Di cete rodit cure kojima je termin 30.12???ja cu u vinogradskoj ko i prvi put mozda bude jos koja od vas tamo tako sam i sa prvim porodom slucajno zavrsila u istoj sobi sa curom sa klokanice
itako se upoznale koja slucajnost je to bila
Mene kad hodam boli bas samo lijeva strana na dnu trbuha ali bas boli..stanem na sred ceste koliko me zna zignuti..nezz od cega ako koja zna neka prica 😊
Kika
Još nisam odlučila za rodilište.. no moram to uskoro napraviti. Još radim pa se nisam nikako stigla time pozabaviti. Ali budići da minje ovo prva bebica već me hvata panika dali je sve u redu i dali ce sve biti dobro s bebicom😯
Hej curke, eto i nas malo! Zao mi je da nismo vise aktivne. Ja nazalost nemam fejs. Vjerujem da su curke tamo puno aktivnije.
Ja cu ici na sv.Duh. Tamo sam bila i u prosloj trudnoci i imam samo rijeci pohvale!
Dobila sam 14kg i sve me strah ova zadnja dva mj koliko cu natuci. U prosloj T sam dobila 24
Sto se tice hodanja, probadanja, stezanja i ostaloga mislim da je to sve normalno. Mene vec neko vrijeme svako malo stegne pa popusti. To nam se tijela pripremaju za porod. Dok stezanja nisu bolna mislim da nema mjesta panici.
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Ja sam danas dobila poziv od doktorice da moram ponovit testiranje na secer, kao intezivnije testiranje.
Jel tko to radio?
Subotom mi je dosla posta pa nisam mogla nazvati, ugl idem tamo cetvrtakujutro i bit cu par sati i vadit ce mi krv tri puta
Bok curke!
Jel neka od vas primijetila možda na grudnjaku flekice od neke tekućine iz bradavica? Meni se to pojavljuje već zadnjih 10ak dana. Ne curi stalno, tek toliko da nastanu flekice s unutarnje strane grudnjaka. Ima li itko takvo iskustvo? To je normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji