Ma ja kad se namjestim i kad zaspem moze lupat koliko hoce..jer to je lutrija kad cu zaspat bez problem i zgaravice hahah :-) :-)..a sto se tice wc-a probaj ne piti nista 3h prije spavanja i neces morat ustajat preko noci..bar sam ja tako sebi namjestila doduse tek u 8 mj.trudnoce ali eto bolje ikad nego nikad heheheh :-)
Kika
Ja jos nista nisam kupila za bebicu ne znam za vas kolica sam planirala mozda poslje nove godine kad budu popusti dosta robice je nasljedila tako da moza hulahopkice i ono termo odjelce za van neko :)
Ja sam hvala bogu kupila kolica 2 u 1, posteljinu, ogradicu, prije ovih kompčikacija jer mislim da do kraja cu morat lezat, a posto nisam iz zagreba neg iz siska gdje imaju samo dve trgovine za bebice od toga bubamara koja je skupa ko vrag ispalo je savrseni da bar imamo kolica i sve za krevetic, jedino nemam robice nista :( jos samo to kupit i u cem ce ic kuci i to je to dok ne dodemo doma :S
Ja kolica imam od prve curke. Ona tak i tak sad vec odbija voznju u njima. Neutralna robica je vec oprana i pripremljena. Moram jos dokupiti malo "muske" robice i jednu dekicu i to je to.
Nepoznato, ti si iz Siska? Ja sam odselila iz Siska prije 4 i pol godine. Naravno familija mi je tamo pa znam navratit. ☺
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
P.s. ne smeta bebi tvoj polozaj spavanja. Ti se sam namjesti kak tebi pase a bebac ce se prilagodit :)
Drago mi je da si bolje ☺☺
Heheheh ma joj, svega me strah, od spavanja, ocu se okrenut na trbuh, ocu ga malo pritisnut, svasta nesto :( ja jos stignem kupit robicu, samo da prode mirovanje :)
Ja sam se tako isto prepala neki dan probudila sam se na ledjima pa me je decko uvijerio da je sve ok da je nesto smetalo bebi da bi se nagonski okrenula..
A sta jos treba ponjeti u bolnicu to za ove iskusnije mame cula sam uloske i jednokratne gacice al sad nezz jel neke posebne uloske ili sta? Ne mogu docekat u bolnicu da odem da pitam doktore
A nasla sam "stelu" za pelene i hranicu 6e mislim da je paket pampersa i to namjeravam namiriti za svaki slucaj al mi sve nekako rano😇
Sto se tice ulozaka, ja sam nosila tri paketa onih vir80, (imas i od chicca isto uloske za mame), always ili takve neke nemoj uzimat jer ako budes rezana iritirat ce ti ranu, jednokratne gacice, svoje tri spavacice (u jednoj sam rodila), jednokratne podloge ak ti procuri prek noci da sam bacis jer na Sv.Duhu nisu bas orni za mijenjanje posteljine, kremu za bradavice (preporucam purelan), sebi neke potrepstine za osobnu higijenu (dezic, cetkicu i pastu za zube, octanisept, gel za tusiranje, cetku, labello, natikace za tusiranje, kucne slape, carape-ja sam jako zimogrozna), za bebu sam nosila nekoliko pelena, vl.maramice i kremu za guzu, punjac za mob, vodu, grickalice... Ak se jos ceg sjetim napisem ti...
Kako se osjecate danas? Jeste se odmorile za vikend? Vani je vrijeme bas za spavanje...
Ajooj pa to mi bas treba putna torba za bolnicu kad cu ic rodit xD danas smo okej, bitno da mi se mali javlja :))
Sortiraj odgovore
Najstariji