Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iwy25
    16. Svibanj 2016. 15:08

Ceza
    Imam dopunsko,sve uredno placam i svejedno sam platila 320kn.sa uputnicom za kombinirani.
    Ja sam otisla jer mi je prvi put,i iskreno ne zamaram se sa nikakvim rezultatima jer znam da je sve u redu i da je bebica ziva i zdrava..
    Samo treba bit pozitivan.

• Ceza
    16. Svibanj 2016. 18:58

Nerra
    Manje sam umorna nego na početku... Valjda jer mi dan ne počinje sa povracanjem i jedem bolje.. takodjer i mene spašava svježe voće i povrće ( banane , jabuke,jagode, krastavci i rajčica su mi top) 
    Iako i dalje osjećam potrebu za popodnevnim snom.. A obzirom da ne radim to si i priustim... Definitivno sam osjetno bolje. I krvarenja nije bilo već nekoliko dana.. čini se da sve dolazi polako na svoje.. 
    Kaj se tiče posla... Ja sam se već pripremila na to da me čeka dokazivanje i početak novi iako sam tamo već 5 godina... Ali iskreno... Mislim da će mi odgovarati laganiji tempo... Jer eto mi sretnice sa zimskom djecom nećemo imati odmah vrtiće... 
    Budite mi dobro i uživajte u vašim malim srecicama 😘

malazvjezdica
    16. Svibanj 2016. 19:49

Mene sutra čeka nalaz urinokulture i nadam se da ce bit sterilan. I imam razgovor za posao, spomenula sam vam da sam nezaposlena i da tražim neki  posao u telemarketingu, tako da ne radim neki teški posao i da radim koliko mogu, pa makar dva tri mjeseca.

RosaNerra
    17. Svibanj 2016. 09:39

sretno mala zvjezdica!
    si mislila reći buducem poslodavcu da si trudna?

ja jučer bila kod ginićke. boghte, kod nje ultrazvuk za probir kosta 400 kn!! uzela sam uputnicu i idem u bolnicu. dobra je brate, al ne tolko dobra. 

u mene nema više povraćanja. mučnine samo navečer. mislim da se to smanjuje i ide prema kraju. inače, iz nekog razloga sam izgubila kilu pa su me ćaro gledali jučer. al dobro. ima vremena za dobivat na kilaži. 

ceza, apsolutno si u pravu. ja sam valjda jos nabrijana jer sam mislila da cu ove godine dobit promaknuće, pa mi se sve skupa pomaklo za godinu porodiljnog + godinu dokazivanja. al dobro. nismo gladni i zedni. za posao ima vremena uvijek.

Leomom
    17. Svibanj 2016. 09:44

Bok svim budućim mamicama :) ..evo da se i ja pridružim ekipi Zimske bebe :), moj je termin negdje početkom 01.mjeseca 2017. ..trudna sam 6+3 , već sam odradila prvi uzv ali je još bilo rano da se uz vrećicu vidi i plod tako da strepim do sljedećeg tjedna da čujem malo srčeko :) ...izludit će me iščekivanje...cijelo vrijeme se "osluškujem", pa mi se pričinjaju stvari kao da su simptomi nestali pa se opet vrate...  stvarno ne mogu dočekati uzv

Brin
    17. Svibanj 2016. 11:31

Bok curke, kak ste? :)

Meni se isto smiruju mucnine, jos sam umorna, ali i to ide na bolje. Pregled u cet prosao u najboljem redu, samo me je pitala kak sport, ja rekla treniram standardno 4-5 puta tjedno, ona rekla ok i to je to. :)

Haha, kad smo kod karijere i planiranja, jest da smo mi planirali sada nekada, samo nismo ocekivali da ce tkao brzo upaliti - ja sam usred 2 faxa (doktorski i specijalisticki), ali drito na pola. :D koji tajming. Na poslu na srecu dosta blagonaklono gledaju na sve to, nama svakih pol godine netko ode na porodiljni, netko se vrati, pa se pokrivamo.. Meni je vise zao kaj cu propustiti a jedno 7 mjeseci projekta koji mi je san karijere i baza doktorata, ali kaj sad, racunam da cu uz dobru podrsku doma (baka servisi) i za vrijeme prvih 6 mj tu i tamo zbrisat na sat-dva tri i vidjet kaj se dogadja, a ionako sam se planirala vratiti nakon 6 mjeseci i koristiti onu foru 6h rada + 2h za dojilje, pa ili nakon 3h zbrisat doma na sat-sat i pol, ili odradit 4h na poslu, 2h od doma.. toliko kombinacija, ali duboko vjerujem da ce se sve poslozit i da necu nikaj izgubiti zbg tih 6 mj "sluzbenog" odsustva. uz dobru logistiku (a stvarno imam srece da mi se je poslozilo) i puno volje i zelje mislim da ce sve biti ok, ako mi bebac bude ok.

think positive, mi smo vjestice iz 21. stoljeca i letimo na usisavacima, a ne metlama i tko kaze da ne mozemo imati i karijetu i klince

mah mah novim trudnicama

katrin171
    17. Svibanj 2016. 11:44

Pozdrav cure.
    Moram priznat otkad sam saznala da sam trudna citam vas svakodnevno  ovako anonimno
    Pa hajde da se i ja oglasim mada jedva upadam u ovu vašu skupinu zimskih beba. Moja bi trebala stići 23.12. prava božićna bebica. Zasada je sve više manje u redu-osim sto se borim s jako niskim tlakom i još nižim željezom što me malo omet u svakodnevnim obavezama.

RosaNerra
    17. Svibanj 2016. 13:12

zdravo Leomom i Katrin :) ! dobrodosle weee ;D

Brin ti si zvjer! ja se ne mogu natjerat na vjezbanje nikako. Radim od 9-17, pješačim svaki dan do posla i nazad cca 4 i pol km. Dok dođem doma i skuham već sam za ništa. I taman me uhvati mučnina popodnevna. probat cu se natjerat na jogu dva put tjedno u jutro sad kad si me posramila tako :D he he h he. 
    A ti još imaš i fax. Stvarno si zvjerka! Bavis se znanstvenim radom?

RosaNerra
    17. Svibanj 2016. 13:14

e da vas pitam. za one koje imaju urednu trudnocu... koliko puta ste bile na ultrazvuku?
    ja sam bila u 6tom tjednu da potrvdim srčanu akciju i sad cu ici u 12tom na probir. 
    Nekako mi se čini da je to malo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.