Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bigica
    08. Studeni 2016. 12:53

AnaKox slazem se da je to normalno kontroliranje secera. 

Malo-sunce to ti je sasvim normalno. Cike se pripremaju za dojenje 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Nutella
    08. Studeni 2016. 18:56

Bog drage moje,kako ste?kako se osjecate i kako bebice?jel se boksaju?

Isla sam danas na kontrolu, u 31.tjednu sam,bebica je super,zivahna je strasno,teska 1,5kilu. Danas smo radili ctg i sad cemo ici svaka 2tjedna na kontrolu.
    Sad imam jednu malu brigu😕. Curica ce mi prva 2-3 mjeseca biti sva u plavom (kao djecak)😆
    Imam jako puno muske robice i sad mi bezveze kupovati bilo sta. Jedino bi kupila koju majicu i hlacice u zenskom modelu i boji.to je ono sto se vidi a za bodice,stramplice i carapice je stvarno nebitno.Sta vi mislite?

Malo-sunce to je normalno da curi nebrini,ja to nisam dozivjela ali moja susjeda jest i to toliko da joj probije na majicu.

AnaKox neznam zasto bi te ponovo zvali.jedino ako nisu nesto dobro uradili ili da nisu sigurni u rezultat(nagadjam). Da nije uredu valjda bi ti dali neku terapiju ili savjet,ako je sve uredu neznam sto bi u tako kratkom vremenu radila ponovo.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

MAMA X2
    08. Studeni 2016. 21:38

I ja imam dosta robice od sina iako su i to vise bijela siva svjetlo plava boja ....ima svega nesto rozog sam dobila i nesto malo kupila za gust mislim da nije bitno u kojoj je boji dok cemo doma bita i za van bar cu joj kapicu rozu stavit da se vidi po necem da je curka hahaha .....

Nepoznato_22
    08. Studeni 2016. 22:45

Dobra večer zene, jel se mogu priključit grupi? Termin mi je 28.2 :)spadam u zimske bebice :) sad sam u 24. Tjednu :)

• AnaKox
    10. Studeni 2016. 13:18

Uf radila sam danas test sada cekam :)
    Mozda sumnjaju, al ok bolje provjerit :)

Ja imam jedno pitanje posto imam uvučeni pupak inače i jos mi je uvijek jel svaki put iskoci vani i jel boli 😂😄 to me oduvijek zanimalo

• Buby013
    10. Studeni 2016. 23:42

Bok mame, evo i ja se priključujem grupi. U 32. tjednu sam, termin je 2.1., rodit ću u Merkuru kao i prvog sina (22mj) :)

bigica
    11. Studeni 2016. 11:56

Dobro dosle nove mamice! 

Sto se tice pupka, ni meni nije bio vani u prvoj trudnoci a sad je vani vec duze vrijeme. Kad obucem malo uzu majicu vidi se da "strsi" 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Kikica1994
    12. Studeni 2016. 09:34

Bokic curke..nisam se bas javljala jer sam bila 6 dana u bolnici zbog visokog tlaka..kako ste mi vi?kako bebaci..jeste se vec odlucili za ime?

Kika

• AnaKox
    12. Studeni 2016. 10:29

Kod mene je Martha ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.