Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    12. Studeni 2016. 15:44

Mi smo se dvoumili izmedu Kiara i Lana i odlucili se za Lanu

• AnaKox
    13. Studeni 2016. 21:47

Gledam na netu pumpe za izdajanje pa me zanima koje su bolje elektricne ili rucne?😁

Kikica1994
    14. Studeni 2016. 07:49

Znaci dosad sve curke..nas ce se zvat Patrik :-)
    Ja sam 30 tjedan i prva mi je beba..ali me zanima mame kojima nije prva beba dali je normalno da u ovom tjednu ledja skroz dolje bole znaci na trtici..toliko me zna ukociti da me bas zaboli..neznam dali je normalno..

Kika

bigica
    14. Studeni 2016. 08:19

Kikica da da to je normalno. Sad ce ti biti sve teze i teze kako se blizi termin. Mene isto sve odvaljuje al ne dam se. Ja u prvoj trudnoci pred kraj nisam mogla sama obuc carape 

AnaKox, nemam iskustva s elektricnom izdajalicom. Imam doma neku rucnu koju brijem da sad necu ni koristit jer mi je trebalo dugo da se izdojim. Prouci si malo rucno izdajanje na netu. Meni je tak najbolje i najbrze islo.

Sto se tice imena za bebu, mi imamo nekoliko i nikako se odlucit. Neku vecer smo dodali jos dva na popis  Trenutno se peteroumimo izmedju Fran, Mateo, Moreno, Patrik i Leon. Da je cura bila bi Eva, tu se oboje slazemo.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Kikica1994
    14. Studeni 2016. 14:17

Ah onda dobro..jer me bas zna zaboliti svejesna sam da se sad tijelo priprema za porod ali opet se bojim jer je prva beba :-)
    Ma Patrik vam je najljepse hehehe :-) :-)

Kika

Angies
    14. Studeni 2016. 15:55

Super da su se mame malo i tu aktivirate, a ne samo na fejsu.. Ne znam zašto se pretpostavlja da danas svi žele imat facebook. Užas...

Nama je termin početkom 1.mj., ali s obzirom na dijabetes cijelu trudnoću možda bude i ranije. Sutra idemo na pregled pa ćemo vidjeti koliko smo dobili kg od zadnjeg pregleda! :)

Od početka trudnoće, a sada smo u 32. tjednu brojim +9 kg i tako mi je već više od mjesec dana, ne znam je li normalno da kilaža samo stoji...

Nepoznato_22
    14. Studeni 2016. 20:40

Uff vi ste jos dobri, ja sam 25 tjedana i dobila sam 9 kg :(

crnamala
    14. Studeni 2016. 21:19

Bok cure pokusavam pohvatat sto se dogadja.
    Moja djeca : Nikolas Donat sin 23 mj. u prvi stize Ida Zara curka
    Ledja me nole vec neko vrijeme a u prvoj trudnoci sam sepala 2 mj jer mi je bbac pred kraj nasjeo na zivce u kuku i ni makac. 
    Danas smo bili na pregledu  i u 32 tj beba ima 2400 i 42 je duga.  Sad me vec strah da cu opet na carski. 😨😨😨

Kikica1994
    15. Studeni 2016. 17:22

Angies: bome i ja sam bila na pregledu prije 3 tjedna i sad ista kilaza..neznam ni ja jel normalno da stoji ali ja zadovoljna..bitno je da je sve oke sa bebom a meni pase sto kilaza stoji heheheh..

crnamala; bome velika beba hehe

Kika

Angies
    15. Studeni 2016. 18:11

Evo nas s pregleda. Za 32. tjedan i kilažu 1900 g - napredni smo tjedan dana. Mislim da to nije za pretjeranu zabrinutost?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.