Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita82
    03. Svibanj 2016. 18:40

Evo me s pregleda. Vidi se kako kuca na UZV. Presretna sam, nakon spontanog i vanmaterične, napokon je sve u redu. Pa neka i mučnina, preživit ću ;)

• Makrina
    03. Svibanj 2016. 19:04

I ja sam danas bila prvinput na pregledu...5tt+6....nije se jos culo srce. Doktor kaze sve uredu. Narucio me je tek 30.5.    Trebam li se zabrinuti?

rita82
    03. Svibanj 2016. 19:07

Mislim da ne trebaš. Nije kod svakog isto. Nekome par dana prije, nekome kasnije. Uživaj u lipim mislima i ne opterećuj se.

antonia123
    03. Svibanj 2016. 22:20

Rita sigurno je rano jos..nisi trebala ni ic prije 8 tjedana tada ti je najsigurnije ;-) 
    I ja sam prvu trudnocu isla rano i nije se cak vidjelo nista :-( i dosla za 2 tjedna sve se vidi sve super :-D 
    Bit ce to sve super :-)

antonia123
    03. Svibanj 2016. 22:22

Sorry makrina mislila sam ne rita :-)

antonia123
    04. Svibanj 2016. 03:32

Pozzz mama po prvi put :-)

MAMA X2
    03. Svibanj 2016. 22:45

Pozdrav i mi se pridruzujemo zimskim bebama po drugi put 

MarMar_86
    04. Svibanj 2016. 08:42

pozdrav svim novim mamama!
    imam jedno pitanje, bas me muci to.. jel vi spavate na trbuhu? :-)

RosaNerra
    04. Svibanj 2016. 09:04

da.. dok god mogu cu spavat na trbuhu. 
    beba je tako zaštićena u maternici (koja je još nisko) da joj niš ne more bit. priroda se pobrinula za sve. jedino sto cicke bole ako spavam na trbuhu.

kasnije jednostavno nećeš moć spavat na trbuhu. osim ako nemaš onaj jastuk :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI