Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Svibanj 2016. 18:07

A baš štede ito na trudnicama....0 bodova za njih.
    Ja sam svoju dobila besplatno i dr. Mi je rekla da imam pravo na tri besplatna ultrazvuka kroz trudnocu a da druge naplacuje. Samo mislim da je kod nje 100kn. Ma uzasni su, a bune se kad idemo kod privatnika.

MarMar sto se sexa tice ja sam svoju gin. Smetnula s uma pitat, ali ni ona nista nije spominjala.
    Mi smo testirali njezno i kad sam vidila da nije bilo nikakvih posljedica onda sve ok. Mislim iskreno osjecaj je cudan jer me je malo i strah ali valjda triba vrimena da se opustim!

url=https://lilypie.com]

• Snjeska@ri
    05. Svibanj 2016. 08:41

Pozdrav, 
    Jucer smo bili na prvom pregledu, 6+5, 6mm, srce kuca, sve uredu.😉
    Narucio me za 3tj, da ce mi tada dati sve uputnice, sada da se odmorim, odmah mi je otvorio bolovanje i rekao da uzivam😄 u svim trudnickim tegobama
    Ja nisam nista platila, i rekao mi je da do kraja se nis ne placa, jer sam trudnica😄

RosaNerra
    05. Svibanj 2016. 14:25

Super! Uzivaj i odmaraj na bolovanju :) 

Zavidim na tom dijelu :)

antonia123
    05. Svibanj 2016. 14:29

Super drage moje... do sad svima sve lijepo ide. :-) naravno da mozete spavati na trbuhu do kad vam god to odg jer kasnije cete sigurno s jastukom izmedju nogu i na bok 
    Sex se isto moze ovisi kao se osjecate i po tome i postupite. Napravite briseve na vrijeme da budete sigurni da je sve ok. Meni prvu trudnocu nitko nije spomenia briseve i imala sam spontani u 18 tj.radi bakterije, s bebom je bilo sve super... :-( nemogu to nikako prezalit ali eto hvala Bogu sad imam svog andjela i jos jedan na putu 

Mallla
    05. Svibanj 2016. 15:22

Snjeska cestitam :) Bas mi je drago da ti je sve besplatno, tako bi nam svima trebalo bit al eto neki gin. Vole malo iskoristavat svoju poziciju!
    Antonia, zao mi je sto je tako bilo kod tebe, ne ponovilo se!

url=https://lilypie.com]

Mile
    05. Svibanj 2016. 19:00

Pozdrav, cure
    Čitam vas, evo da se pridružim jer ljepše je u drustvu .
    Danas mi je 10+1, na mirovanju sam jer mi se u 7.tjednu javio smeđi iscjedak, pokazalo se na ultrazvuku da imam hematom. Na pregledu sam bila sa punih 8 tjedana, hvala Bogu sve je ok i smanjuje se hematom. Sljedeći mi je pregled sa 17.05., to se čini daleko cijelu vječnost kad se čovjek brine... Prije sam gubila trudnoće pa se javljaju stare rane svaki put kad vidim taj smeđi iscjedak, teško mi se oteti strahu. Imam dječaka od dvije godine, on je najbolja terapija za brigu .
    Inače sam na fragminima od pozitivnog testa.
    Čestitam svima, neka nam bude što lakša i bezbrižnija trudnoća

antonia123
    05. Svibanj 2016. 23:05

Nadam se da se nece ponovit vise ; radim sad sve pretrage po redu :-)
    Bok Mile , daj Boze da bude sve u redu ovaj put! Samo ti miruj i sve ce to bit super ! 
    Mama Prvi put ja sam trudna sad skoro 9 mjeseci i imam bebu od 10 mjeseci.imat ce godinu ipo kad se druga beba rodi..isto dojim :-) i mislim da ce to sve bit super samo je vazna dobra organizacija, volja i ukljucenje starijeg djeteta oko svih duznosti oko bebe ! :-) 
    Nzn jel imas mucnina i kako se osjecaj..ja kao da nisam trudna zasad sve 5 

antonia123
    05. Svibanj 2016. 23:06

Mislila sam napisat 9 tjedana ne 9 mjeseci  skroz sam se zbunila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.