drage zene, ja sam prestravljena, nemam blage veze sto me ocekuje. termin mi je 15.2. oko sitnica se zamaram jer mi je to sve nepoznato :( ima li neka buduca mama ovdje da je iz osijeka? inace prva trudnoca, 28t.
Oho, blizu smo :) meni je termin 28.2 :) i mene je strah svega :( polako me paranoja pere :(
Oho, blizu smo :) meni je termin 28.2 :) i mene je strah svega :( polako me paranoja pere :(
i mene, pratim sve promjene na mom tijelu i pomisljam,..joj sto ako bude ranije a ja nisam nista pripremila, hocu li prepoznat pravu bol, kad panicarit, kad zurit, kad se opustit.... brrr
Ti si kao jedna moja poznanica sto je navecer navijala sat svako malo da je budi.bojala se da ce se u snu porodit hahahahahahaha
Prepoznat ces nebrini,ako pukne vodenjak ides odmah bez odugovlacenja.
Osim toga,ako su bolovi u pravilnom razmaku i sve jaci to je to.javis se u bolnicu i pregledat ce te dali su pravi ili lazni trudovi.
Samo bez panike.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ja imam lazne trudove vec sad pa sam na strogom mirovanju, ja mislim da cu znat prepoznat hahaha xD
ja mislim da nemam jos nikakve trudove ni prave ni lazne xD bole me ledja jedino kad lezim ravno i trbuh onak malo nize kad hodam ... i da, pijem donat non stop jer me zgaravica muci tu i tamo.... gestacijski dijabetes, malo pazim sto jedem i to je to. :D
Uz mene steze cijeli trbuh i stvrdne se ko kamen na par sekundi pa popusti i nakon par min ajmo opet ista prica, kad idem na kat tak me trbuh stegne da ne mogu hodat uopce, nekad me i ponoci stisne, koma, dobro je sta se ne otvaram.. pijem normabele i antibiotike za streptokok tipa b jel ima ko to mozda il je imo? :s
Drage cure i meni je isto sto se tice tegoba. Kad hodam duze od 15ak min.boli me stomak da bih rado i na cestu legla.a kad lezim/sjedim bole me ledja. Isto je i sa tvrdocom stomaka.za poludit...
Stalno je tvrd,jos dodje tako vrijeme kad je jos tvrdji pa ga nesmijem ni dodirnit,imam osjecaj da me boli na dodir.
O zeludcu i mjehuri da i nepricam,stisce li ga stisce
Stvarno vise nema mjesta u stomaku a treba otezati jos barem kilu i pol.
Lezanje na stomaku vise ne ide,nemogu disati,na strani isto nije bas za pohvalit jer me ubi nogama.jedva cekam jos se porodim.da sve bude gotovo i da uzivamo u zagrljaju
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Joj i ja jedva cekam da se porodim. Isto me sve steze i boli, ne spavam po noci nego putujem na wc, pa se nikak namjestit. Luda sam vec. Poceo mi je nasjedat na zivce u nogama i tak ih nekad zna stisnut da mi noge skroz utrnu na par sekundi. A nocas me tak udario u zeludac da sam mislila da ce mi izletit kroz usta.
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji