Pozdrav novim curama! Evo mene s velikim osmijehom nakon pregleda danas, sve je u redu! Jako sam sretna, bebica odlično napreduje, ima oko 6 cm, vide se već svi prstici na rukicama i nogicama! Mjerila je dr. I nuhalni nabor, u redu je. Čini se da je opet deckic, ali još nije sigurno - rano je. Hematom je nestao, tako da se mogu sada normalno kretati i funkcionirati
Neću se vraćati na posao ipak zbog stresa, hormonska slika mi nije baš bajna, a i puna sam nekih strahova od prije. Malo mi je žao, baš sam se bila nabrijala da ću raditi u trudnoći, čak s kupila par finih komada robe .
Nažalost svaka trudnoća znači ipak bar mali zastoj u karijeri. Ali kad se pogleda rezultat i nagrada nakon trudnoće, to je neusporedivo vrijednije. Šefovi su kad sam prošli put bila trudna više dramili, ovaj put su ok reagirali. Jedino mi se nije svidjelo što su me pitali da li planiram imati još djece. Razumijem ih donekle, ali trudnoća bi po meni trebala biti sastavni dio poslovnog svijeta za žene. Ako 60 % firme čine mlade žene u 20im i 30im godinama, to je nešto sa čim moraš računati. Ali neću ih puno kuditi, dobri su mi. Tri sam trudnoće izgubila u ranoj fazi, i svaki put bila na bolovanju mjesec-dva, mjesto me uvijek čekalo.
Ceza bas mi je drago da nema krvarenja :-)
Bok Leomom i Katrin drago mi je da ste nam se i vi pridruzile , bit ce to sve super Leomom...iduci put ces ti vidjeti svoju bebicu. :-)
Nerra i ja se slazem da netreba vise uzv pregleda ako je sve u redu, bolje je manje radi zracenja i svega :-)
Cure bas mi drago da ste mi sve super i da je trudnoca kako treba skolska ja jedva cekam pregled ali tek 8.6 jer su na godisnjem u slucaju nedaj Boze neceg hitnog mogu doc u zamjenu .....brojim dane jer jos ni malo srceko nisam vidjela i bas sam zabrinuta dugo mi to
Bok Mile slikica je famozna... da jos je rano da se vidi spol,drugi put ces otkrit sigurno ako se bebac lijepo namjesti.bas mi je drago da je sve ok..i mene se po simptomima cini da je opet decko ali vidjet cemo jos ima vremena :-)
Aj Mile! ke dobra slika!
bas mi je drago da je sve super.
nis.. onda strpljivo čekam taj 12ti tjedan. :D da se upoznamo. ovako malo razgovaramo, ali jos sam si sva čudna. idem jest fažol. :D
Danas samo pozitivne stvari,moj nalaz urinokulture je sterilan, i razgovor za posao je prošao jako dobro, počinjem sa probnim radom, 4 sata cu raditi, vikendi slobodni, mislim da je to pravo trudnički posao,laganini.Nisam rekla za trudnocu i ne planiram bar tri mj,ako ce sve biti u redu.
Kakvi su vaši savjeti oko toga?
Mrvica raste valjda treba izdržati do 7.6 i da napokon vidimo i potvdimo. vidim da su neke cure već bile u 5 tj,na prvom pregledu. Ovih dana se baš osjećam normalno, grčevi se smanjili skoro pa ih nema ali jučer me bolio u donjem dijelu leđa, da li je i to normalno?
Mala zvijezdica ti najbolje znas da li reci poslodavcu za trudnocu ili ne jer ipak sto ces ako te budu vatale mucnine ili bolovi kako ces onda ? :-( nadam se da nece primjetiti i da ce biti sve ok.
Bol u donjem dijelu ledja je isto normalna, mislim sve je normalno dok ne boli jako i puno.
Radije pricekaj pregled ne zuri rano nije potreba. Ja i kad znan da sam trudna ne idem prije 8 tjedana
mala zvjezdica. nemoj zuriti s pregledom. stvar je u tome da si zakonski obavezna reci poslodavcu 30 dana od potvrde trudnoce i to pisanim putem ga obavjestiti. koliko god drugi na internetu govorili suprotno, to pise u zakonu. stavila sam par postova ranije cijeli zakon. trudnoća je potvrđena onda kada srce kuca.
e sad kolko su poslodavci toga svjesni ili ne.. ne znam. ma sigurna sam da te nitko nece zezati. u mojoj firmi ja rađe pazim na sve da bi izbjegla bilo kakva negativna iskustva.
Pozdrav svima Ja sam u 12tt, zadnji pregled bio prošli tjedan i sve je kako treba biti. Ja od samog početka nemam nikakve simptome, osjećam se jako dobro, posao mi je uredski i cijelu smjenu sjedim, ali zato se van posla jako puno krećem. Dnevno oko 80 minuta aktivnosti. Do sada nisam dobila na kilaži, još uvijek sam na 58,8, a visoka sam 1.71. Prehrana mi se temelji na jako puno voća i povrća, ribe i mesa. Bijeli kruh, grickalice i čokoladu ne jedem.Sa probavom nemam problema, nisam imala ni prije trudnoće tako da je to sve ostalo normalno
Idući pregled je 30.05 i veselim se, jako, jedva čekamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji