Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonia123
    09. Svibanj 2016. 16:56

Mile moras samo lezati jel?!uh to je najgore :'( 
    To mi je sestra imala taj iscjedak, vukao joj se gotovo kroz cijelu trudnocu..ona je bila luda od brige i znalo ju je bolit cesto pa bi isla na hitnu i svaki put sve u redu i rodila je zdravog i zivog djecaka ! Nezna se uzrok...

Mile
    09. Svibanj 2016. 18:48

Antonia123, zbog hematoma je doktorica preporučila mirovanje do 12.tjedna. Lakše mi je kad čujem da ima sličnih primjera, da je prošlo ok. Ne boli me ništa, samo par puta neugodan osjećaj kao da ću dobiti. Brojim dane do sljedećeg pregleda

• Ceza
    09. Svibanj 2016. 19:09

evo da se oglasim nakon duugo...
     zatrpale me pretrage..ponovo krvarenja..  netko je pitao...
    krvarim zbog mioma, kaze dr da mi pucaju kapilare.. dok mi je uzimala bris tako je prsnulo da sam pretrnula od straha ali odmah me stavila na uzv i sve je bilo ok... pored toga jos uvijek povracam ujutro bez iznimke i jos gubim na tezini,,, takodjer nalaz od hormona stitnjace je bio katastrofa ( jer ju ja niti nemam pa imam hormona koliko popijem u tabletama) promijenili su mi terapiju i sad cu vidjeti za 3 tjedna ponovo dal ce ici  ne bolje... uglavnom....cekam da prodju ova prva 3 mj pa da vise sve krene lakse jer nije lako. pretrpit cu sve naravno ali vec sam jako umorna od svega... uf

Mile
    09. Svibanj 2016. 19:14

Ceza, drži se, bit će dobro, nije to više mala trudnoća.
    Moja kuma je isto muku mučila s miomima u trudnoći, ali sve je dobro završilo - nikakvih posljedica, osim puno brige.

antonia123
    10. Svibanj 2016. 09:32

Mile odmaraj onda pogotovo kad imas pomoc. Meni je muz na moru i bit ce pretezito cijelo ljeto tako da i ja boravim kod svojih radije nego sama u stanu s bebom...sta ja znam sta me moze snac a nitko u blizini od mojih :-( 

Ceza daj Boze da sve to bude u redu i da prestanu krvarenja pa ce bit sve lakse :-D

RosaNerra
    10. Svibanj 2016. 10:28

Ceza drži se !
    Izašle su nove tri epizode Game of Thrones-a ... chill doma. serije i odmaraj. jos malo do 12tog tjedna. 
    Dal krvarenje iz mioma ugrožava trudnoću/tebe?

• Ceza
    10. Svibanj 2016. 14:20

Nerra
    ne ugrozava bebu ni mene dok je ovako. dok nije jace..nadam se da bude tako i ostalo. danas ppokupila nalaz briseva i dobri su. krv mi je isto ok,, manje vise sve je ok osim hormona stitnjace i tog krvaruckanja. uzimam utrogestan cijelo vrijeme. za 2 tj idem opet na uzv i pregled i jedva cekam da vidim kaj ce mi rec, tada bi trebala biti u 12 tt otprilike...

jel zna netko o tom kobiniranom? koliko unaprijed  se treba naruciti obzirom da ga se radi u 12 tt? ako moze odg netk iz zagreba...tnx

• Ceza
    10. Svibanj 2016. 14:27

Mile
    jeli kuma mogla ici prirodno ili je bio carski? ful me to zanima.. iz nekog neobjasnjivog razloga bi htjela izbjec taj carski ako ikako bude moguce...

Iwy25
    10. Svibanj 2016. 15:51

Ceza
    Ja sutra idem na kombinirani u Vinogradsku.
    Narucila se u 9tt i sestra na salteru me tak zapisala.
    Makar meni u cet pada 11tt,neznam kak to onda idem ranije.
    Bas cu sutra pitat,jel pametno radit u 11 ili 12tt

Imam uputnicu pa mislim da nebi trebala nista platit.
    Sve sutra javim kak je proslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.