oke, tnx :-) onda je samo problem meni u glavi, imam osjecaj kao da cu stisnuti bebu. i cicke su naravno veliki problem..
al, nocas sam si na par minuta legla na trbuh, ajmeee, kak mi je pasalo. vec tjednima nisam tak lezala.
Pozdrav svim novim trudnicama
Mene su mucnine ubijale,znaci nije prosao dan da nisam povracala 3-4x
Sad se to malo smirilo.
Ima jos dana kad 1x povracam.
I samo od junk fooda mi nije bilo zlo.
Ja sam bila u pon na pregledu-znaci mjerenje visine,tezine,tlak.
Otvorila mi je trudnicku knjizicu koja kosta 20kn
Te mi napravila briseve koje sam zajedno sa urinokulturom nosila na Mirogojsku u labos i za 7 dana su nalazi gotovi.
12.5 sam narucena na kombinirani test u Vinogradskoj i mislim da se to placa oko 300-400kn.
Jos 2 tj i ulazim u 3mj trudnoce.
Jedva cekam da se malo opustim,te da znam da je sve u redu
Evo i mene. Danas sam pocela piti elevit i folacin. Osjecam se super. No imam jedno drugo pitanje.. Ja sam otvorena prema sexu u trudnoci. Ovo mi je prva trudnoca i sve mi je novo i nepoznato no svejedno se neplasim jer sve je to prirodno.. No moj muz se boji da neozljedi bebu .... Zanimaju me vasa misljenja o sexu u trudnoci.
Iwy baš mi je drago da ti je bar malo bolje :)
vrijeme ful proleti. Nadam se da će ti mučnine skroz nestati u drugom tromjesječju.
Makrina, meni je ginićka rekla dok god ne visim s lustera za vrijeme sexa sve može. doslovno mi je rekla "korisiti zdrav razum" . Osim ako je ustanovljeno da imaš neke miome, komplikacije i to.
ako kome uopce je do sexa od svih tih mučnina.
Makrina,nemre ozljedit bebu.
Neki doktori preporucuju odnos,a neki kazu da bolje pricekat do prvog tromjesecja.
Ako se ti dobro osjecas,onda samo navalite
Hej cure, dobrodosle nove!
Kako to da trudnicku knjizicu placate? Ja nisam nista platila pa me zanima!
Netko je pitao treba li se zabrinut sto srceko ne kuca jos....nemas brige mozda je vec i prokucalo a mozda ce tek u 7tt.
Na stomaku spavam jer drukcije bas i neznam jedino sise ubijaju pa mi treba dok se namjestim.
Sex isto prakticiram, rijetko ali da. Malo mi je jos cudan osjecaj al kad prođe ovo kriticno razdoblje vjerujem da cu bit opustenija.
Netko je napisao da pije elevit i floacin....zasto obadvoje? Elevit sadrzi 800mcg folne a floacin 500mcg. Jel to po preporuci dr ili?
url=https://lilypie.com]
Hmm, meni je moj preporucio da se ne sexamo prvih 3 mjeseci, dok ne prode to najosjetljivije razdoblje makar je bilo sve ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji