu.
Mama to mi je uzasno. Svi govore da treba imat djecu, a onda trudnicama ne produzuju ugovor. Ma... Mrzim takve firme!
Samo se ti drzi, tko hoce radit ce uvijek naci posao. Bebe su najbitnije.
Maja 24.4. sam dobila. Mislim da sam u 6. Tjednu.
Molim savjet.
Ujutro se probudim i odem na wc kad ono smeckasti iscjedak na gacama i papiru.
Zvala sam petrovu i dr mi je rekla da ako me nista ne boli i nije svjeza krv da samo mirujem.
A ako ce bit svjeza krv da dodem na hitnu
Danas sam 13+3
Malo sam uplasena jer neznam sta napravit.
Iwy,
miruj danas (leznje!) i prati iscjdak. ako promjeni boju, gustocu ili kolicinu odi na hitnu. ako ne, iscjedak moze potrajati par dana. ali ja bi ipak trknula sutra kod ginićke da vidim sta se desava.
smećkast iscjedak moze biti od hematoma ili niske posteljice. umiri se, misli happy thoughts i prati situaciju.
javi sutra obavezno sta je bilo. sigurna sam da će sve bit u redu :*
Sortiraj odgovore
Najstariji