ma iscekujem i nestrpljiva sam da sto prije dodje termin pregleda pa da dr. kaze da je i dalje sve u redu
Postavila sam pitanje na topicu mučnina, ali ne dobih odgovor. Vidim da ovdje već ima iskusnijih pa će mi znat pomoć. U iščekivanju pregleda, počele lagane mučnine. Ali nije to ono klasična mučnina iz stomaka, nego čini mi se ko da će mi želudac izletit van sa svakom izgovorenom riječi. Od "mirisa" sam luda,,,odma nagon za povraćanje...
Sad sam peti tjedan. Hvala na savjetima. Meni je sve novo pa sad istražujem :)
Ja sam spominjala lizalice- kupila ih u gradskim ljekarnama Zagreb - lizzy (okus jabuke) na bazi metvice i đumbira, inače za klince protiv mučnine u vožnji ali pogodan za trudnice. ne znam jel placebo, ali meni je bilo (barem u glavi) bolje.
i meni se malo mučnine smiruju tako da sam si totalno happy zbog toga. Rita, meni je samo kruh, tjestenina i pekarna spasavala zeludac, mene su jedno 4 tjedna mucnine bas na nepodnosljivo prale. i čaj od mente. ali svakom nešto drugo paše, vidi malo po malo. i dobrodošla ti nama
Joj cure moje ja sam isto debelo zagazila u mucnine. Toliko sam se hvalila da ih nemam da su me one ipak docekale.
Jedan dan mi je mirnije jedan dan uzas....i ja cekam taj boost od drugog tromjesecja.
Umor me drzi non stop, odmorit se ne uspjevam sta god i kako god cinila.
A micnine nisu klasicne, povracanje. Nego zeludac gori, od pomisli na hranu imam averziju a da ne kazem o mirisima.... uglavnom ovih tjedan dana muka sto su pocele su mi dovoljne...nadam se da nece pre dugo
url=https://lilypie.com]
Taj odnos mucnina - glad - gadjenje je uzasan. Udebljas se u prvom tromjesjecju samo jer pojedes bilo sto da nisi gladan. Mozemo mi to!!! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji