Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappyMama
    11. Svibanj 2016. 10:03

LuKi5
    Bila sam kod svog ginekologa, beba je dobila svoj oblik  1,6cm - napreduje! :))) 
    Rekao je da je sve ok s bebicom.. Da ulazim u 9.tjedan.. 30.5. imam termin pa ce mi radit testove za bolesti bebice (nadam se da ce sve biti super) ..
    Ne krvarim vise, hvala Bogu! Ali sto me muci je taj smedji iscjedak koji imam od kako sam ptokrvarila.. 
    30.4. sam prokrvarila i od tada imam svaki dan malo tog smedjeg iscjedka.. On kaze da nije tako opasno, da je to stara krv..ali mene brine.. Na forumima cure pisu da im to traje 2-3 dana a vidi mene.. Oduzilo se. Rekso je da mirujem doma. Ne preostaje mi nista drugo nego smirit se i cekat iducu kontrolu 30.5. 
    samo da sve bude okay i da mi se misic rodi ziv i zdrav u 12.mj. 
    Pusa

Ne diraj u tudju srecu, osim ako ju taj dodir ne umnozava. 🙏❤️

antonia123
    11. Svibanj 2016. 14:45

Happy mama..bas mi je drago! Beba lijepo raste ,slikica je famozna :-D
    Sve ce to biti super,probaj misliti na sve dobro,to losije malo zaobidi.. lezi, odmaraj i cuvaj se :-*

malazvjezdica
    11. Svibanj 2016. 22:05

Pozdrav svima, nova sam ovdje i tražila sam sobicu u koju bi se mogla smjestit i djeliti iskustva. Trudna sam prvi puta, Saznala sam jučer testom kod kuće i danas ujutro ponovila i stvarno je plusić. zadnja menstruacija je bila 10.4. znači da sam sada u 4tj. odmah sam se javila doktorici, ustvari sestri i to me malo šokiralo da me uopće nije primila nego naručila za 3 tj za prvi pregled. Nakon malo istraživanja shvaćam da je još rano da bi se išta vidjelo ali barem neka potvrda ili koji savjet od od doktorice ne bi škodio. Vratila sam se doma i ne preostaje mi ništa nego čekati da ide sve svojjim tokom. osjećam bolove 4dana kao da trebam dobiti i bolne grudi, to su bili moji prvi simptomi, inače me zaboli jednom taj dan i dobim a sada traje i traje i išla sam provjeriti, radili smo na bebici 6 mj. i evo srećice velike

Mile
    11. Svibanj 2016. 23:41

Ceza,
    Kuma je rodila prirodno, u terminu.

Malazvjezdica, čestitam! 

antonia123
    12. Svibanj 2016. 03:24

Malazvjezdica cestitam :-) 
    Ne brini i ne zuri na prvi pregled rano je jos da bi se ista vidjelo. Najbolje je ic tek s 8 tjedana :-) znam da si nestrpljiva ali postoji sansa da se prije ne vidi sve tako da bolje izbjec taj stres :-D

RosaNerra
    12. Svibanj 2016. 09:19

dobro došla MalaZvjezdica :)
    baš. nemaš šta žuriti. znam da si radoznala ali fakat s nis ekstra ne vidi jos par tjedana. 

ja sam bila s 5 tjedana i sa 6 jer sam morala po srčanu akciju zbog terapije. sad sam u devetom i idem tek sljedeci tjedan kod ginićke. opusteno :)

Brin
    12. Svibanj 2016. 10:11

Bok zemske, da vam se malo javim.

tjedni mi prolaze nekako way brzo. danas navecer imam pregled; do sada sam obavila brdo pretraga i zapravo je za sada sve vise manje ok, jes jedino koagulacije moram provjeriti, to nisam stigla kod specijalista otici. Malo sam vodila rat s dr.icom, zanimaju me vasa iskustva oko secera u krvi.

Trudnice navodno ne bi smjele imati secer nataste veci od 5,1; ali meni je cijeli zivot oredno od 5-5,5; nikada nikakvih problema, ali je takav. I vec sam radila dva OGTTa, prvi prije trudnoce zbog endokrinoloske provjere, drugi sad prosli tjedan jer se dr. nije svidio moj secer od 5,5. Oba relativno uredna. Iako se isto hranim, najsmjesnije mi je bilo kaj mi je secer nataste prije OGTTa bit 4,8; kej je ful nisko za mene, ne znam zasto; a nakon konzumacije 75g glukoze nakon 1h 3,7?? kaj ne bi nakon 12h posta (od 8 navecer do 8 ujutro) i nakon konzumacije 75g glukoze (ekvivalent 15 vrecica secera) secer u krvi trebao imati visu vrijednost nego nataste? mada mi je oba puta druga vrijednost uredno bila niza od vrijednosti prije konzumacije secera. mozda je to normalno? zna netko?

Iwy, kako je prosao kombinirani?

Curke, ako se premate, na koje se prenatalne pretrage spremate ici? probiri, double, NIPT-ovi, amnio?

PS- dobrodosle nove:)
    PPS- a da slozimo neku listicu s terminima da znamo tko bi kada trebao roditi? pretpostavljam da vecina ipak vec zna neke okvirne termine..

malazvjezdica
    12. Svibanj 2016. 11:33

Jutro! evo sredila sam i ja svoj potpis iz više pokušaja. najljepši potpis koji sam imala do sad. Pročitala sam sve postove pa da se i ja malo predstavim, Meni se inače stvari dešavaju sve odjednom, ostala sam bez posla, razbolila se i evo i trudnoće, taman sam popila dvije kure antbiotika zbog bakterija u mokraći, i sutra radim urinokulturu, da sam barem to rješila i da bude sterilno. Tražila sam posao i sad sam malo u nedoumici da li ići raditi ako mi se nešto ponudi jer iza sebe nosim dosta problema što se tiće vaginalnih bolesti, cina,hpv-a, infekcija i problemi sa urinoinfekcijama. Nemora značit da ce bit problema ali mislim da bi se sigurnije osjećala kod kuće. u 2.mj. urađen papa u bilo je sve u redu nakon godinama muke sa cinovima. Ja sam vam iz Zagreba i imam 28 godina. Hvala na podršci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.