U kojem tjednu se radi taj 4d, ja jedva cekam da ga ukljuci al nikako jos :( da li vi imaze na svakom pregledu uzv bebice? Meni radi svaki drugi pregled, a kad ne radi uzv sam me pita kak sam i s onim aparaticem slusa srce 2-3 sec i to je to, vani sam za 5 min :S
To je doktorica sama upalila nakon pregleda i oci su joj otvorene bile i zijevala je presmijesno , a sada mi je rekla da dodjem za tri tjedna pa za dva nakon ajme napokon u 31.t 😂
I ja isto za slatkisima ali me hvata zelja za pusenjem mislim da je to povezano 🙊
Pozdrav mame ja vas redovito citam al malo pisemkad smo kod slatkog uzasnooooo ga dosta jedem i kad krenem nemogu stat jest ga
meni nekako puno lakse ovo trece tromjesecje nego drugo ...
Bigica dali curka ide u vrtic il je doma ?nama ce isto razlika bit 2 god i mj dana nekad me bas strah kako ce to funkcionirati.....mali ide u vrtic i evo tj dana je doma ima bronhitis i na ventolinu smo
Joj meni je bilo lakse drugo tromjesecje. Sad se vise nemrem ni obuc kak spada. Ko tenk sam.
Sto se tice napada slatkoga, imam ih i ja. Doduse vise mi pasu slane stvari ali zalomi se tu i tamo koja oreo milkica ili tortica. 😂😂
Mama, curka ide u vrtic. Nadam se samo da ce ju zadravlje posluzit. Da kucnem u drvo od rujna nismo bili nesto jace bolesni. Tad mi je dobila onu hand, foot and mouth disease pa je bila doma dva tjedna. Od tad hvala Bogu nista ozbiljnije. Kasljuckanje i smrckanje nam je pod normalno.
Koma je to kad su bubani ali pedica mi je rekla da se ne brinem kad bebac dode. Ukoliko ga budem dojila on je zasticen i preko mlijeka prima antitijela. Budemo vidjeli kako ce to sve sljakat. Strah me je ali sto je tu je. Nekak cemo to shendlat. Mene je iskreno vise panika kad ce ona vidjet da ja dojim jer jos uvijek iako ne doji (u veljaci smo prestali) voli stavit glavu na prsa i mazit se sa pupijima (to su moje cice jel 😂😂😂) ili ak me slucajno vidi u grudnjaku vice papati pupije.
Jel malecki pije sirup ili ga inhaliras? Ja od travnja odkad mi je zavrsila na srebrnjaku s bronhiticnom upalom pluca doma imam inhalator i ventolin. Za ne daj Boze. Nakon tog mi je pobrala u bolnici crijevnu virozu i konjuktivitis. Bila sam doma s njom vise od tri tjedna. Isla 4 dana u vrtic i pokupila laringitis, streptokok i sarlah. Ja sam bila luda ali doktori te sve bolesti smatraju normalnima za vrticku i jaslicku djecu. Nama kao roditeljima naravno nije svejedno kad je dijete bolesno ali ja sam odtad pocela gledat na to kao dobru podlogu za stvaranje imuniteta. Velim ti, od rujna nista ozbiljnije a njena cijela grupa preboljela sve i svasta. Lijecite se i puuuuno se mazite! 😙💙💚❤
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
A trebao bi se postepeno smanjivati. Kad ga inhaliras, rasiris mu bronhije i onda on moze lakse udahnuti i iskasljati kak spada. Mozda mu to pase pa nakon inhalacije koristi priliku da se iskaslje a tebi se cini kao da vise kaslje.
Nepoznato, ja sam 4D radila u 22-om tjednu. Takozvani anomaly scan...
Mene samo trazi fast food i slatkoooo bilo sto :( luda sam vise :( trenutno sam na normabelu, antibioticima, vaginalnim kapsulama i magneziju, samo da to sto prije prode da ne moram puno pit, strah me radi bebice :(
Pozdrav mame..citam vas ali nikako napisat..netko je rekao za Normabel da ga je strah pit..ne treba vas biti..ja sam ga primoran pit zbog tlaka i pitala sam ginekologa dali to moze stetiti bebi on meni veli kao da bi ga mi propisali da steti smijete piti i od 2 i od 5 mg..u mom slucaju bolje pit tablete nego nedaj Boze prijevremeni porod zbog tlaka(u 32 tjednu smo)..a sto se tice hrane iskreno ja neznam vise sta da jedem..zgaravica me ubi..nemogu po noci spavat uopce zbog nje..jutros me probudila u pola 4 ujutro i nisam vise ni zaspala..ne pomaze ni mineralana,ni soda ni mlijeko..jedino povrati sto pojedes i onda se smiri..ali mi nije to rjesenje..meni je ovaj tjedan katastrofa,izgledam kao tenk..a osjecam se kao da me pregazio tenk i vratio se u rikverc pa opet presao preko mene..ja se iskreno nadam da necu takva biti do kraja trudnoce..jer mi je orva trudnoca pa mi je sve novo..al sam se ja raskokodakala hahah 😁😁😁😁
Kika
Mene kad ponoci uhvati zgaravica, ja si stavim jastuk na zid i zaspem uspravno, jedino mi se tak zgaravica smiri :S
Nepoznato, probaj se ne zivcirat. Vjerujem da ce sve biti u redu. Ne bi ti oni prepisali lijekove bzvz. A kako se danas osjecas? Manje kontrakcija ili jednako?
Kikica, i meni pomaze kad me uhvati zgaravica po noci malo poviseniji polozaj za spavanje. srecom nemam bas cesto problema s time al ponekad me uhvati. mene ubija u pojam dizanje po nekoliko puta za wc i onda ponovno trazenje poze za zaspat. zna potrajat i po sat vremena dok se ne namjestim. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji