ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • missMAMA

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Drage mame i tate!
    Možda baš vrtić u koji ide vaše dijete može biti odabran kao jedan od onih koji će dobiti vrijedne nagrade! Prijavite ga!
    Ovdje potražite sve detalje: 
    https://miss7mama.24sata.hr/vrtic/vas-vrtic-ima-posebne-kreativne-radionice-prijavite-ga-i-osvojite-vrijedne-nagrade-15774 [miss7mama.24sata.hr]

None

Lunica

Broj poruka: 1214

Prijavi adminu

Ajme cure..ne znam sasvim slučajno sam se vas sjetila i vidim da ste još aktivne ...svaka čast...
    Meni je bilo napeto u trudnoći pisati i čitati i dijeliti s vama muke...a iskreno skroz sam poslije zaboravila na ovaj forum...evo čisto da vas svih malo pozdravim i idem vas čitati..vidim ima dosta novih bebica
    Jel moguće da je prošlo 4godine??

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Lunica 👋👋👋👋
    Zarice jel mozda malac teze kaka? Jer nama su rekli da je moguce krvarenje iz nosa kod djece koja imaju tvrdu stolicu nekoliko sati nakon kakanja dođe do krvatenja iz nosa. M je jedno vrijeme bas tesko kakala pa nas je pedijatrica upozorila na to kao da ne brinemo. 
    Kod nas svake godine kako dolaze nova djeca u vrtićku skupinu tako upoznajemo nove ljude iz kvarta. Kad smo dosli nismo znali 5 ljudi sad pol naselja. Htio ne htio u parkicu se nademo i sta ces pricas sa svima, a po stanovima se druzimo samo sa onima koji pasu i nama i njoj. 
    Kod nas su otvorili isto Tinker lab u 9 mj. i iduću subotu imaju jednodnevnu radionicu za klince od 4-6 godina pa je M rekla da bi isla, sa jednim prijateljem iz vrtića. Pitali ih, rekli da mogu doći posto su skoro 4, a i oboje vole aktivnosti. Jednoj od teta iz vrtica tamo radi sestra pa je lobirala za nas, inace bas ne zele vise mlađe od 4 ako nemaju neku preporuku da ce djete moc sudjelovati jer da na prvu radionicu u 9 mj su im doveli nekoliko 3 godisnjaka koji nis nisu sudjelovali niti ih zanimalo mame su to si zamislile kao vrtic subotom. Bas me zanima kako ce joj biti. S time da sam se obavezala 15 min biti s njom onda ju 1 h pustiti al ako ne bude mogla pratiti ici cu po nju kad me nazovu. 

Damnarexx 🌺

Broj poruka: 1512

Prijavi adminu

Bok svima ☺️
    Ja vas citam  relativno redovno, al ne stignem se ubacivati.
    Kod nas je sve ok, ja sam na novom poslu i dalje.. super mi je i nadam se da cu i ostati 🙂 
    E i T idu u vrtic. Sad mi je osjetno lakse kad je navrsio 2god… plus ovaj tjedan je bacio dudu 😍
    Meni se lagano zakuhava sa fotkanjem uz posao i tako, hendlam 🤗
    Drago mi je za nove trudnoce, bebice. Sretno dalje ✨🧡🧡

• Hani

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

Kod nas lagano... G u vrtiću super. Pošto je popodnevna smjena i samo 5 sati, odustala sam od aktivnosti zasad. I ja pokušavam postići da stave dvorišta vrata...
     G je upao  na senzornu terapiju. Kažu govorna dispraksija. Vidjet ćemo što će još naći🤭🙈 

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Losa, je, previse je to vremena za igru i glupiranje. Mi smo si rekli da budemo iskoristili tako ovo lijepo vrijeme jer je puno lakse nego izlaziti iz kvarta negdje. A da budemo se sad po zimi vise druzili nas 4 obiteljski, pa iza vrtica il doma ili nesto vec radili. Skuzim ja i po malom kad je cijele dane s frendovima da se raspusti. Nakon ljeta je dosao u vrtic kao zlatno dijete, tete su ga hvalile na sva usta. Sad nakon mjescec i po dana mali se olkreno za 180.
    Hani, a kak je tebi s G? Jel se snalazis u toj situaciji? Moj necak ima s govorom problema pa je isao u SUVAG vrtic. Zbilja su odlicni. Ne znam ako imate i vi tako neke programe. 

• Hani

Prijavi adminu

Mrgud, jesi u komadu?🤗
    Zarice, G je divan, bistar i simpatičan🤗 "Situacija" je samo dobila naziv: oralni verbalna dispraksija. Priča nerazumljivo + većinu stvari je zadnji među našim bebama radio: krenuo s puzzlama, npr, vožnjom bicikle... Borbe s odijevanjem...godinu dana plače za obući se sam...Treva mu mrvicu više prakse. Al ide to. Prate ga logoped (vježbice ja smišljam i izvodim kod kuće. Sve je na roditelju, zapravo) i sad je upao na senzornu terapiju koja će mu puno koristiti. 
    Za Suvag vrtić ne znam, al predala sam papire u takvu neku ustanovu za dodatne vježbe. Tek sam sad počela raspitivati se za to pravo. On zapravo ima 4. stupanj invaliditeta zbog srca pa mislim da ima pravo na to. Vidjet ćemo.

• Hani

Prijavi adminu

Btw, mikio, kad su me ispitivali, motorička dispraksija me podsjetila na N (teškoće sa spavanjem, hranjenjem, ne voli dodire, pranje kose, razdražljivost i teže dijete, problemi sa uspinjanjem, silaženjem, spoticanjem, nespretnost... 

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Hani, uopce ne sumnjam da je G divan i bistar. Pitanje je bilo usmjereno na tebe. Ipak je potrebno volje, truda i požrtvovnosti za terapije, vjezbice, taj rad s njima od kuce, dok jos imas i bebicu, a znam i da vecinu stvari oko djece hendlas sama. Pa sam istrazujes sve zivo... Sjecam se kad smo mi vjezbice za motoriku radili doma, pa to sam se morala objesit na trepavice da bi malom napravila vjezbicu zanimljivom i da bi zbilja pozelio suradjivati.

• valkriss

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Hani, imam ti ja neke vježbe logopedske što sam dobila za svog malog pa ti mogu poslati, ako hoćeš javi mi na instagram mail, mislim da se pratimo :)Od dodatnih aktivnosti moji su krenuli na neku sportsku akademiju/divljaonicu kako ja kažem, idu 2x tjedno po 45 minuta oboje i to mi je super jer se izdivljaju tamo, osobito sad kad mrak bude padao u 5 će nam super doći. A i ja na brzinu obavim šoping ili kavu popijem :) 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.