Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bigica
    18. Studeni 2016. 11:54

Nutella to je bas lijepa razlika. Tak smo moj brat i ja. Mojima ce biti 2 godine i panika me kak cu to uspjet jer je moja haharica nemoguca. Nis ne slusa, al bas nis. Lukava je i prefrigana i vrti nas oko malog prsta.

Kikica, ja sam kantarionovo uzela u ljekarni. Ne znam dal ga ima u DM-u. Al prije 37og ili 38og tjedna nemoj kretati s njim jer postoji mogucnost da se pocnes otvarati.
    Kad saznam za HZZO javim ti. Sto se tice prve bebe, tak je i nama bilo. Sve smo morali sami i puno smo pukli. Najveca stavka su kolica... Sad moram dokupit jis malo robice i to cu otic u Roses outlet u Leptiric. Prekvalitetna robica (Mtč) za sitne novce. Za curku sam uzela hrpu svega (rucnika, robice, trljacica, kapica, ma svega) za 700 kn. Bilo je hlacica po 8 kn. Kao roba s greskom (jedna nogavica ima okomite crte a druga vodoravne). A muz je tamo za vjencanje kupio odjelo u Sisciji za 300 kn! Fakat se isplati.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Kikica1994
    19. Studeni 2016. 19:54

Danas smo ja i mut isli u jesan centar u Bih ali nisam nasla tamo ulje..bas cu morat otic do ljekarne pa pitat..ma to je super kad mozete kupiti tako i kad imate di kupiti..jer u sredini di mi zivimo nema niti jedan butik za djeciju robu..pa smo primorani ici ili u Zagreb ili Zadar,Karlovac..ali nema tu di zivimo bas..

Kika

• Nutella
    23. Studeni 2016. 08:53

Dobro jutro drage mame,kako ste danas?
    Jucer bila na kontroli,normalan pregled kao i do sad plus ctg. Trudnoca 33+3,jos nekih 7 tjedana. Jedva cekam da se babacica rodi. 
    Sve je uredu,od prije 2 tjedna je malecka dobila 400g,sad je 1900g teska. I braco je isao vidjeti sekicu,pa se iznenadio na ctg-u kako sestra "nezna crtat-samo sara" hahahahaha.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

bigica
    23. Studeni 2016. 13:01

Hej curke! Eto i nas! Sluzbeno od danas na porodiljnom :)
    Lagano odbrojavamo i jedva cekamo da braco stigne! 
    Nutella, ovo za crtanje, umrla sam od smijeha 😂😂😁😁 Drago mi je da curka lijepo napreduje i da je sve ok. ☺😊
    Kikica, da to je bed kad nemas bas izbora oko trgovina.... Vjerujem da bute sve to shendlali. Malo izleta u drugi grad nikom ne skodi 😆☺
    Sto se tice naknade. pitala sam u hzzou. kad prijavis dijete, njima trebas donijeti kopiju rodnog lista (orginal samo na uvid sluzbenici), dokaz o istom prebivalistu djeteta i korisnika i dijete mora biti zdravstveno osigurano. al budu ti i one same tamo dale papir i zaokruzile kaj sve trebas. i onda kad beba bude imala pet mjeseci trebas s muzem otic tamo i produzit drugih sest mjeseci. morat ce muz potpisat da se odrice koristenja u tvoju korist ili ak se ti vracas radit onda ti potpisujes da se odrices u muzevu korist.

Nepoznato_22
    23. Studeni 2016. 13:06

Dobar daaan :) kako smo danas? Ja sam u 26. Tom tjednu i eto od jucer na normabelima, mirovanju i magneziju, kak doktorica kaze imam lazne trudove i sad ssmo krevet dok se ne smiri, ako se ne smiri u narednih 10 dana, idem u bolnicu :( jel ima koja iskustva s tim? Muka mi je pit te normabele, mislim sam na bebicu oce bit sve okej :( najrade ne bi ih pila :( poludit cu :(

Nepoznato_22
    23. Studeni 2016. 13:06

Dobar daaan :) kako smo danas? Ja sam u 26. Tom tjednu i eto od jucer na normabelima, mirovanju i magneziju, kak doktorica kaze imam lazne trudove i sad ssmo krevet dok se ne smiri, ako se ne smiri u narednih 10 dana, idem u bolnicu :( jel ima koja iskustva s tim? Muka mi je pit te normabele, mislim sam na bebicu oce bit sve okej :( najrade ne bi ih pila :( poludit cu :(

bigica
    23. Studeni 2016. 20:22

Draga nemam nikakvo iskustvo s time i jedino kaj ti pametno mogu savjetovati da slusas doktoricu i razmisljas pozitivno. Lezi, odmaraj i dragaj busicu. Vjerujem da ce sve to biti ok. Ako na kraju krajeva i zavrsis u bolnici razmisljaj pozitivno. Pod doktorskim si nadzorom i sve bu bilo dobro. Bebica osjeti kad je mama pod stresom. Znam da je tesko ali probaj se opustiti. Prije dvije godine jedna cura je otvorila temu pa mozda da ju malo procitas. Saljem ti link, puno pusica i dobrih i pozitivnih vibrica. ☺😘😚❤💙💚💛
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/kontrakcije-maternice-u-trudnoci-699

• AnaKox
    23. Studeni 2016. 21:34

Kod mene je sve ok ali nikako ne da da se dobro izmjeri izgleda da je secer bio od stresa.
    Nadam se da ce sve proci nepoznato :)

bigica
    24. Studeni 2016. 08:47

Ajme kak se lijepo vidi bebica. Moj mali car je uvijek bio okrenut glavom prema mojoj kicmi ili se skroz pokrije rukama i od slika nemam bas neke reprezentativne. Al zato slika medunozja ko u prici 😂😂😂😂😂. S prvom curkom sam imala (tj jos uvijek ih imam) hrpu slikica jer je bila lijepo okrenuta... Ah mi zene i naslikavanje 😁
    Bitno da je sve ok. A sto se tice secera, stres je zlo za to. Zato sve koje imate secer no sikiriki i naravno pripazit na prehranu i unos slatkoga 😉😉

• Nutella
    24. Studeni 2016. 11:42

Jooj AnaKox kako se lijepo vidi bebica. Jesi ti trazila 3D ili su te sami poslali? U mene su sve slikice crno bijele hehehe
    Drage moje da vi samo znate koliko ja slatkisa na dan pojedem bas se cudim da nemam problem sa secerom. On dolazi vise od stresa i brige,ali tko ga dobije sigurno treba pazit i na prehranu da se ne pogorsa.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.