Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    01. Prosinac 2016. 08:30

Ispravka,napisala sam lezanje na stomaku hahaha,mislila sam na lezanje na ledjima hahaha.ali shvatili ste vec sigurno sto je pisac htio reci.
    Znaci svi smo u istom sosu.jao ga se nama.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Irca
    01. Prosinac 2016. 09:38

Drage trudnice,
    da Vam se i ja pridružim u trudničkim mukama. Čitam Vas dugo, a nikako da se javim. Danas sam 35+6 i kao i Vi jedva čekam da se porodim.
    Što se tiče spavanja, više ne spavam nego spavam. Jutros od pol 2 ne spavam, naravno probudilo me što sam morala na WC ( inače idem 2 puta u noći što je ok ) i gotovo spavanje.
    Ja sam već luda i što prije želim da bebača držim u rukama.

Nepoznato_22
    01. Prosinac 2016. 10:54

Hahaha ja na to sve gledam kao na slatke muke, kad se porodimo vise nista toga nece biti, lupkanja, mislim da ce mi to bas falit, kad se probudim pa kad se on probudi pa lupa lupa :(

Kikica1994
    01. Prosinac 2016. 12:57

Bok mamice..kako ste mi danas?
    Mi smo jucer bili na kontroli ,beban ima 2100g s tim da smo 32 tjedan..veci je nego sto treba biti, ali me to ne brine nego opet visok tlak 140/80 i opet mi je dao tablete za pit tj.Normabel..pa sam ja malo u bedu sto ako me zatvore u bolnicu opet zbog tlaka jee mi je rekao da dodjem za 2 tjedna..a ide Bozic i sve ostalo..uhhh..ako me zatvore tamo nema mi vani dok ne rodim..bas sam tuzna,vise neznam sto bih napravila da bude manji,ne jedem slano,jedem dijetalno..pijem jednu kavu dnevno..ajmo par rijeci da me utjesite hahah :-) :-)

Kika

bigica
    02. Prosinac 2016. 08:12

Jutro curke! Svaki dan smo sve blize i blize danu D! :) Kako ste spavale nocas? Mi smo uspjeli samo s jednim ustajanjem na wc! Woooohoooo! 
    Kikica ne znam sto da ti kazem u vezi tlaka. Probaj malo zguglat o tome da jedes tipa 10 dana svaki dan jedan rezanj cesnjaka prije dorucka pa napravis pauzu tjedan dana. Znam da je cesnjak super za visoki tlak samo ne znam u kojoj mjeri se smije jesti u trudnoci. Mozda da vidis sa ginekologom? Nadam se da ce ti se unormalit tlak i da neces morat u bolnicu. A i ako zavrsis u bolnici gledaj na to da si pod ljecnickim nadzorom i da oni paze na tebe i bebu. Jel ti kaj mozda ginic spominjao zbog cega bi bio visoki tlak? Jel ti tko u obitelji ima problema s tlakom?

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

bigica
    02. Prosinac 2016. 08:14

P.S.Irca dobrodosla! ☺😊

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Irca
    02. Prosinac 2016. 09:30

Jutro! Hvala na dobrodošlici.
    Kikica ne znam što bi ti rekla za povišeni tlak ali bigica ima pravo. Probaj sa češnjakom, pa ćeš vidjeti. Jedi ga doma par dana pa izmjeri tlak pa ćeš vidjeti ako pomaže.
    Ja ću poluditi do slijedeće kontrole, idem 12.12. i  jedva čekam. Imam još nekih stvari za obaviti po kući, MM me baš ne shvaća ozbiljno pa sam mu zaprijetila da će ostatak robice i posteljine sam peglati. Mislim da ga baš nisam uplašila

MAMA X2
    02. Prosinac 2016. 10:13

Curke ja ludim vec polako malac od 2 godine je nemoguc nista ne slusa sve mu je ne ne ne  pelenu neda presvuc baca se vristi ja sva nikakva neispavana jos on neposlusan kak cu tek kad seka dode s njimlh dvoje on takav svojeglav 

Kikica1994
    02. Prosinac 2016. 10:15

Curke moje meni je tlak normalan kod kuce 110/70 ali cim odem kod njih neznam kao da imaju rogove i koliko se god ja trudila da se normalno osjecam on bude povisen jer su me pocetkom 11 mj.stavili na promatranje u bolnicu bila sam 7 dana tamo..tek 3 dan se unormalio dok sam se ja opustila i imala sam jakoo dobru ekipu u bolnici..tako da mislim da bude visok kad idem tamo zbog straha jer znam da je visok tlak tragican u trudnoci..a radila sam nalaze da se vidi kakvi su proteini u krvi..sve je oke bilo..i sad mi je opet dao uputnicu da izvadim krv.pa cemo vidjet..ma znam da bi bila pod kontrolom ali mi je gore sto znam da je doma vise nego savrsen tlak..a kad odem kod njih odeeee goreee..valjda ce biti sve oke..nadajmo se..meni je prva beba pa me tek sad hvata taj osjecaj neki da cu uskoro upoznat moju ljubav malu..jujjj jedva cekam 😊😊😊😊

Kika

Kikica1994
    02. Prosinac 2016. 10:19

I da..Irca dobro nam dosla :-)
    A sto se tice pranja ja sam 32+4 tjedan a sve sam oprala vec jer je takva situacija da neznam kad me mogu zavoriti u bolnicu pa da sve bude spremno,sve je zasticeno od prasine i svega tako da....neznam dali ce moj muz pohvatat i uspijet ponijet sve spremno kamoli da on pegla i sprema hahahah..

Kika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.