Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vaaleska
    30. Studeni 2016. 10:52

drage zene, ja sam prestravljena, nemam blage veze sto me ocekuje. termin mi je 15.2. oko sitnica se zamaram jer mi je to sve nepoznato :( ima li neka buduca mama ovdje da je iz osijeka? inace prva trudnoca, 28t.

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 12:07

Oho, blizu smo :) meni je termin 28.2 :) i mene je strah svega :( polako me paranoja pere :(

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 12:07

Oho, blizu smo :) meni je termin 28.2 :) i mene je strah svega :( polako me paranoja pere :(

• Vaaleska
    30. Studeni 2016. 13:00

i mene, pratim sve promjene na mom tijelu i pomisljam,..joj sto ako bude ranije a ja nisam nista pripremila, hocu li prepoznat pravu bol, kad panicarit, kad zurit, kad se opustit.... brrr

• Nutella
    30. Studeni 2016. 15:17

Ti si kao jedna moja poznanica sto je navecer navijala sat svako malo da je budi.bojala se da ce se u snu porodit hahahahahahaha
    Prepoznat ces nebrini,ako pukne vodenjak ides odmah bez odugovlacenja.
    Osim toga,ako su bolovi u pravilnom razmaku i sve jaci to je to.javis se u bolnicu i pregledat ce te dali su pravi ili lazni trudovi.
    Samo bez panike.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 15:33

Ja imam lazne trudove vec sad pa sam na strogom mirovanju, ja mislim da cu znat prepoznat hahaha xD

• Vaaleska
    30. Studeni 2016. 18:03

ja mislim da nemam jos nikakve trudove ni prave ni lazne xD bole me ledja jedino kad lezim ravno i trbuh onak malo nize kad hodam ... i da, pijem donat non stop jer me zgaravica muci tu i tamo.... gestacijski dijabetes, malo pazim sto jedem i to je to. :D

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 18:08

Uz mene steze cijeli trbuh i stvrdne se ko kamen na par sekundi pa popusti i nakon par min ajmo opet ista prica, kad idem na kat tak me trbuh stegne da ne mogu hodat uopce, nekad me i ponoci stisne, koma, dobro je sta se ne otvaram.. pijem normabele i antibiotike za streptokok tipa b jel ima ko to mozda il je imo? :s

• Nutella
    01. Prosinac 2016. 07:45

Drage cure i meni je isto sto se tice tegoba. Kad hodam duze od 15ak min.boli me stomak da bih rado i na cestu legla.a kad lezim/sjedim bole me ledja. Isto je i sa tvrdocom stomaka.za poludit...
    Stalno je tvrd,jos dodje tako vrijeme kad je jos tvrdji pa ga nesmijem ni dodirnit,imam osjecaj da me boli na dodir. 
    O zeludcu i mjehuri da i nepricam,stisce li ga stisce 
    Stvarno vise nema mjesta u stomaku a treba otezati jos barem kilu i pol.
    Lezanje na stomaku vise ne ide,nemogu disati,na strani isto nije bas za pohvalit jer me ubi nogama.jedva cekam jos se porodim.da sve bude gotovo i da uzivamo u zagrljaju

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

bigica
    01. Prosinac 2016. 08:06

Joj i ja jedva cekam da se porodim. Isto me sve steze i boli, ne spavam po noci nego putujem na wc, pa se nikak namjestit. Luda sam vec. Poceo mi je nasjedat na zivce u nogama i tak ih nekad zna stisnut da mi noge skroz utrnu na par sekundi. A nocas me tak udario u zeludac da sam mislila da ce mi izletit kroz usta.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.