Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    28. Studeni 2016. 10:21

Jutro drage moje kako ste danas?kod nas je hladno,jutros mi auto smrzlo brrr. Ali sad je sunce usjalo pa je odmah ljepsi osjecaj.
    Moja bebecica je toliko zivahna da mi hoce kozu probit.u takvom je polozaju da me non-stop lupa ispod desnog rebra,skoro da joj nogu mogu uhvatit. Izludjuje me vec pomalo. Jedva cekam jos 6-7tjedana pa da se rijesim stomaka i da konacno zagrlim svoju misicu malu.
    Neki dan sam isla u obilazak bolnice,jako je uredna KO APOTEKA 
    Bas imam osjecaj da je ugodan boravat tamo (nije bas da se radujem ali ajd kad vec moram). Za ponijet su mi rekli sve sto mi i kod kuce treba,sav svoj ves sto mi je udobno i kozmetiku,uloske cu dobit od njih.hranu i pice imaju ali ako ja imam zelju nesto drugo mogu sebi ponijet i moze mi muz donijet.za bebu netrebam nista osim za izlazak iz bolnice. Posjete su od 8-20h i mogu bit kod mene cijeli dan 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

bigica
    29. Studeni 2016. 08:23

Good morning svima! Mi se nocas nismo bas naspavali. Stalno smo isli piskiti 😭😭😭 Izluduje me to ustajanje iz kreveta po noci. Najrade bi si stavila pelenu i bok. 😂😂
    Nepoznato, ja sam ti nosila putnu torbu za na odjel i jos jednu manju rucnu za u radaonu. 
    Nutella, ajme posjete cijeli dan! To je super. Brze ti vrijeme prodje! Ovdje kod nas su sat vremena i ajmo kuci. A cak mislim da ako je vrijeme gripe ili opcenito ako vlada neka bolest da ih ni ne dozvoljavaju. To sam negdje procitala al se nemrem sjetit gdje...

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Nutella
    29. Studeni 2016. 09:30

Daa bigica to je bas super tako da mi sin i muz mogu bit cijeli dan.a za 3 dana sam kuci ako bog da da sve bude uredu. 
    I moram ici kupit putnu torbu za bolnicu.
    Gdje sam sina rodila posjeta mi mogla doci samo u hodnik kuda se cijela bolnica krece pa ja mogu izaci,a svoju odjecu nisam smjela imati nego dobila od njih neku poderanu spavacicu.gdje da u tome izadjem na hodnik
    Sreca bila sam samo 24sata i isla kuci. 
    Tako da mi je ovo sad ko dobitak na lutriji

Nepoznato_22
    29. Studeni 2016. 09:33

To je super bolnica ak su posjete cijeli dan, ja sam cula kod nas da muz moze vidit bebu sat dva kad se rodi a ostale dane sam moze gledat kroz staklo, i da ako gs ja ocu vidit moram ozic na hodnik -.- sranje

bigica
    29. Studeni 2016. 09:52

Ja sam rodila na Sv.Duhu i mogle su bit posjete s nama u sobi i bebe su bile u sobi za vrijeme posjeta. Mozda to ovisi od bolnice do bolnice..
    A jesi sama u sobi za vrijeme boravka u bolnici ili dijelis sobu s nekim?

• Nutella
    29. Studeni 2016. 09:57

Nepoznato 22 koja je to bolnica?ja sam u Zenici rodila sina,ja je zovem "mesnica". 
    A ovdje bi mogli uzeti obiteljsku sobu da i oni budu samnom sve te dane da tu spavaju i borave po cijeli dan. Ali to nebi radi malenog,njih dva ce biti kod kuce,ici ce mali u vrtic i onda nek mi dodju kad mogu i nek ostanu koliko hoce. Ali u svakom slucaju sve te mogucnosti su mi super.

• Nutella
    29. Studeni 2016. 09:59

Mislim da bude jos jedna porodilja samnom.znaci samo nas dvije.

Nepoznato_22
    29. Studeni 2016. 10:03

Sisacka bolnica, mislim da nas je vise u sobi, 3-4 :S

bigica
    29. Studeni 2016. 10:45

Ja sam nakon poroda imala srecu pa su me smjestili u jedinu sobu di su bila dva kreveta. Ostale sobe su ja mislim po tri ili cetiri kreveta.

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 10:49

Heh ma uzas, samo da do tog dode, da to rijesimo i izdrzimo i to je to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.