drage trudnice pročitajte si malo ovo
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12472548_812810965513476_5606451380305797267_n.jpg?oh=54342ee147a331b372329b114aa8bcc0&oe=57E572B4
Imamo li pravnicu u kući?
pod člankom 7.2. trudnica je dužna obavjestiti poslodavca o trudnoći u roku od 30 dana?
ok. apsolutno krivi link sam poslalla :D al nije ni taj los
http://www.zakon.hr/z/214/Zakon-o-rodiljnim-i-roditeljskim-potporama
Brin,vidim da si ti usla i 10tt
Da li imas kakve simptome?
Jer je meni vec tj dana kao da nisam trudna,nema vise mucnina,povracanja,bolnih grudi.
Pa sam malo uplasena.
Iwy ne brini ja usla u 10 tjedan neman apsolutno nikakve mucnine ni ista slicno osim sto cesce mokrim :-)
Prvu trudnocu su mi mucnine krenule u 17 tj.pa cemo vidjeti sto me ovaj put ocekuje :-)
To sam i ja citala da se mlijeko promijeni pa neke bebe odbiju same cicati iako sumnjan da bi moj sam prestao..hahahha
Odakle ste vi cure, ima li koja iz St!?
Iwy, bas sam krajem proslog tjedna htjela napisati kako nemam bas vise simptoma, i onda me je opet zasoralo u subotu i nedjelju. SKuzila sam da sam ok ako ne pretjerujem; ali mi je petak bas bio gadan, od pol7 ujutro do pol10 navecer, i onda mi je su subotu pozlilo, pao tlak i nastalo veselje. I nocas su me mucnine u sred noci uhvatile i trajalo je nekih sat vremena, ali sam onda zaspala i sada je opet sve ok. u principu 5/7 dana nemam nikakvih simptoma. Cak sam zadnjih noci spavala u komadu bez nocnih pis pauza.
Antonia123,
Ja sam iz Zadra
Danas mi je 10+5, i kao da mi tek sad počinju neke mučnine, ništa strašno, samo poslije jela mi se želudac malo uznemiri, kao da ću povratiti, ali brzo prodje.
O tome ni ne razmišljam, samo se ukipim svaki put kad mi se vrati taj smedjkasti iscjedak. Povuče se na par dana, pa se vrati - čini mi se uvijek kad operem kosu, pretpostavljam jer sam tada duže pod toplom vodom. Skroz mi je drugačija ova trudnoća od prve, možda je to i u glavi jer više strepim...
Uu Brin dobro tebe drze ti simptomi...joj da oce sta prije proc
Ja sam iz Kastela ( blizu Splita)
Probaj se malo opustit..znam lako je to rec ali :-( meni je sestri se stalno vukao taj iscjedak sve je dobro dok nije svjeza krv , ruzno je za vidjeti i naravno da ces se brinuti ali najbitnije da nrmas bolova nikakvih... Mile koliko tvoja bebica ima ?!
Tako se i ja tješim. Baš sam zato htjela raditi u ovoj trudnoći, da imam manje vremena za brigu. Ali nije išlo, od 7.tjedna sam na mirovanju. Imam dječaka od 2 godine, tako da mi je mirovanje bilo nezamislivo. Muž mi je na terenu pa smo se nas dvoje 'uvalili' kod mojih dok prodju prva 3 mjeseca, oni mi pomažu oko svega. Jedva čekam kad ću moći više na noge. Iskoristit ćemo to što ne radim da se svom momku posvetim maksimalno dok ne dodje bebica.
Antonia123, koliko dugo ti se vukao taj iscjedak? Jesi li znala uzrok?
Mi smo iz velike gorice
U prvoj trudnoci nisam imala mucnine a ni u ovoj za sad nemam vidjet cemo kak ce bit kasnije ...nadam se da ce nam svima biti sve kako treba do kraja trudnoce bez komplikacija i mucnina
Sortiraj odgovore
Najstariji