Lavica, sretan rođendan N sa zakašnjenjem 🎊🎊🎂🎂
Mi smo imali isto probleme s noćnom pelenom.. Stavljala sam po 3 posteljine i nekad se 3 puta zapisao.. Inzistirali smo da mu ne stavljamo pelenu i prala sam ves svaki dan.. I razgovarali smo, objašnjavali, dizali ga na wc.. Sad prije spavanja dobije malo vode i počeo je sam tražiti na wc (nekad već u ponoć, nekad u 7 ujutro, većinom uopće ne) Tako da se u zadnjih mjesec dana upiskio jednom, a u vrtiću niti jednom 💪💪
Duda - bolna točka.. Ima onako rupu među gornjim i donjim zubima od dude, nema zagriz uopće i baš sam poludila kad sam to skuzila i bacila sam dudu. I sad po danu nema uopće dudu niti traži.. A po noći zna tražit i ako je baš neutješan mu damo jer smo u zadnje vrijeme imali dosta tih nekih promjena pa ajde kao..
Mikio, uživajte i javi dojmove 😊
Moji jedu slatko oboje, mala obožava čokoladu i sve što je slatko, mogla bi npr cijelu čokoladu pojesti, mali onako pojede 2 3 kinder čokoladice i dosta mu je..
Mare, meni je godinama tak zacepljeni sinusi, isto me slali na operaciju, ali život mi je druge stvari stavio na put, pa nisam riješila. Ali znam jednu žensku koja je išla i strašno ju je bolilo 2 tjedna nakon operacije, i kad je bol prošla kaže da su prestale i glavobolje koje je godinama vukla zbog sinusa očito i mogla je napokon disati..
Tak da sretno s tim svime 😊
Mikio 🤣🤣🙈 kod takvih izjava se baš zapitaš odkud im to. Meni je isto zanimljivo kad izjavi nešto za što nemam pojma gdje je čuo.
.
Jučer na kontroli mi bio neki mladi doktor i kako se nos malo pročistio vidio je da imam polip i zbog toga me toliko dugo to muči. Kaže to se vadi u općoj anesteziji al da proba ako ću izdržati 🙈 Samo ću reći da je bio loš dan za stavit maskaru 🤣🤣 Al izvadio je i olakšanje je nevjerojatno 👌 Imam daljnje kontrole i i dalje moram kapati/ispirati al nadam se da je napokon to to 😀
.
A i još jedna curica su jučer proslavili rođendan u vrtiću bez obzira što im je prošao. I dobio je čestitku koju su tete izradile gdje je svako dijete ostavilo svoj otisak ruke. To me je baš raspekmezilo kako je slatko 🥰
grizli sretan rođendan M ..nadam se da će vam iznenađenje upaliti 🤞
Mikio mi kod mojih i njegovih imamo te jeftinije sjedalice...te su itako samo za gradsku vožnju. U našem je ta teška 360 sjedalica i onda mi muka dok otkopčam isofix i svaki put se moram u gepek zavlačit onaj top teether otkopčavati tak da su onda babe nabavile ove običnije sjedalice.
mikio, definitivno bi cuvala ledja i kupila 'losiju' za auto u kojoj ce se manje voziti. E moja mala je u nekoj fazi (ili vec stanju za stalno) u kojoj je tvoja N bila. Ne spava nista nocu. Budi se svakih pola sata do sat, i kad spava ko da je polubudna. Cini mi se da je stalno budna s kratkim isprekidanim fazama spavanja. I naravno place i oce cicat, nije da je sutke budna. Zombi sam. A po danu bez problema odrapi. Ne razumijem i nadam se da ce proc. Traje to vec negdje 2 tjedna
Lavice, zvuci super rodjendan :)
Cure s dvoje klinca, kad ste morali iza s bebom, jeste vi svaki put skidali pa vracali AS da se sjednete izmedju djece? Il kak ste to? Ja se radje provucem izmedju prednjih siceva nego da to pomicem, al nisam bas ni s tim rjesenjem nesto sretna
Zarice ja se zguram izmedju, al ja pomaknem skroz suvazacevo naprijed pa se mogu iza provuc, nadam se jos malo pa ce se decki sami iza vozit 😅
Kolko ti je mala sad stara, da je nije ona regresija neka pukla?
Sretan rođendan svima koje sam preskočila 🥳
Super mi je kak su ti rođendani sad postali super zabava 😁
Kaj se snijega tiče, mi smo bili za vikend na kamacniku iznad vrbovskog, snijega ima ko u priči. Ovo što gledam po FB i ig mislim da su cijeli gorski kotar i Lika puni 😁 jedino je tolko napadalo a nisu uopće čistili ceste da smo se jedva iskobeljalji za otic doma. Al bilo nam je savršeno, mali je uživao ko prasac. Gledam da ovaj vikend opet negdje odemo..
Kak se tiče 2 auta i 2 sjedalice, mi smo za drugi auto kupili sjedalicu do 36kg. Uzeli smo jeftiniju nego prvu, al kolko čitam sve su as dobre ako pašu u auto i ispravno su montirane. (Uzeli smo kinderkraft xpedition, isto rotirajuća jer se on još prošle godine vozio prema nazad, al ide na isofix+TT tak da se kad je prema napred nemre baš okretati za stavljanje, al mali ionako sad sam ulazi unutra.)
Mare držim fige da si to sad riješila zauvijek 🤞
Kaj se tiče ovih nekih ,"problemA", mi smo imali onu blokadu s kakanjem, i obožavanje dude, ali fkt sam ga pustila da sam dođe do svega, i sve je na kraju sam maknuo. S noćnim piskenjem da pokucam o drvo stvarno nemamo problema, ne diže se skoro nikad, a pobjeglo mu je svega par puta u ovih sad 4-5 mj.
Mi najveći problem imamo i dalje sa spavanjem, on već mj dana od kad je bio bolestan, više ne želi spavat u svojoj sobi nego samo kod nas. I to su takve borbe da ja ludim. Kupili smo mu i veliki krevet (ne na prepad nego u dogovoru s njim) ostavili i mali, ali nema šanse. Sad sam odlučila neko vrijeme ne radit dramu oko toga pa se nadam da će mu ta faza proć i da će mu ponovo njegova soba postati zanimljiva 🤞🙄
Grizli nemam ti pojma, mi nismo baš od snijega, ali bili su susjedi sad vikend u Kamačniku i oduševljeni su potpuno.
[/url
Kaj se tiče tih "lošijih" sjedalica, ja bih uvijek i za drugu i bakinu i koju god uzela onu koja odgovara uzrastu, i ispravno ju montiras (znači ne za ovak malo dijete one koje se vežu pojasom auta i to pa makar i na 5 min). Mi smo u životu imali 2 sudara, jednom sam ja vozila, doslovno 100 m od kuće, u pol 7 ujutro iz sporedne ulice lik se zabio nama u zadnji kraj, mislio da tak rano nema nikog na cesti pa nije ni zakočio. I mm koji je se vraćao s posla i na semaforu 2 ulice od kuće stajao na crvenom i lik se samo zabio u njega otraga. Znači sve unutar kvarta, i ne s velikim brzinama, pa opet, da je bilo dijete u neodgovarajućoj sjedalicu bilo bi loše. Ugl ispadam štreberica i ko da pametujem, al osobno tako razmišljam. Znači nije bitno da je najskuplja, samo da je ispravna i odgovarajuća i ispravno postavljena
Mikio pa super da ti se hoće vozit još obrnuto. Meni se on vozio do 2g i cca 4 mj i točno se sjećam taj dan imao neki žestoki tantrum, tražio da me gleda i to je bilo to. Sad povremeno iz fore traži prema otraga al rijetko 😁.
Sortiraj odgovore
Najstariji