Hallo..
Trazila sam na netu gdje bi se mogla prikljuciti i ovaj me je naslov skroz osvojio. :)
Imam 27.godina i trudna sam 7 tjedana i 3 dana.
14.4. Sam otkrila da sam trudna i stvarno, nitko sretniji od nas. :)
Sve je bilo super, normalno..radila sam, kretala se normalno.. Mislila sam si, pa nisam bolesna, trudna sam.. Onda sam dobila smedji iscjedak i gynekolog me ostavio doma na tjedan dana, da se sve smiri.. Bila sam u subotu, 30.4. na kavi kad sam osjetila da nesto curi..otrcala sam na wc i imala sto vidjeti..krv..krv..horor..odmah sam mislila da je sve gotovo jer je bilo poprilicno puno krvi.. Odmah smo otosli u bolnicu..pregledali su me i hvala Bogu dragom, bebino srce je kucalo..2 dana kasnije opet sam prokrvarila ali jako jako malo..hvala Bogu prestala sam krvariti i 4.5. su me pustili kuci. Sad u ponedjeljak idem kod svog gynekologa..u otpusnom mi pismu pise da imam rizicnu trudnocu i da moram mirovat.. Tako da cu dalje nastavit s terapijom..odmarat se, izlezavat i masirat pupu da mi mrvica sto prije naraste. :)
Od kako sam saznala da sam trudna uzimam Femibion 1x1. Magnesium 2-2-2 i sada ove hormone zbog krvarenja utrogest 2-0-2. Svi se veselimo bebi i molimo Boga da nam pomogne da izguram trudnocu. Nisam ni znala koliko je to tesko..mislila sam kad si trudan, trudan si i gotovo..nisam znala da su kod nekih, kao kod mene tolike borbe za to malo blago.
Pusa svima od buduce mame i male mrvice od sada 1cm :))
Ne diraj u tudju srecu, osim ako ju taj dodir ne umnozava. 🙏❤️
Mama prvi put :-)
Meni ne muz na moru sama sam s bebom ; sama vozim, nosim ga obavljam sve... imamo pomoc od bake ponemad jer i ona ima dosta posla al imamo i tetu koja zna uskociti :-)
Namjeravam ga odviknit s godinu dana al posto je pravi cicoovisnik nzn kako ce to ic i sto si rekla nezna zaspat bez nje :-)
Nebrini ako imas neciju pomoc neznaci to da moras starinu bebu zapustit. Uvijek ces je u sve ukljucivati ...mozda ga odviknes ako planiras dok ne odes roditi a mozda i sam prestane cicati...ako ne mozda ce bas ta 3 dana bit dovoljna da se odvikne :-)
Mama prvi put :-)
Meni ne muz na moru sama sam s bebom ; sama vozim, nosim ga obavljam sve... imamo pomoc od bake ponemad jer i ona ima dosta posla al imamo i tetu koja zna uskociti :-)
Namjeravam ga odviknit s godinu dana al posto je pravi cicoovisnik nzn kako ce to ic i sto si rekla nezna zaspat bez nje :-)
Nebrini ako imas neciju pomoc neznaci to da moras starinu bebu zapustit. Uvijek ces je u sve ukljucivati ...mozda ga odviknes ako planiras dok ne odes roditi a mozda i sam prestane cicati...ako ne mozda ce bas ta 3 dana bit dovoljna da se odvikne :-)
Citala sam negdje da se u 5-6mj trudnoce okus mlijeka mijenja pa da starije dijete samo odbije cicati....da bar to upali ako nis drugo to bi bilo najbezbolnije rijesenje i za njega i za mene...
Jedna inf za sve trudnice.
Imate u Konzumu akciju na pelene i vlazne maramice od pampersa.
Ja kupila kutiju sa 9 paketa vlaznih maramica za 53kn
Sortiraj odgovore
Najstariji