ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

e da, i u voznji jako vole slusati pjesme, oboje. Tak da je to bas olakotna okolnost. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Nasa sjedalica ide do 36 kg i im svoje pojaseve kao i ona koja je bila do 105 cm. Samo je malo šira i komotnoja. Mom ke smetala jako ona srednja precka na cybex sironi i zato smo ovu uzeli. Ovo s pojasevima za auto je za vece no nasa se moze i tako vezati, odnosno ti pojasevi na sredini s kojoma se sad veze se mogu maknuti. Meni apsolutno ne izgleda manje sigurna nego ova prije... 
    Mi tablet u voznji pustimo kad je bas kriza i ne moze spavati. 

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

E pa to pitam losa, takva je i ta druga naša, kasnije se skidaju dijelovi i pojasevi i postaje Buster s naslonom...
    Meni su oni još baš mali za vezanje pojasom od auta..
    Nego, ja se uvijek hvalim kako je mali super zdrav, sad je povratak u vrtić trajao tjedan dana 🙄. U četvrtak nam prepričavao kak je jedan mali pričao da je povraćao doma i roditelji su ga svejedno poslali u vrtić 🙄🙄 i u petak ih pola grupe pokosilo...

• Zarica

Prijavi adminu

a ja zapravo nemam pojma, nismo jos kupili, ovaj tjedan cemo. Znaci mala od godinu i dva mjeseca nam se jos vozi u jajetu A mislim da je sitnija nego je malac bio. Svi se iscudjavaju kak je mala. Kod nas u jaslicama vec djeca bolesna, mala na srecu jos nis nije pokupila. Sutra ce prvi put ostat malo sama. Sad se vec navikla na prostor i tete pa se nadamo da ce ok proc. Dozvolili su nam individualnu prilagodbu tak da je to stvarno bilo olaksanje.
    mikio, super hint za kuku knjigu! Htjela sam je vec kupit pa zaboravila na nju, a bit ce fakat dobra fora za u autu. 

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Evo mrgud završio na prvom antibiotiku u životu 🤦 sezona vrtića trajala 5 dana... dobro da sam ja sebi sve pripreme za bebu ostavila za kraj pa mi je sad i on još doma i baš mi je veselo 🙄 ajde srećom bila su 2 dana visoke temp, sad je on puno bolje samo je krvna slika koma pa moramo to zaljecit ...
    E mi isto nemamo ni jednu kuku knjigu. Moram malo proučiti. Mali u zadnje vrijeme opsjednut s dinosaurima pa sam obećala kupit neku knjigu, i neku prvu dječju enciklopediju, o ljudskom tijelu.. baš je počeo s pitanjima tipa di ide hrana kad ju pojedemo, kak nastaje drekec i slično 😂 ako imate neku preporuku daj napišite.. 😁

• Zarica

Prijavi adminu

mrgud, 'Sto se u tvojem tijelu zbiva dok jedes'. Mi smo ju procitali x puta. Ima o probavnom sustavu  bakterijama, hrani... Pa je nacrtan covjek s anatomijom di vidis kak to sve prolazi. Mislim da pise 7+ al mi smo mu prvo pojednostavljeno, malo napreskokce citali, pa vremenom sve detaljnije i detaljnije. Mali ju ful voli. Vidla sam da ima kuku knjiga i za ljudsko tijelo. A inace imamo i knjigu zelim znati vise o hrani. Ta je o egzoticnim namirnicama, gdje rastu, kakve su. Isto kao za starije, al smo je postepeno citali kao i ovu prvu. I fakat mali jako voli. Imam i za dinosaure jednu al moram provjerit kak se zove. 

• Zarica

Prijavi adminu

Inace moj je u nekoj fazi da ga zanimaju drzave, gdje je sto na karti, gdje su koje zivotinje, tak da smo planirali kupit globus uskoro. 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Sorry cure malo sam offline... imamo toliko posla da je to uzas, a mali necak zavrsio u bolnici zbog sepse uzrokovane zlatnim stafilokokom i vec 13.dan kuri na 40, lijekovi ne pomažu. 😢 svi smo očajni. U sred berbe mm i ja ostali sami, inace nas bude 5. Uzas nema mi ko ni M pricuvati nego ju mame od prijateljica iz vrtica pokupe da ima di biti dok mi dođemo doma. Sve to je ostavilo i na nju ocito stres jer na svakom spavanju se popiski nesvjesno i onda jos sto je najgore ignorira to ljuta je i tuzna pa placljiva od svega. Sinoc se zalila na grlo isto tako da uzas sve skupa. 
    Za sjedalicu mogu samo rec da se nasa veze sa pojasom od auta i dozivjeli smo na svu srecu bez ikakvih posljedica naglo kocenje da izbjegnemo sudar i mogu rec da ju je pojas dobro zadržao na mjestu. Pitala sam ju poslije dal ju je bolilo kad je stegao rekla je ne, pa se rasplakala od šoka vjerojatno. Ima na pojasu onu spužvu jos dodatnu da ju pojas ne grebe. Tako da sko zadovoljni sa tom AS. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Grizli pa gdje je pokupio zlatni stafilokok? 😳

• Zarica

Prijavi adminu

Grizli, kako je malac? Koliko je star? Stvarno ocajna situacija... Kak se tvoji drze? Jel radila i M bris? S obzirom da je boli grlo. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.