ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Veljača 2023. 12:12

Loša čestitke na izlasku iz sustava 🥳🥳🥳🥳 Trebali su su vas već i prije prestati gnjaviti al za klince ništa nije teško 💪
    Ovo za alergije sam i ja htjela spomenuti kao Mikio....možda je povezano s dermatitisom. Meni kod malog se pokazalo da nije alergičan na pse/mačke a opet kad ga pas poliže izbiju mu crvene fleke po licu. Isto tako u nalazu je bilo da je alergičan na orašaste proizvode a jede sve i nikad ništa mu nije izbilo. 🤷🏻‍♀️ 
    .
    Grizli M je stvarno napredna 🤗 Ja sam sretna kad A pogodi list papira a ne da nešto počne pisati 🤣🤣🤣🤣 Jedino što zna je otprilike ruku nacrtati...isto crtamo na onoj piši briši ploči. Pa on našvrlja nešto i onda mi cijelu priču ispriča što je nacrtao 🤣
    Boje sve zna i broji do 5...poslije 5 idu neki brojevi na ne znam kojem jeziku 🤣🤣🤣
    .
    Sutra im dolaze glumci,imat će predstavu u vrtiću. Baš me zanima kako će proći. 
    A za maškare će sami izrađivati maske u vrtiću...curice će biti Minnie a dečki Miki Maus.
    .
    Kakvo brisanje guze 🤣🤣🤣 ja sam sretna što napokon nema pelenu i ne kaka u gaće....ovo će još pričekati 🤣🤣
    .
    Mama mi rekla da od neke njene radne kolegice morali ispisati malog iz vrtića jer je piškio i kakao u gaće a tjedan dana je stariji od A. 🤷🏻‍♀️ Pa mogli su mu pelenu stavljati dok se dijete ne privikne...jer kod kuće je normalno išao na wc a u vrtiću u gaće xD

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2023. 20:39

Zarica prilagodba sa T je bila odlicna. Plakao par dana na pocetku, kad bi ga ostavili, kasnije se smiri i sve super 🙃 
    Ja sam bila dobra u glavi, tete su mi sjele.. bila sam mirna kad bi ga ostavila, i jedva sam cekala doci po njega :)
    Bas je dobar karatker, jednostavno dijete, druzeljubivo 🥰 a ona… ona je vec malo zajebanija😂
    -
    Ona se oblaci od cca god i pol sama papucice i carape.. i onda malo po malo sve ostalo, hlacice, majica, potkosulja i gacice. Sjecam se da su u vrticu rekli da nedaj boze joj netko pomogne obuc se, odmah se ljuti🤣 sve mora sama.
    Tako je i ostalo, zna bit dana kad kaze da ju obucem, ali rijetko.Nego.. mi smo u vodenim kozicama🙈 jel imao tko? Jedno vrijeme nisam citala, pa mozda nisam pohvatala.
    Sad cekamo da i on pokupi cim prije, jer ne znam sta cu s poslom, ne zelim 3tj na bolovanje😅
    Prvi dan je imala neku manju temp, nema previse tockica.. ne svrbi ju… danas nam je 4.dan i ide perfektno. Da se ne ureknem😅

Lavica27
    08. Veljača 2023. 07:09

Damnarexx sretna rockalica E sa zakašnjenjem💕🎉
    Mi smo imali pred godinu dana kozice. Nije utjeha al prvo je kci dobila i onda 16. Dan inkubacije i on🤦 5 tjedana doma i to za Bozic🤦🤦 Al on je tako imao, nista strasno i prvi dan neku slabu temp. Sad Ce ti se za dva dana krenut susit, to ti je to. Al 21 dan je inkubacija pa sretno 🙈🙈
    Grizli to cak kod nas imaju a mi smo manje mjesto. Rade ekstra zadatke s njima. Sto se tice vjezbenica, moja kci tog ima na izvoz, on joj to krade i sara a ova je luda🤣🤣 strah me pohvalit se al 8.noc da se nije upiskio po noci. Nemamo pelenu (nocnu) od 7/2022 al svako malo su bile intervencije vec mi je muka bila, muz je bio uporan,ja bi se vec bacila kroz prozor od mijenjanja posteljine🤣

• LoSaLoSa
    08. Veljača 2023. 08:33

Damnarexx ujesen su kod nas u vrticu harale kozice te su djeca u grupi od mog imala i u grupi s kojom se spajaju. On je bio s njima no mislim da nije dobio kozice. Imao je dva dana temperaturu no nismo nasli ni jedan plik 🤷‍♀️ Vec smo bili sigurni da ce dobiti kad je dobio temperaturu no nista. Tako da mozda i ne dobije. Od njegove kolegice iz vrtica brat je imao, a curica nije dobila. Isto je tako dan dva imala temperaturu. Ne znam jel moguce tako preboljeti kozice 🤔

• Hani
    08. Veljača 2023. 18:16

Losa, brz povratak u normalu!
    Kod nas je plakanje svako jutro za oblačenje. I svlačenje🤣 Nemam za prijavit ni neke specijalne vještine🙈😄
    Ponekad bude suha pelena po noći, ali još uvijek mu  stavljam.

• LoSaLoSa
    08. Veljača 2023. 20:54

Mi smo pred mjesec dana skinuli pelenu, i dnevnu i nocnu paralelno. Jednom se samo upiskio malo i vise ne. Nije bilo nikakvih problema sa kakanjem i sl. Ne ide nocu na wc vec ujutro kad se probudi veli da mora. I da, nikad nije htio ici na tutu vec odmah na wc. Vjerojatno smo dugo cekali dok nije bio spreman u punom smislu. Zapravo nas je teta u vrticu potaklai ona mu makla pelenu. I to odvikavanje od pelena mi je jedno od najlaksih stvari bilo 😆 Ko da je prirodno doslo i jednog dana jednostavno krenuo ici na wc, bez ikakvih zapisavanja, 10 gaca dnevno i sl. 🤷‍♀️

• Zarica
    08. Veljača 2023. 21:36

mikio, tako se cesto i prenesu dok netko jos ne zna da je zarazan. Al ne stigne se to tak brzo razvit. Ak sam shvatila kod N je bila odmah drugi dan. A zakaj se ne cjepite za kozice? Tvoja mama i muz mislim? Tak ih je lako dobit, a ovo sve rijesi za cas. S malom djecom najcesce je pitanje vremena kad ce ih dobit.
    Damnarexx, jel ju jako svrbi? Ja se jos sjecam trauma od svojih kozica. Imam oziljke jos od njih. Moj muz ih nikad nije prebolio, a njegova sestra je dok su bili mali. Tako da se i to zna desit. 
    Losa, mislim da se mogu i tako prebolit. Znam za neke da su imali tipa jednu ili dvije kozice tokom cijele bolesti. 

• Zarica
    08. Veljača 2023. 21:38

e mikio, bas sam isla vidit kad si zarazan. I pise od dva dana prije izbijanja osipa. Znaci tvoja mama je bas naletila tada. 

• Zarica
    08. Veljača 2023. 23:39

ajoj Mozda N vec prozivljava prinovu. Da, mozda ti mama ima bas jak organizam pa se ni ne skuzi kad je bolesna. Za koronu fakat nisam cula da netko jos nije imao. To me podsjeca na onaj film s Bruceom Wilisom di on skuzi da nikad u zivotu nije bio bolestan i da se niti ne moze razbolit 

MaRe
    09. Veljača 2023. 07:43

Zarice muž i ja nismo imali koronu, ni moj tata. Ovi svi ostali oko nas jesu. Znači i mama i brat,u istom kućanstvu a tati ništa 🤭🤭 samo im je gunđao da će pokupit od njih 🤣🤣 
    Mikio A je jučer došao iz vrtića i već na vratima udario u plač...te neće skinut jaknu,pa cipele pa se neće presvući pa hoće bombone, neće bombone hoće jabuku i tak non stop nešto. Na sreću smo imali dogovoreno pa smo ga ostavili kod svekrve 🤣🤣🤣🤣 
    Sinusi mi idu na bolje,još se pune i ispirem i ispuhujem ali čini mi se da je svakim danom sve manje 💪
    Damnarex čim prije se zaraze to bolje 😀 moj je taman bio kod kuće bolestan kad su se u vrtiću pojavile. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.