Evo i nas s pregleda. Danas smo 32+6 i imamo 2300g. Mene je sve strah koliko ce natuc do termina
Iako ta mjerenja znaju odstupati i po 500 g. Meni je curka u prvoj trudnoci bila procjenjena na 2900 a imala je 3420 kad se rodila.
Ne zamarajte se kilicama i gramima. Bitno je da bebe lijepo napreduju i da je sve u redu a mi cemo se vec dovesti u red nakon poroda
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Hehehe bigica i mi bili danas na pregledu u 34 tj imamo 2500 g i danas nam je predivan dan braco nam slavi 2 godine
Bokic mamice..kako bebice i vi?ja se tako osjecam bezveze ovih dana..uzas..samo bi spavala..mene zanima o kakvom zene zahtjevu pricaju za Hzzo kad se porodis pa dobijes 2300 kn..ja o tome nemam pojma..dali neka od vas to zna?
Kika
Lijep pozdrav!
Isprike na upadanju na temu, ali imam kutiju Dianatal gela koji sam kupila za sebe, ali sam rodila na carski pa mi nije trebao.
Gel pomaze kod prolaska djeteta kroz rodnicu i kod ocuvanja medice.
Kutija je neotvarana, imam racun od kupnje. placen je 730 kn, dat cu ga jeftinije. kazu da je kutija dovoljna za dvije trudnice.
Kontakt 098588389
Nutella znaci ti i ja jednako odbrojavamo ☺
Nemoj se zamarat gramima, oni fakat znaju jako fulat na tim mjerenjima. Do termina ce nam se bebice ugojit aman taman 😊
A kolika ce biti razlika izmedju brace i seke?
Kikica, to ti je jednokratna pomoc za novorodjence. Nakon kaj rodis i kad prijavis dijete nosis im tam neke papire i kroz mjesec,dva,tri ti sjednu novceki na racun. Bas idem iduci tjedan u Hzzo nosit doznake i otvorit porodiljni pa pitam i napisem ti. ☺ Isto tako mozes trazit i pomoc od grada u kojem zivis. Tu kod nas u zgbu daju mislim 500 kn al moras bit prijavljen 5 godina. Mi na to nismo imali pravo s prvom curkom a s deckom ce nam falit par mjeseci....
Sto se tice ovog gela, meni je to fakat preskupo... Ja sam dusu dala za kantarionovo ulje. Nakon 37og tj sam se mazala i masirala dolje svaku vecer (tj muza sam uposlila 😆) i nisam popucala. Imala sam dva mala sava. A bocica kosta ni 50 kn....
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Bigica bit ce skoro 4 godine razlike. Po meni taman! On mi je jako dobar pa ce mi moci i pomoci kad treba nesto donijet i odnijet.sad se ucimo da se sam oblaci jer mama nece imat vremena kad se sekica rodi.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Bigica bas ti hvala..stvarno nisam znala o cemu se tu radi..onda cu i ja to kantarionovo ulje kupiti jer mi je prva beba(predpostavljam da ima u Dm-u?)..i meni je stvarno skupo davati novcice na tako skupe stvari..pogotovo jer za mog gospodina treba sad dosta novcica da mu se pokupuje sve..jer mi je prvi pa nista nemamo 😊😊😊😊
Kika
Sortiraj odgovore
Najstariji